Hozzászólás ideje: 2006. Május 29.19 éve De ha zavar, kicenzúrázom. Dehogy zavar Így teljes hosszúságában még jobban, kár hogy nálam csak a fele látszódik
Hozzászólás ideje: 2006. Május 29.19 éve Szerző Ha úgy állítjátok be a felbontást, akkor látszani fog az egész...
Hozzászólás ideje: 2006. Május 29.19 éve A banner nem fog látszódni soha teljes egészében, hacsak nincs min. 1600x1200-as felbontásotok. Ha pedig úgy állítanám be, hogy az egész banner látszódjon, akkor jobbra kéne görgetni az oldalt, de azt meg szerintem senki se akarja.
Hozzászólás ideje: 2006. Május 30.19 éve Otthon 1024*768-ban látom az oldalt, de itt, a suliban 1280*1024-esben. Így azért több látszik a bannerekből... De a teljes szélessége 1446 pixel lenne, szóval Yoda már nálam sem látszik. (Pedig úgy lenne teljes a kép, mert meglenne az Erő mindkét pólusa. ) Általában olyan bannereket készítek, melyeknek az utolsó kb. 400 pixelén már nincs semmi "fontos", de a főbanner esetében ez túl nagy korlátot jelentett. Szerintem ezen kívül még az EP2 bannere mutat sokkal jobban, ha többet lát belőle az ember. Szerkesztve: 2006. Május 30.19 éve - SimonZ
Hozzászólás ideje: 2006. Május 30.19 éve Szerző Az EPII-es banneren valóban lehetne alakítani, mert így túl karakterorientált, de majd megbeszélem Zolival.
Hozzászólás ideje: 2006. Május 30.19 éve Nekem az ep1 bannere tetszik a legjobban, szerintem az lett a legoptimálisabb. Szerkesztve: 2006. Május 30.19 éve - Dzséjt
Hozzászólás ideje: 2006. Május 30.19 éve Szerző Nekem az ep1 bannere tetszik a legjobban, szerintem az lett a legoptimálisabb. Nekem is az a kedvencem.
Hozzászólás ideje: 2006. Május 31.19 éve Hétvégén majd igyekszem 1024*768-ra optimalizálni az EP2 bannert.
Hozzászólás ideje: 2006. Május 31.19 éve Érdekes, mert az epI-en banner nekem is nagyon tetszik, a második legtetszőbb, a numero van az epIII
Hozzászólás ideje: 2006. Május 31.19 éve Nekem is az EpI banner a kedvencem Donát. Szerkesztve: 2006. Május 31.19 éve - Csabai Donát
Hozzászólás ideje: 2006. Május 31.19 éve Nekem az ep3 banner tetszik a legkevésbé, mert azon olyan kép van Anakinról, ami egyáltalán nem jön be
Hozzászólás ideje: 2006. Május 31.19 éve Szerző Nekem az ep3 banner tetszik a legkevésbé, mert azon olyan kép van Anakinról, ami egyáltalán nem jön be Az nekem se jön be....túl lányos feje van. Egyébként üdv Mara Jade a fórumon, itt remélem majd kellemesebb légkörben tudsz fórumozni.
Hozzászólás ideje: 2006. Május 31.19 éve Köszi az üdvözlést, Ody! de egyenlőre még meg kell szoknom és ez bele telik egy kis időbe legalább 5-10 perc amúgy nagyon tetszik az egész!!!!!
Hozzászólás ideje: 2006. Május 31.19 éve Szerző Biztos hamar belejössz. Örülök, hogy regeltél, és annak is, hogy tetszik a fórum. Szerkesztve: 2006. Május 31.19 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2006. Május 31.19 éve Köszi az üdvözlést, Ody! de egyenlőre még meg kell szoknom és ez bele telik egy kis időbe legalább 5-10 perc amúgy nagyon tetszik az egész!!!!! Üdv a fórumon! Ja és nekem az EP5ös banner jön be a legjobban!!! Kicsit sötét oldal centrikus de az nem bajjjj
Hozzászólás ideje: 2006. Május 31.19 éve Csak azért tudtam ilyen későn, mert valami baj van az e-mail címemmel.... sok levelet nem is kapok meg, ki tudja miért?? lassan kellene csinálnom egy újat. A bannerek is mind nagyon jók lettek. rég óta álmodozok már egy ilyen fórunról
Hozzászólás ideje: 2006. Május 31.19 éve Szerző Pedig én írtam elősre neked, sajnálom, hogy akkor nem kaptad meg a levelet. De jobb később, mint soha.
Hozzászólás ideje: 2006. Május 31.19 éve Tudom, hogy nem a te hibád volt. Nem először fordult elő velem ilyen. Az EpV-ös banner nekem is nagyon tetszik, a kedvenc részem
Hozzászólás ideje: 2006. Június 1.19 éve Nekem az ep3 banner tetszik a legkevésbé, mert azon olyan kép van Anakinról, ami egyáltalán nem jön be Hehe, nekem az az egyik kedvenc képem (főleg SimonZ háttérkép verziója), és Padméról is pont a kedvencem szerepel az epIII-as banneren
Hozzászólás ideje: 2006. Június 3.19 éve Szerző Remek az epII banner Igen. Főleg, hogy rajta van az egyik kedvenc jelnetem az EPII-ből: Anakin a nabooi erkélyen.
Hozzászólás ideje: 2006. Június 3.19 éve Igen. Főleg, hogy rajta van az egyik kedvenc jelnetem az EPII-ből: Anakin a nabooi erkélyen. Én is szeretem azt az erkélyes képet.
Hozzászólás ideje: 2006. Június 5.19 éve Tetszik az új betütípus a szövegkeretnél! :D Szerkesztve: 2006. Június 5.19 éve - kudarmubat
Hozzászólás ideje: 2006. Június 5.19 éve Szerző Tetszik az új betütípus a szövegkeretnél! :D Örülök, hogy legalább Te észrevetted. EPI-es cucc lenne elvileg...
Hozzászólás ideje: 2006. Június 5.19 éve Valóban formabontó és új külsőt kölcsönöz, ez a betűtípus a fórumnak. Szuper Csak így tovább Ody a csinosítgatást!
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.