Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Nekem 1280x1024 van, igaz, Explorerrel.... és a szélső égetésből csak a sisak látszik. Mindegy, legalább a Tatooine két fele nincs elcsúszva egymástól :)

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Csak a sisak látszódik, többnek nem is kell tudtommal. :)

Igen, a felső banner az a maximálisan elérhető legnagyobb felbontást célozza meg. Ez nem hiba, csupán beállítás kérdése.

Krande. Szerintem próbáld ki a Firefox-ot. Explorer nagyon gyenge.

Hozzászólás ideje:

Gyönyörű ez az új banner :) Bár kellett egy kis "telefonos" segítség ahhoz, hogy lássam :D

Ez a legszebb fórum (és akkor a tartalomról még nem is beszéltünk :D )

Hozzászólás ideje:
Ha elmented a képet képként, akkor látszik.....

Igazad van. :) Megnéztem, de akkor azért van úgy, amit Ody is írt most, hogy a NASA-nál is ha valaki fórumozik nagyobb felbontással, akkor lásson még valamit. :D

Hozzászólás ideje:

Mikor már bluechip részvényei lesznek a fórumnak a "közeljövőben", akkor az elektronikai boltok a monitorokat úgy fogják reklámozni, hogy "Ezek olyan felbontásúak, hogy a SWSAGA FÓRUM teljes pompájában böngészhető rajtuk... ". :)

Hozzászólás ideje:
Akinek kisebb a felbontása, az képben is kevesebb kap. Apró "büntetés" az amúgy is szar monitorért.

Valahol kompromisszumot kell kötni azért, nem lehet mindent mindenkinek. És mivel szerintem 1440-es felbontású monitora itt nem sok embernek van, senki sem látja az egészet.

Hozzászólás ideje:
Mikor már bluechip részvényei lesznek a fórumnak a "közeljövőben", akkor az elektronikai boltok a monitorokat úgy fogják reklámozni, hogy "Ezek olyan felbontásúak, hogy a SWSAGA FÓRUM teljes pompájában böngészhető rajtuk... ". :)

Akkor már SimonZ képei. Különben is, állítólag USA-ban idén karácsonykor a digitális képtartó volt a divat......

Hozzászólás ideje:

Most böngésztem egy kicsit a statgépet, mivel Ody már felhívta a figyelmemet párszor rá, és nem találtam rajta olyan szekciót, ami a hozzászólásokat veszi számba (úgy mint az eléréseket, pl.). Tényleg nincs ilyen, vagy csak én nem találtam meg?

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Sajnos a hsz-eket nem számlálja. Arra azonban van a fórum alján lehetőség, ogy az utóbbi nap hozzászólásairól informálódj. A fórum motor egyébként készít ilyen statisztikát, de ezeket az Adminok tudják csak megnézni. Esetleg ha valamilyen adat érdekel, szívesen közzéteszem.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.