Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. Január 2. Hozzászólás ideje: 2008. Január 2. Gratula SimonZ!!!!!! A banneren a Tatooine és a Halálcsillag közt melyik bolygó van? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Január 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Január 2. Dagobah. Luke fontos állomásait testesítik meg ezek az égitestek. Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2008. Január 2. Hozzászólás ideje: 2008. Január 2. Köszi, Krande! Írtam róla lentebb pár sort, olvasd el. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. Január 2. Hozzászólás ideje: 2008. Január 2. Nekem 1280x1024 van, igaz, Explorerrel.... és a szélső égetésből csak a sisak látszik. Mindegy, legalább a Tatooine két fele nincs elcsúszva egymástól Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Január 3. Hozzászólás ideje: 2008. Január 3. Csak a sisak látszódik, többnek nem is kell tudtommal. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Január 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Január 3. Csak a sisak látszódik, többnek nem is kell tudtommal. Igen, a felső banner az a maximálisan elérhető legnagyobb felbontást célozza meg. Ez nem hiba, csupán beállítás kérdése. Krande. Szerintem próbáld ki a Firefox-ot. Explorer nagyon gyenge. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Január 3. Hozzászólás ideje: 2008. Január 3. Gyönyörű ez az új banner Bár kellett egy kis "telefonos" segítség ahhoz, hogy lássam Ez a legszebb fórum (és akkor a tartalomról még nem is beszéltünk ) Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Január 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Január 3. Köszi pildi. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. Január 3. Hozzászólás ideje: 2008. Január 3. Csak a sisak látszódik, többnek nem is kell tudtommal. Ha elmented a képet képként, akkor látszik..... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Január 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Január 3. Ha elmented a képet képként, akkor látszik..... Szóval akkor mégegyszer. A felső banner az elérhető legnagyobb beállításra készült, mivel akik mégnagyobb felbontásban nézik a fórumot, azoknak is kell valami. Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Január 4. Hozzászólás ideje: 2008. Január 4. Ha elmented a képet képként, akkor látszik..... Igazad van. Megnéztem, de akkor azért van úgy, amit Ody is írt most, hogy a NASA-nál is ha valaki fórumozik nagyobb felbontással, akkor lásson még valamit. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Január 4. Hozzászólás ideje: 2008. Január 4. De azért kár a többiekért. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Január 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Január 4. De azért kár a többiekért. Ezt nem értem. Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2008. Január 4. Hozzászólás ideje: 2008. Január 4. Köszi, Pildi! Szerintem nem érdemes azon aggódni, hogy 1440 pixel széles a fölső banner eredeti méretében. 1280-as szélességnél már lényegében minden látszik, aminek kell. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Január 4. Hozzászólás ideje: 2008. Január 4. Ezt nem értem. Akinek kisebb a felbontása, az képben is kevesebb kap. Apró "büntetés" az amúgy is szar monitorért. Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Január 4. Hozzászólás ideje: 2008. Január 4. Mikor már bluechip részvényei lesznek a fórumnak a "közeljövőben", akkor az elektronikai boltok a monitorokat úgy fogják reklámozni, hogy "Ezek olyan felbontásúak, hogy a SWSAGA FÓRUM teljes pompájában böngészhető rajtuk... ". Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Január 4. Hozzászólás ideje: 2008. Január 4. Akinek kisebb a felbontása, az képben is kevesebb kap. Apró "büntetés" az amúgy is szar monitorért. Valahol kompromisszumot kell kötni azért, nem lehet mindent mindenkinek. És mivel szerintem 1440-es felbontású monitora itt nem sok embernek van, senki sem látja az egészet. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. Január 4. Hozzászólás ideje: 2008. Január 4. Mikor már bluechip részvényei lesznek a fórumnak a "közeljövőben", akkor az elektronikai boltok a monitorokat úgy fogják reklámozni, hogy "Ezek olyan felbontásúak, hogy a SWSAGA FÓRUM teljes pompájában böngészhető rajtuk... ". Akkor már SimonZ képei. Különben is, állítólag USA-ban idén karácsonykor a digitális képtartó volt a divat...... Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Január 4. Hozzászólás ideje: 2008. Január 4. Coce, nagyon jó Dzséjt: igaz Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Január 4. Hozzászólás ideje: 2008. Január 4. Nos, ennek örömére én is kipróbáltam, hogy bírja-e a monitorom az 1280*1024-est, és mivel bírja, hát maradok ennél. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Január 4. Hozzászólás ideje: 2008. Január 4. Nekem ahhoz már nagyító kell, hogy szöveget olvassak. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Január 7. Hozzászólás ideje: 2008. Január 7. Most böngésztem egy kicsit a statgépet, mivel Ody már felhívta a figyelmemet párszor rá, és nem találtam rajta olyan szekciót, ami a hozzászólásokat veszi számba (úgy mint az eléréseket, pl.). Tényleg nincs ilyen, vagy csak én nem találtam meg? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Január 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Január 7. Sajnos a hsz-eket nem számlálja. Arra azonban van a fórum alján lehetőség, ogy az utóbbi nap hozzászólásairól informálódj. A fórum motor egyébként készít ilyen statisztikát, de ezeket az Adminok tudják csak megnézni. Esetleg ha valamilyen adat érdekel, szívesen közzéteszem. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Január 7. Hozzászólás ideje: 2008. Január 7. Köszi! Az érdekelne, hogy tegnap hány darab hozzászólás született Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Január 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Január 7. Köszi! Az érdekelne, hogy tegnap hány darab hozzászólás született 239 Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Január 7. Hozzászólás ideje: 2008. Január 7. És mennyi eddig a napi rekord? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Január 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Január 7. És mennyi eddig a napi rekord? 2006 Május 18.-án, 708 hozzászólás született. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. Január 7. Hozzászólás ideje: 2008. Január 7. Aranyfénykard, ugye? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Január 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Január 7. Aranyfénykard, ugye? Természetesen. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Január 7. Hozzászólás ideje: 2008. Január 7. Ha jól számoltam a napi átlag 75~76 hozzászólás. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.