Hozzászólás ideje: 2010. December 20.14 éve Sokat ittál fiú? A printscreen nem hazudik. No de legalább már jó, és jól is néz ki.
Hozzászólás ideje: 2010. December 20.14 éve Szerző A printscreen nem hazudik. No de legalább már jó, és jól is néz ki. Bizony nem hazudik. Látszik, hogy semmit se olvasol. Egyébként meg ki kell várni a végét, annyi szépérzékem nekem is van, hogy lássam a dolgokat. Egyébként az átlátszó háttér akart lenni, csak valamit nem jól csináltam.
Hozzászólás ideje: 2010. December 20.14 éve Egyébként az átlátszó háttér akart lenni, csak valamit nem jól csináltam. png-ben kell elmenteni a képet, ha átlátszó hátteret szeretnél
Hozzászólás ideje: 2010. December 20.14 éve Szerző png-ben kell elmenteni a képet, ha átlátszó hátteret szeretnél Közben már rájöttem. De most már marad fekete háttérrel.
Hozzászólás ideje: 2010. December 20.14 éve Egyébként meg ki kell várni a végét, annyi szépérzékem nekem is van, hogy lássam a dolgokat. Odykám, akkor fogj egy hosszú női comb belső felét és igazítsd ki a keretszéleket a segedelmével.
Hozzászólás ideje: 2010. December 20.14 éve Szerző Odykám, akkor fogj egy hosszú női comb belső felét és igazítsd ki a keretszéleket a segedelmével. Válts nagyobb felbontásra. Egyébként ez a banner csak ideiglenes megoldás.
Hozzászólás ideje: 2010. December 20.14 éve Válts nagyobb felbontásra. Egyébként ez a banner csak ideiglenes megoldás. A fotóreceptoraim azt már nem bírják
Hozzászólás ideje: 2010. December 20.14 éve Szerző A fotóreceptoraim azt már nem bírják Tudtam én, hogy UFO vagy.
Hozzászólás ideje: 2010. December 20.14 éve Tudtam én, hogy UFO vagy. Ez a rozsdásodás dolog közös ellenségünk Nálad mondjuk majd csak később jelentkeznek a tünetek
Hozzászólás ideje: 2010. December 28.14 éve Ody, ezzel a lassúsággal nem lehet csinálni valamit? Durva lesz így a kvíz. Esetleg dobálhatna addig valaki extasyt a szervergépbe
Hozzászólás ideje: 2010. December 28.14 éve Szerző Ody, ezzel a lassúsággal nem lehet csinálni valamit? Durva lesz így a kvíz. Esetleg dobálhatna addig valaki extasyt a szervergépbe Nekem nem lassú. Szerintem indítsd újra a géped. Egyébként ha akkor se javul meg, akkor a szerver nem bír többet.
Hozzászólás ideje: 2010. December 28.14 éve Szerző Napok óta ilyen. Főleg a Külvilág részleg. Mert ott van a legtöbb cucc. Mondom, kevés a szerver memóriája, ezért le van korlátozva a fórumé is különben nem futna.
Hozzászólás ideje: 2010. December 28.14 éve Nálam is elég lassú, de ma este feltűnően az. Biztos azért, amit írsz, de egy kattintásra kb. 10 másodperceket várni egy picit soknak tűnik
Hozzászólás ideje: 2010. December 28.14 éve Szerző Nálam is elég lassú, de ma este feltűnően az. Biztos azért, amit írsz, de egy kattintásra kb. 10 másodperceket várni egy picit soknak tűnik Nálam annyira nem lassú. Érdekes ez mert Phobosnál meg gyorsabb mint a régi.
Hozzászólás ideje: 2010. December 28.14 éve Nálam annyira nem lassú. Érdekes ez mert Phobosnál meg gyorsabb mint a régi. A külvilág kb. olyan sebességű nálam, mint régen volt, de a többi részleg hamarabb bejön.A témán belüli frissítés a kettő között van valahol. Gyorsabb, de nem annyira, mint a topic címek kilistázása.
Hozzászólás ideje: 2010. December 28.14 éve Sajnos általában nekem is lassabb, mint régebben volt. De egyébként változó, néha kicsit jobb.
Hozzászólás ideje: 2010. December 29.14 éve Tegnap este nálam is belassult, de mivel ilyet csinált a régi fórum is, nem tulajdonítottam neki különösebb jelentőséget. Ma már teljesen jól hasít Szek.: na ilyen, mikor az élet cáfolgat. Ezt a posztot alig tudta elküldeni, annyira belassult
Hozzászólás ideje: 2010. December 31.14 éve Szerző Tavaly 44.936 hozzászólás született. Gratulálok minden aktív tagnak.
Hozzászólás ideje: 2011. Január 1.14 éve Tavaly 44.936 hozzászólás született. Gratulálok minden aktív tagnak. Én is bár gáz az utolsó hozzászolások. Mint valami ovódában.
Hozzászólás ideje: 2011. Január 1.14 éve Szerző Én is bár gáz az utolsó hozzászolások. Mint valami ovódában. Szilveszter éjszakán simán belefér ennyi.
Hozzászólás ideje: 2011. Január 1.14 éve Én is bár gáz az utolsó hozzászolások. Mint valami ovódában. Erre nem is emlékszem hogy beírtam. Az értelmét sem értem, hisz én írtam a sok ökörséget tegnap este.
Hozzászólás ideje: 2011. Január 1.14 éve Tavaly 44.936 hozzászólás született. Gratulálok minden aktív tagnak. Majdnem 45 ezer komment egy évben? Jesszusom, ez nagyon soknak tűnik nekem
Hozzászólás ideje: 2011. Január 1.14 éve Szerző Majdnem 45 ezer komment egy évben? Jesszusom, ez nagyon soknak tűnik nekem Tényleg sok. Ez volt eddig a rekord.
Hozzászólás ideje: 2011. Január 1.14 éve Sajnos a multidézés gomb csak egy oldalon aktív. Így volt ez mindig is, de reméljük a jövőben majd fejlesztenek ezen. A korábbi verzióknál nem így volt, ott tudtam több korábbi oldalról is beidézni egyszerre. Érdekes. Na mindegy, ha most nem megy, akkor nem megy. Sajnos amikor két-három napig nem tudok jönni, és több oldalt nézek vissza, nagyon jól jönne, de hátha később ez javulni fog.
Hozzászólás ideje: 2011. Január 1.14 éve Szerző A korábbi verzióknál nem így volt, ott tudtam több korábbi oldalról is beidézni egyszerre. Érdekes. Na mindegy, ha most nem megy, akkor nem megy. Sajnos amikor két-három napig nem tudok jönni, és több oldalt nézek vissza, nagyon jól jönne, de hátha később ez javulni fog. Valóban így volt? Akkor most is működnie kell. SZERK: Nálam működik! Szerkesztve: 2011. Január 1.14 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2011. Január 1.14 éve Ismered a rigmust: még-még-még-ennyi nem elég. Köszi. Valóban így volt? Akkor most is működnie kell. SZERK: Nálam működik! Mint látható, nálam is működik. Ez az utolsó három oldalról lett összeidézve a multidézéssel
Hozzászólás ideje: 2011. Január 1.14 éve Én sose használtam a multi idézést Én simán rákattintok a görgővel, hogy válasz és egybe másolom azokat amik kellenek
Hozzászólás ideje: 2011. Január 1.14 éve Ez érdekes, akkor mi lehetett nálam az Egyéb fontosban? Na mindegy, remélem, több gondom nem lesz, köszi
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.