Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 31. Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 31. Ámen, és jó éjt. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 31. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 31. Köszi! Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 31. Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 31. (szerkesztve) Valószínűleg tényleg van egy árnyékolása a vinyónak, mivel ha egyszer meghibásodik(ami nagyon gyakori) akkor azt már nem lehetne visszahozni, és ennyire azért nem hülyék ott az emberek. Jó éjt. Szerkesztve: 2006. Augusztus 31. - Obi1 Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 1. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 1. Remélem, hogy helyre jön minden Elkeserítő lenne, ha nem folytathatnánk továbbra is úgy, mint eddig. Sajna ma már nem leszek, csak éjjel jövök, de egész nap a fejemben fog járni, hogy mit találok majd itt Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 1. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 1. Én is elmormoltam egy imát lefekvés előtt. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 1. Továbbra se jön válasz az intrex-tól. Coce! Nem írnál nekik Te is? zsakai.robert@t-mobile.hu Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 1. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 1. Nem akarom az ördögöt a falra festeni, de én könnyen el tudom képzelni, hogy ez az állapota volt a biztoségi mentése a fórumnak. Vagyis a pont egy héttel ezelőtti aug 24.-i, de remélem nem lesz igazam. Nagyon remélem, hogy nem lesz igazam. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 1. Írtam egy keményebb hangvételű levelet neki, remélem erre már válaszol. Remélem nem neked lesz igazad lokatelli, mert akkor kiábrándulok ebből az egészből. Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 1. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 1. Esetleg telefonon érdeklődni nem lehet? Azt nem tudják letagadni ha már felvették. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 1. 06 20 964 7677 Ezen a számon lehet anyázni. Válasz
Derb Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 1. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 1. Egy csomó hozzászólás elveszett vagy csak te törölted Ody? Ez nagyon fura. Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 1. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 1. Derb, olvass vissza, hogy mi történt! Ody, én is írok akkor arra a címre egy levelet. Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 1. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 1. Ody, ez biztos jó cím? Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 1. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 1. Csak nekem állított be a fórum témakövetést?Kaptam 20 levelet hogy a blablabla válaszolt az üzenetére a blablabla topicban.... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 1. Ody, ez biztos jó cím? Igen, ez a tulaj emal címe. Többször is kaptam már levelet tőle erről a címről. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 1. Csak nekem állított be a fórum témakövetést?Kaptam 20 levelet hogy a blablabla válaszolt az üzenetére a blablabla topicban.... Kapcsold ki a témakövetést. Bár nem tudom, hogy kapcsolódott be magától... Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 1. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 1. Kapcsold ki a témakövetést. Bár nem tudom, hogy kapcsolódott be magától... Kitettem, de az biztos hogy nem én állítottam be, mert kb egy hónapja nem jártam a beállításoknál. Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 1. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 1. Igen, ez a tulaj emal címe. Többször is kaptam már levelet tőle erről a címről. Mindenesetre írtam erre a címre is, meg ami az intrexen van megadva, arra is. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 1. (szerkesztve) Mindenesetre írtam erre a címre is, meg ami az intrexen van megadva, arra is. Remek! Hátha neked hajlandóak lesznek válaszolni. Egyébként mit írtál nekik? Szerkesztve: 2006. Szeptember 1. - Ody Mandrell Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 1. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 1. Érdeklődtem udvarias hangnemben az adott helyzetről, és a mostani helyreállítási folyamatokról. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 1. Érdeklődtem udvarias hangnemben az adott helyzetről, és a mostani helyreállítási folyamatokról. Felháborító, hogy nem írnak még egy árva sort sem! Nekem már két napja! Milyen cég ez? Ráadásul fizetünk is nekik ezért... Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 1. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 1. Ahogy Dzséjt is irta, valszeg a hiba miatt százával kapják a leveleket... nem valoszinü, hogy egyenként megválaszolják őket. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 1. Legalább egy kör emailt nyomhatnának. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 1. (szerkesztve) Időközben megkaptam a választ. "Róbert, Hetente egyszer végzünk biztonsági mentést. Megtettem a lépéseket, hogy ilyen jellegű adatvesztés a jövőben forduljon elő. Minden jót! Zsákai Ferenc" Magyarán kenhetjük a hajunkra az egészet... Szerkesztve: 2006. Szeptember 1. - Ody Mandrell Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 1. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 1. És még pénzt is elkérnek az oldalért... Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 1. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 1. Remélem elindult egy folyamat, és a jövőben tényleg figyelni fognak az ilyen incidensekre. Április után nem voltam ugye 1-2 hónapot, de ha ez volt az első ilyen komolyabb bakija a szolgáltatónak, akkor még szerintem nem tartunk ott, hogy megszüntessük a fórumot... Tény, most le kell nyelnünk ezt a veszteséget nehezen, de túl kell lépni, és folytatni a nyugodt fórumozást! Gondolom én. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 1. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 1. Na végre bejött az oldal.Az ilyen rendszergazdát ki kell rúgni.Legalább 2 példányban léteznie kellene a fórumnak a szerveren.Ha az egyik hiba miatt törlődik akkor még ott a másik.Ilyen majmok felelnek az adatokért, akinek meg esze van melósként dolgozik. Forradalmat. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 2. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 2. Kiderítsük a címét? Vagy tudjuk? mert akkor egyszerűbb a dolgunk! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 2. (szerkesztve) Coce. Nem volt még ekkora gigszer. Pótoljuk a hiányt. Mindenki akinek elveszett a hozzászólása, és érdemesnek találja rá, az próbálja újra beírni a megfelelő helyre. Szerkesztve: 2006. Szeptember 2. - Ody Mandrell Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 2. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 2. (szerkesztve) Coce. Nem volt még ekkora gigszer. Pótoljuk a hiányt. Mindenki akinek elveszett a hozzászólása, és érdemesnek találja rá, az próbálja újra beírni a megfelelő helyre. Az összeesküvéselméletet is beírjam újra? Szerkesztve: 2006. Szeptember 2. - frenkie Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.