Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Július 30. Hozzászólás ideje: 2006. Július 30. Csak kérdezem, hogy nálam a függ. és vízszintes banner illeszkedésnél van egy kismértékű elcsúszás. Az böngésző hiba lenne, vagy másnál is előfordul ez a jelenség? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Július 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Július 30. Firefoxal, és 1024x768-as felbontással tökéletes. Legas bátyó nemtom megcsinálja-e valamikor. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Július 30. Hozzászólás ideje: 2006. Július 30. (szerkesztve) Csak kérdezem, hogy nálam a függ. és vízszintes banner illeszkedésnél van egy kismértékű elcsúszás. Az böngésző hiba lenne, vagy másnál is előfordul ez a jelenség? Mozillánál nincs ilyen probléma csak explorernél (egyébként üdv újra a brancsban ) Szerkesztve: 2006. Július 30. - Bomarr Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Július 30. Hozzászólás ideje: 2006. Július 30. Csak kérdezem, hogy nálam a függ. és vízszintes banner illeszkedésnél van egy kismértékű elcsúszás. Az böngésző hiba lenne, vagy másnál is előfordul ez a jelenség? Firefoxot használok (és 1024*768 felbontás, ha jól tudom), és nálam látszik, de ez egy nagyon apró elcsúszás. Gondolom, Te is csak egy kb. 1 mm-es csúszást látsz. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Július 31. Hozzászólás ideje: 2006. Július 31. Nálam a csík miniatűr de az elcsúszás nem Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Július 31. Hozzászólás ideje: 2006. Július 31. Hát nálam nem annyira rossz, mert a főbannernél Vader mellkasán nagyon nem lehet észrevenni az elcsúszást. Az Episode 3-as topicnál vettem észre Ody bannerjénél, mert ott Anakin/Vader állkapcsa betegesen nem a helyén van. 1280*960-ban nézem, és most én úgy választottam, hogy megbarátkozok az elcsúszással, és teljes pompájában csodálhatom a bannereket, mert így a jobb oldala nincs levágva ekkorra felbontás esetében. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Július 31. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Július 31. Firefoxot használok (és 1024*768 felbontás, ha jól tudom), és nálam látszik, de ez egy nagyon apró elcsúszás. Gondolom, Te is csak egy kb. 1 mm-es csúszást látsz. Nálam is teljesen ilyen a beállítás, és minden rendben van. Nálad is jónka kellene lennie. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Július 31. Hozzászólás ideje: 2006. Július 31. Mégsem jó. Annyira apró, hogy alig venni észre, nem zavaró, de van. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Július 31. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Július 31. Mégsem jó. Annyira apró, hogy alig venni észre, nem zavaró, de van. Hát ez elég érdekes... Biztos 1024x768, és Firefox? Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Július 31. Hozzászólás ideje: 2006. Július 31. Az utóbbi 1000%, az előbbiről úgy tudom, hogy az. Ha otthon leszek, megnézem még egyszer a felbontást. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Július 31. Hozzászólás ideje: 2006. Július 31. Annyi a felbontás, de közben egy perce isteni szikraként ötletem támadt a problémára!!! Azért látom enyhén elcsúszva, mert nem teljes képernyőn van megnyitva a fórum Soha nem szoktam az ablakokat teljes képernyőre venni (ez afféle lököttség tőlem). Teljes képernyővel tökéletes Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Július 31. Hozzászólás ideje: 2006. Július 31. Nálam Vader mellkasa elég furán néz ki... és Explorerrel a teljesméret sem használ. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Július 31. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Július 31. Nálam Vader mellkasa elég furán néz ki... és Explorerrel a teljesméret sem használ. Explorer suxxx! Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Július 31. Hozzászólás ideje: 2006. Július 31. Explorer suxxx! Vettem észre. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Július 31. Hozzászólás ideje: 2006. Július 31. Firefox-1024x768:Teljesen hibátlan megjelenítés. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Július 31. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Július 31. Firefox-1024x768:Teljesen hibátlan megjelenítés. Így van. Lehet, hogy majd felírom valahova az oldalra, hogy erre a formára van optimalizálva az oldal. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Július 31. Hozzászólás ideje: 2006. Július 31. Megvan a 100. felhasználó.Grat! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Július 31. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Július 31. Gyarapodunk. Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 1. Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 1. Nagy SW Fan barátomat elhívtam a fórumba! Többek között neki köszönhetek megannyi angol sw regényt. Ody, Veled meg az Erő legyen még 2x-szer ilyen sokáig! Boldog születésnapot kívánok! Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 1. Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 1. Elvileg megoldott/abbahagyott kérdéskör: de mitől van h hozzászólás után néha az első, néha az utolsó oldal jön be??? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 1. Nagy SW Fan barátomat elhívtam a fórumba! Többek között neki köszönhetek megannyi angol sw regényt. Ody, Veled meg az Erő legyen még 2x-szer ilyen sokáig! Boldog születésnapot kívánok! Jól tetted. Remélem bekapcsolódik majd ő is. Köszi a megemlékezést coce. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 8. Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 8. Meghívtam egyik ismerősömet a fórumra, Gnagyot, remélem jól érzi majd magát köztünk. Üdvözlet, Gnagy! Jó olvasgatást (és írást ) Donát. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 8. Meghívtam egyik ismerősömet a fórumra, Gnagyot, remélem jól érzi majd magát köztünk. Üdvözlet, Gnagy! Jó olvasgatást (és írást ) Donát. Miután megkeresett és beszéltünk, megadtam neki az engedélyt. Üdv a fórumon! Válasz
gnagy Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 8. Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 8. Köszönöm szépen mind2-töknek! Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 8. Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 8. Köszönöm szépen mind2-töknek! Üdv a csapatban! Válasz
gnagy Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 8. Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 8. Üdv a csapatban! Köszi neked is! Na, akkor én is: Üdvözlök mindenkit! Válasz
gnagy Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 8. Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 8. Olvasgatom a fórumot, és nagyon tetszik! Ezek a gondolatok tetszenek, úgy érzem sok dolgot megfogok tudni itt! Tetszenek ezek a teóriák, elég érdekesek! Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 8. Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 8. Üdv a fórumon Válasz
gnagy Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 8. Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 8. Üdv a fórumon Köszi neked is! Jó, hogy ilyen jó társaság van ezen a fórumon! Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.