Hozzászólás ideje: 2006. Április 14.19 éve Köszönjük a domaint Ody, Legas! Apropó látom a sagaforum.hu-n már készül a sonkafórum
Hozzászólás ideje: 2006. Április 14.19 éve Szerző Íme, a végleges helyen! Köszi LeGaS!! Faszántos lett!
Hozzászólás ideje: 2006. Április 14.19 éve Szerző Köszönjük a domaint Ody, Legas! Apropó látom a sagaforum.hu-n már készül a sonkafórum Ez nagyon jó lokatelli. Sonkafórum....mekkora lol. Mindenestre az országban ez a harmadik saját domain-el rendelkező SW gyülekezőhely! Ha tévednék javítsatok ki. Egyébként pedig Coce_Plant -nak is köszönd meg, mert ő fizette a domain felét. Szerkesztve: 2006. Április 15.19 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2006. Április 14.19 éve Szerző Nagyszerü, hogy van saját domain.Köszönjük nektek. Értetek van, használjátok.
Hozzászólás ideje: 2006. Április 16.19 éve Köszönet nektek, Ody, Legas. EDIT: és Coce Plant Donát Szerkesztve: 2006. Április 17.19 éve - Csabai Donát
Hozzászólás ideje: 2006. Április 17.19 éve Szerző Köszönet nektek, Ody, Legas. Donát Nem győzöm hangsúlyozni, hogy Coce_plant -nek legalább akkora érdeme van benne.
Hozzászólás ideje: 2006. Április 17.19 éve Szerző Most látom, van egy új tagunk! Üdvözlet, Xom! Donát. Nem csak Xom az új tag, tegnap csatlakozott Timicasillas is. Őt is üdvözöljük szeretettel.
Hozzászólás ideje: 2006. Április 17.19 éve Nem győzöm hangsúlyozni, hogy Coce_plant -nek legalább akkora érdeme van benne. Javítottam Donát.
Hozzászólás ideje: 2006. Április 17.19 éve Nem csak Xom az új tag, tegnap csatlakozott Timicasillas is. Őt is üdvözöljük szeretettel. Nahát, nahát. Nekik valaki javasolta a fórumot vagy a domainnek köszönhetően jutottak ide?
Hozzászólás ideje: 2006. Április 17.19 éve Szerző Nahát, nahát. Nekik valaki javasolta a fórumot vagy a domainnek köszönhetően jutottak ide? Úgy tudom javasolták nekik, nevezetesen Derb.
Hozzászólás ideje: 2006. Április 17.19 éve Nahát, nahát, az ember elutazik öt napra, és mikor visszatér, mi fogadja? SWSAGA.HU Ezt nevezik kellemes meglepetésnek 1138 THX Coce_Plant, LeGaS és Ody Mandrell És üdv a két új tagnak! Szerkesztve: 2006. Április 17.19 éve - Dzséjt
Hozzászólás ideje: 2006. Április 18.19 éve Welcome, swsaga.hu. I have been expecting you. Nagy örömömre szolgál, hogy fórumunk végre méltó helyére került. Köszönet érte mindenkinek, akit illet: Ody, Coce_Plant, LeGaS. Hamarosan megérkezik hozzátok új tanítványom, Vader nagyúr. Tőle majd megkapjátok, ami jár.
Hozzászólás ideje: 2006. Április 18.19 éve Szerző Köszi a meleg szavakat Zoli. Vader nagyurat várjuk szeretettel. Szerkesztve: 2006. Április 19.19 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2006. Április 19.19 éve Hamarosan megérkezik hozzátok új tanítványom, Vader nagyúr. Tőle majd megkapjátok, ami jár. Számítson pár rajongóra:)
Hozzászólás ideje: 2006. Április 19.19 éve Lehet hogy én is hozni fogok egy embert, de ez egyelőre titok!
Hozzászólás ideje: 2006. Április 19.19 éve Szerző Lehet hogy én is hozni fogok egy embert, de ez egyelőre titok! Mindenki hozzon magával még egy embert. Egyébként én nagyon várom a hölgyeményt.
Hozzászólás ideje: 2006. Április 19.19 éve Látom próbálgatjátok az oldalsó banner dolgot.GOOD!!GOOOD!!!
Hozzászólás ideje: 2006. Április 19.19 éve Szerző Látom próbálgatjátok az oldalsó banner dolgot.GOOD!!GOOOD!!! LeGaS-t végre sikerült rávenni a dologra.
Hozzászólás ideje: 2006. Április 19.19 éve Én is látom, hogy valami készül, még ha egyelőre nem is az igazi De készül, remek
Hozzászólás ideje: 2006. Április 19.19 éve Kösz! Hát készülődik a dolog, meglátjuk mi lesz belőle. Nem fog ám ki rajtam az IPB.
Hozzászólás ideje: 2006. Április 19.19 éve Szerző Kösz! Hát készülődik a dolog, meglátjuk mi lesz belőle. Nem fog ám ki rajtam az IPB. Kezd hasolítani a régi phpbb-s cuccra.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.