Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

A printscreen nem hazudik. :P

No de legalább már jó, és jól is néz ki.

Bizony nem hazudik. Látszik, hogy semmit se olvasol. :P Egyébként meg ki kell várni a végét, annyi szépérzékem nekem is van, hogy lássam a dolgokat. Egyébként az átlátszó háttér akart lenni, csak valamit nem jól csináltam.

Hozzászólás ideje:
Egyébként az átlátszó háttér akart lenni, csak valamit nem jól csináltam.

png-ben kell elmenteni a képet, ha átlátszó hátteret szeretnél :)
Hozzászólás ideje:

Egyébként meg ki kell várni a végét, annyi szépérzékem nekem is van, hogy lássam a dolgokat.

Odykám, akkor fogj egy hosszú női comb belső felét és igazítsd ki a keretszéleket a segedelmével. :D
Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Ody, ezzel a lassúsággal nem lehet csinálni valamit? Durva lesz így a kvíz. Esetleg dobálhatna addig valaki extasyt a szervergépbe :D

Nekem nem lassú. Szerintem indítsd újra a géped. :D Egyébként ha akkor se javul meg, akkor a szerver nem bír többet. :P
Hozzászólás ideje:

Nálam is elég lassú, de ma este feltűnően az. Biztos azért, amit írsz, de egy kattintásra kb. 10 másodperceket várni egy picit soknak tűnik :oops:

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Nálam is elég lassú, de ma este feltűnően az. Biztos azért, amit írsz, de egy kattintásra kb. 10 másodperceket várni egy picit soknak tűnik :oops:

Nálam annyira nem lassú. Érdekes ez mert Phobosnál meg gyorsabb mint a régi. :hmm:

Hozzászólás ideje:

Nálam annyira nem lassú. Érdekes ez mert Phobosnál meg gyorsabb mint a régi. :hmm:

A külvilág kb. olyan sebességű nálam, mint régen volt, de a többi részleg hamarabb bejön.

A témán belüli frissítés a kettő között van valahol. Gyorsabb, de nem annyira, mint a topic címek kilistázása.

Hozzászólás ideje:

Sajnos általában nekem is lassabb, mint régebben volt. :( De egyébként változó, néha kicsit jobb.

Hozzászólás ideje:

Tegnap este nálam is belassult, de mivel ilyet csinált a régi fórum is, nem tulajdonítottam neki különösebb jelentőséget. Ma már teljesen jól hasít :)

Szek.: na ilyen, mikor az élet cáfolgat. Ezt a posztot alig tudta elküldeni, annyira belassult :lol:

Hozzászólás ideje:

Tavaly 44.936 hozzászólás született. Gratulálok minden aktív tagnak. :)

Én is bár gáz az utolsó hozzászolások. Mint valami ovódában.

Hozzászólás ideje:

Én is bár gáz az utolsó hozzászolások. Mint valami ovódában.

Erre nem is emlékszem hogy beírtam. Az értelmét sem értem, hisz én írtam a sok ökörséget tegnap este. :D

Hozzászólás ideje:

Tavaly 44.936 hozzászólás született. Gratulálok minden aktív tagnak. :)

Majdnem 45 ezer komment egy évben? Jesszusom, ez nagyon soknak tűnik nekem :o:)

Hozzászólás ideje:

Sajnos a multidézés gomb csak egy oldalon aktív. :( Így volt ez mindig is, de reméljük a jövőben majd fejlesztenek ezen. :)

A korábbi verzióknál nem így volt, ott tudtam több korábbi oldalról is beidézni egyszerre. Érdekes. Na mindegy, ha most nem megy, akkor nem megy. Sajnos amikor két-három napig nem tudok jönni, és több oldalt nézek vissza, nagyon jól jönne, de hátha később ez javulni fog.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

A korábbi verzióknál nem így volt, ott tudtam több korábbi oldalról is beidézni egyszerre. Érdekes. Na mindegy, ha most nem megy, akkor nem megy. Sajnos amikor két-három napig nem tudok jönni, és több oldalt nézek vissza, nagyon jól jönne, de hátha később ez javulni fog.

Valóban így volt? Akkor most is működnie kell.

SZERK: Nálam működik!

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:

Ismered a rigmust: még-még-még-ennyi nem elég. :D

Köszi.

Valóban így volt? Akkor most is működnie kell.

SZERK: Nálam működik!

Mint látható, nálam is működik. Ez az utolsó három oldalról lett összeidézve a multidézéssel :)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.