Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Csak kérdezem, hogy nálam a függ. és vízszintes banner illeszkedésnél van egy kismértékű elcsúszás. Az böngésző hiba lenne, vagy másnál is előfordul ez a jelenség?

Hozzászólás ideje:
Csak kérdezem, hogy nálam a függ. és vízszintes banner illeszkedésnél van egy kismértékű elcsúszás. Az böngésző hiba lenne, vagy másnál is előfordul ez a jelenség?

Mozillánál nincs ilyen probléma csak explorernél (egyébként üdv újra a brancsban :) )

Szerkesztve: - Bomarr

Hozzászólás ideje:

Firefoxot használok (és 1024*768 felbontás, ha jól tudom), és nálam látszik, de ez egy nagyon apró elcsúszás. Gondolom, Te is csak egy kb. 1 mm-es csúszást látsz.

Hozzászólás ideje:

Hát nálam nem annyira rossz, mert a főbannernél Vader mellkasán nagyon nem lehet észrevenni az elcsúszást. Az Episode 3-as topicnál vettem észre Ody bannerjénél, mert ott Anakin/Vader állkapcsa betegesen nem a helyén van. :) 1280*960-ban nézem, és most én úgy választottam, hogy megbarátkozok az elcsúszással, és teljes pompájában csodálhatom a bannereket, mert így a jobb oldala nincs levágva ekkorra felbontás esetében. :)

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Firefoxot használok (és 1024*768 felbontás, ha jól tudom), és nálam látszik, de ez egy nagyon apró elcsúszás. Gondolom, Te is csak egy kb. 1 mm-es csúszást látsz.

Nálam is teljesen ilyen a beállítás, és minden rendben van. Nálad is jónka kellene lennie.

Hozzászólás ideje:

Annyi a felbontás, de közben egy perce isteni szikraként ötletem támadt a problémára!!! Azért látom enyhén elcsúszva, mert nem teljes képernyőn van megnyitva a fórum :) Soha nem szoktam az ablakokat teljes képernyőre venni (ez afféle lököttség tőlem). Teljes képernyővel tökéletes :)

Hozzászólás ideje:

Nagy SW Fan barátomat elhívtam a fórumba! Többek között neki köszönhetek megannyi angol sw regényt. :hmm:

Ody, Veled meg az Erő legyen még 2x-szer ilyen sokáig! :( Boldog születésnapot kívánok!

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Nagy SW Fan barátomat elhívtam a fórumba! Többek között neki köszönhetek megannyi angol sw regényt. :hmm:

Ody, Veled meg az Erő legyen még 2x-szer ilyen sokáig! :( Boldog születésnapot kívánok!

Jól tetted. Remélem bekapcsolódik majd ő is. Köszi a megemlékezést coce. ;)

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Meghívtam egyik ismerősömet a fórumra, Gnagyot, remélem jól érzi majd magát köztünk.

Üdvözlet, Gnagy! Jó olvasgatást (és írást :yeah: )

Donát.

Miután megkeresett és beszéltünk, megadtam neki az engedélyt. :hmm:

Üdv a fórumon!

Hozzászólás ideje:

Olvasgatom a fórumot, és nagyon tetszik! Ezek a gondolatok tetszenek, úgy érzem sok dolgot megfogok tudni itt! :hmm:

Tetszenek ezek a teóriák, elég érdekesek!

:yeah:

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.