Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Június 29. Hozzászólás ideje: 2008. Június 29. Egyébként ahhoz képest hogy "minden oldalon fordított a sorrend"(tehát nem a jelenlegi), csak egy fórumon van úgy az általam rendszeresen látogatott 10-ből. Fejlődni jó és szükséges is, de ami már alapból bevált az maradjon szerintem.Az hogy máshogy számozódnak a hozzászólások nem sok vizet kavar, én az elmúlt évek alatt egyszer sem vettem ezt hibának.Ez a fórum úgy tökéletes ahogy van. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Június 30. Hozzászólás ideje: 2008. Június 30. Egyébként ahhoz képest hogy "minden oldalon fordított a sorrend"(tehát nem a jelenlegi), csak egy fórumon van úgy az általam rendszeresen látogatott 10-ből. Nálam meg ez az egy, ahol így van, szóval akkor most melyik állításból induljunk ki? Amúgy tök mindegy, a lényeg, hogy működik mind a két féle képpen. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Július 3. Kicsit beszürkítettem az idézeteket, így jóval egységesebb lett a kinézet. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Július 4. Hozzászólás ideje: 2008. Július 4. Szépen elkülönül így, jó lett Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Július 4. Örülök, ha tetszik nektek. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Július 4. Hozzászólás ideje: 2008. Július 4. Hogy lehet képet beszúrni? Mindenhol keresem de sehol se találom az IMG gombot, vagy ami annak megfelel. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Július 4. (szerkesztve) Hogy lehet képet beszúrni? Mindenhol keresem de sehol se találom az IMG gombot, vagy ami annak megfelel. Jobbról a negyedik kis ikon. Szerkesztve: 2008. Július 4. - Ody Mandrell Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. Július 4. Hozzászólás ideje: 2008. Július 4. Ja, az amelyikhez nincsen kommentár? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Július 4. Ja, az amelyikhez nincsen kommentár? Hát....ha az jobbról a negyedik, akkor igen. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Július 4. Hozzászólás ideje: 2008. Július 4. Már megtaláltam Node mi az, hogy nincs hozzá felírat? Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Július 5. Hozzászólás ideje: 2008. Július 5. Ody, te variálod a hsz-ek sorrendjét? Néhány topicnál erősen emlegettelek. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Július 5. Ody, te variálod a hsz-ek sorrendjét? Néhány topicnál erősen emlegettelek. Igen én voltam, aztán elfeljetettem visszaállítani. Bocs'! Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Július 6. Hozzászólás ideje: 2008. Július 6. Az kérlek szépen egy szó, mely Aurabesh nyelven (SW univerzum nyelvezete ugyebár) íródott. Jelentése: "új" Ody, most nézem, és ez inkább "?j". nézd: tehát helyesen: (lehet egy olyat töltöttél le, ami csak angol kiosztású) Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 6. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Július 6. Ez az angol abc ha jól látom. Én viszont magyarul írtam, tehát 'új' és nem 'uj'. Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Július 6. Hozzászólás ideje: 2008. Július 6. Ez az angol abc ha jól látom. Én viszont magyarul írtam, tehát 'új' és nem 'uj'. Az Aurebesh-t az angol nyelvre(Basic) készítették. Ezt a jelet a kérdőjelre használják. A te betűtípusodban így vannak a számok? <0123456789> Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 6. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Július 6. (szerkesztve) Nem egészen ilyen. Ebből a fontból is van több féle, de annyira azért nem zavar a dolog. Nekem ezt adta ki az 'ú' betűre, és ennyi tökéletesen elég. Szerkesztve: 2008. Július 6. - Ody Mandrell Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Július 6. Hozzászólás ideje: 2008. Július 6. A fórum a neelvani basicet használja Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Július 6. Hozzászólás ideje: 2008. Július 6. (szerkesztve) A fórum a neelvani basicet használja Ez jó... Egyébként nem hiszem, hogy nyelvészkedni kellene. Az a jel jól néz ki ott és van értelmes jelentése is, és ez a lényeg. Szerkesztve: 2008. Július 6. - Pildi Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Július 7. Hozzászólás ideje: 2008. Július 7. Az csak nálam van, hogy ha idézet után akarok spoiler alá dugni valamit, akkor a spoilerbe írt szöveg felszívódik, és az idézetet nyitja-csukja a spoiler kapcsoló? Pl.: Ide vagyon írva Atyalapatyala Spoiler! --Kattints a megjelenítéshez-- Itt aspoiler, hol a spoiler. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Július 7. Hozzászólás ideje: 2008. Július 7. (szerkesztve) Nem csak nálad! Az csak nálam van, hogy ha idézet után akarok spoiler alá dugni valamit, akkor a spoilerbe írt szöveg felszívódik, és az idézetet nyitja-csukja a spoiler kapcsoló? Spoiler - : próba Szerkesztve: 2008. Július 9. - Ody Mandrell Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Július 7. (szerkesztve) Nem tudom miért van ez így, én azt hittem, hogy csak a régi hozzászólásoknál csinálja ezt de akkor nem... Egyelőre azt tudom mondani, hogy az idézet felett legyen a spoiler. Szerkesztve: 2008. Július 7. - Ody Mandrell Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. Július 9. Hozzászólás ideje: 2008. Július 9. (szerkesztve) Spoiler : próba Spoiler : Na akkor most próbaként idézem ezt.... Szerkesztve: 2008. Július 9. - Ody Mandrell Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 9. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Július 9. Egy új spoiler kapcsolót raktam be, azzal már minden rendben működik! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 9. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Július 9. (szerkesztve) Ez egy újabb változat, és szerintem ez is marad Spoiler: ez lesz a végső fórum spoiler Szerkesztve: 2008. Július 11. - Ody Mandrell Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Július 9. Hozzászólás ideje: 2008. Július 9. Ez most nagyon jól néz ki Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.