Hozzászólás ideje: 2006. Május 3.19 éve Szerző Most van a fórum legújabb legaktívabb pillanata. Egyébként is, mert a régebbi motornál is 10 volt a csúcs. Majd lesznek még többen is.
Hozzászólás ideje: 2006. Május 4.19 éve Valami kísérletezés folyik? AZ Episode I - The Phantom Menace fórum két hellyel alacsonyabbra került. Ez direkt volt?
Hozzászólás ideje: 2006. Május 4.19 éve Valami kísérletezés folyik?AZ Episode I - The Phantom Menace fórum két hellyel alacsonyabbra került. Ez direkt volt? Sztem véletlenül lett átrakva.
Hozzászólás ideje: 2006. Május 4.19 éve Szerző Köszi, hogy szóltál lokatelli! Észre se vettem. Hiba javítva.
Hozzászólás ideje: 2006. Május 6.19 éve Szerző Gondolom már észrevettétek Simon'z weboldalának a topicját. Oda az ő kuncsaftjai fognak járni, csak gondoltam szólok, hogy tudjatok róla. Egyébként csak ott működhetnek, mielőtt még megijednétek.
Hozzászólás ideje: 2006. Május 6.19 éve Donát: ha esetleg Firefoxot használsz, akkor tudom javasolni a BBCode kiterjesztést. Én leszedtem, nagyon tetszik a dolog. Most ki is próbáltam, hogy működik Remek És köszi szépen. Szerkesztve: 2006. Május 6.19 éve - MissKarrde
Hozzászólás ideje: 2006. Május 9.19 éve De rég jártam erre. SAjnálom is nagyon, de hát annyit kellett most tanulnom mint az állat. De ennek két hét múlva vége! RE ALL!
Hozzászólás ideje: 2006. Május 9.19 éve Szerző De rég jártam erre. SAjnálom is nagyon, de hát annyit kellett most tanulnom mint az állat. De ennek két hét múlva vége! RE ALL! Jó, hogy visszatértél. Sok sikert (vagy kéz és lábtörést ) a vizsgákhoz!
Hozzászólás ideje: 2006. Május 9.19 éve Jó, hogy visszatértél. Sok sikert (vagy kéz és lábtörést ) a vizsgákhoz! Nem fog átmenni a vizsgán mester.Túlkoros.
Hozzászólás ideje: 2006. Május 9.19 éve Nem fog átmenni a vizsgán mester.Túlkoros. Hát ha csak a túlkorosság miatt nem mennék át... De azért köszi a drukkolást! Holnap reggel 8tól minden ERŐmre szükségem lesz! Majd este még meditálok egyet hátha meglátom a kérdéseket! Szerkesztve: 2006. Május 9.19 éve - kudarmubat
Hozzászólás ideje: 2006. Május 9.19 éve Hát ha csak a túlkorosság miatt nem mennék át... De azért köszi a drukkolást! Holnap reggel 8tól minden ERŐmre szükségem lesz! Majd este még meditálok egyet hátha meglátom a kérdéseket! May the force be with you! Látom próbálgatjátok az oldalra a SW-s logokat.
Hozzászólás ideje: 2006. Május 9.19 éve Szerző May the force be with you! Látom próbálgatjátok az oldalra a SW-s logokat. Azok a logók olyan anyagra fognak mutatni, amitől le fog esni az állatok! nekem már padlón van, mert láttam belőle ízelítőt. Szerkesztve: 2006. Május 9.19 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2006. Május 9.19 éve Én meg már alig várom, hogy végre láthassam azokat. Remélem, minél előbb megtekinthető lesz
Hozzászólás ideje: 2006. Május 9.19 éve Szerző Én meg már alig várom, hogy végre láthassam azokat. Remélem, minél előbb megtekinthető lesz Hidd el megéri a várakozást! Jövő héten talán fent lesz már.
Hozzászólás ideje: 2006. Május 9.19 éve Hidd el megéri a várakozást! Tudom, hogy megéri Legalább van miért várni a jövő hetet
Hozzászólás ideje: 2006. Május 9.19 éve Szerző Tudom, hogy megéri Legalább van miért várni a jövő hetet Neked különösen fog tetszeni, erre mérget veszek, de többet nem árulok el.
Hozzászólás ideje: 2006. Május 9.19 éve Szerző Ide velük! Már nem rajtam múlik. Az biztosnak tűnik, hogy a jövő hétnél előbb nem lesz fent. De elmondom mi várható, elvégre mire fel ez a nagy titkolózás nem igaz? Kökény Péter, régebbi fórumos srác, elkészítette a filmek képes forgatókönyvét. Angol/Magyar szöveggel, nagyon igényes kivitelben. Egy igazi kincs! Engem teljesen lenyűgözött a színvonala. Ezeket tölthetitek majd le a linkekről.
Hozzászólás ideje: 2006. Május 9.19 éve Hangulatosul néznek ki azok a logók a "new topic" és "reply" fölött, de mire jók? Második banner?
Hozzászólás ideje: 2006. Május 9.19 éve Szerző Hangulatosul néznek ki azok a logók a "new topic" és "reply" fölött, de mire jók? Második banner? Onnan lehet majd leszedni a forgatókönyveket.
Hozzászólás ideje: 2006. Május 9.19 éve Onnan lehet majd leszedni a forgatókönyveket. Azt nem lehetne inkább az oldalsó banner alá?
Hozzászólás ideje: 2006. Május 9.19 éve Onnan lehet majd leszedni a forgatókönyveket. 500 nyelven, képes és kép nélküli verzióval? Szerkesztve: 2006. Május 9.19 éve - Schmutte
Hozzászólás ideje: 2006. Május 9.19 éve Szerző 500 nyelven, képes és kép nélküli verzióval? Két nyelven, és képekkel. Nagyon impresszív munka. 150 mega körül van az egész.
Hozzászólás ideje: 2006. Május 9.19 éve Szerző Azt nem lehetne inkább az oldalsó banner alá? De lehet. Közakaratnak megfeleően oda kerülnek. Szerkesztve: 2006. Május 9.19 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2006. Május 9.19 éve Már alig várom. Kudarmubat: sok szerencsét! Szerkesztve: 2006. Május 9.19 éve - Dzséjt
Hozzászólás ideje: 2006. Május 9.19 éve (vagy így középen is jó... csak pont a "reply" fölött ne legyen.)
Hozzászólás ideje: 2006. Május 9.19 éve Szerző (vagy így középen is jó... csak pont a "reply" fölött ne legyen.) Le kerül oldalra, csak szegény LeGaS-nak már nem volt energiája megcsinálni. Holnap meglesz.
Hozzászólás ideje: 2006. Május 10.19 éve Szerző És lőn világosság. Mega THX LeGaS! Szerkesztve: 2006. Május 10.19 éve - Ody Mandrell
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.