Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Nem, azt úgy hívják, hogy tojáshéj-szín. :) Kicsit sárgásabb, tört-fehér, tényleg nem olyan vakító. :)

Hozzászólás ideje:

mivel tojásra is allergiás vagyok, így itthon nem is, de mamámnál láttam már jó párat. És azok szépen a tyúkokból jönnek ki, főleg ha jól megrázzuk őket. Kicsi koromban mindig én szedtem össze a tojást :)

Na de mindegy ez, annyira nem vizsgáltam még meg tojást, de elfogadom az álláspontodat

Hozzászólás ideje:
Barnás. Láttál már igazi falusi tojást? Olyat amit nem táppal felfújt tyúkok tojnak? Mert én még fehér héjú tojást ha jól emlékszem eddig nem láttam.
A tojást illetően igazad van, de a tojáshéj-szín nem barnás, hanem amolyan halvány sárgás tompa fehér. :)
Hozzászólás ideje:
Én arra emlékszem, hogy régebben mintha világosabb, sötétszürke részek lettek volna a felületen, a hsz-ek elválasztására, vagy valami ilyesmi, de aztán simán hozzászoktam ehhez a mostani háttérhez.

Igen, ilyen volt. Először szokatlan volt, de én is megszoktam pár nap után.

Ennek a betűszínnek minden színe van, de semmi köze a tojáshéjhoz. Ha nem tiszta fehér, akkor piszkos fehérnek mondanám :)

Valóban van fehér meg egy csomóféle tojásszín, elvégre nem lehet a nem tudom hányféle madárfajnak mindnek egyforma színű tojása :)

Szerkesztve: - MissKarrde

Hozzászólás ideje:
Ennek a betűszínnek minden színe van, de semmi köze a tojáshéjhoz.

[...]

Valóban van fehér meg egy csomóféle tojásszín

De a piszkosfehér pont nem fér bele a csomóféle tojásszínbe :) Én láttam már piros tojást is, azt a nyúl tojja húsvétonként. :)

Hozzászólás ideje:

Ez a szín egyáltalán nem fehér. A színkódja #FFFFCC (azaz nagyon-nagyon világos sárga), a fehér színkódja pedig #FFFFFF.

Hozzászólás ideje:
De a piszkosfehér pont nem fér bele a csomóféle tojásszínbe :)

Írtam is, hogy ennek a színnek semmi köze a tojásszínhez :)

Á, alig látható a különbség a kettő között, és szerintem jó páran nem ismereik ezeket a színkódos izéket.

Hozzászólás ideje:
Kolmilan: az azért túlzás, hogy nem látható. Látható, épp hogy. (barely :))

Kicsit bizonytalan a színlátásom. :) Meg az is lehet, hogy a monitorral van a baj. CRT-n jobban kijönnek a színek.

Szerk: ha a legalacsonyabb szintre állítom a kontrasztot, látom.

Szerkesztve: - kolmilan

Hozzászólás ideje:

Lehet, hogy így alig látható a különbség, de ha a betűk fényes fehéren világítanának, szerintem mindenkinek feltűnne.

Lehet, hogy megérne egy próbát. :)

Hozzászólás ideje:

Ez még nem túl zavaró a szemnek, jobb, hogy nem fehér. De az is jó, hogy nem totál sárga, mint a többi, nagyobb hsz-nál az már zavaró lenne.

Hozzászólás ideje:

Persze, hogy jó így, a próbát csak azért javasoltam a tiszta fehérrel, hogy egyszer össze lehessen hasonlítani a mostanit azzal. De nem fontos, főleg, ha senkit nem kell meggyőzni a meglévő előnyeiről. :)

Hozzászólás ideje:
Na, már csak 3000, és belépek én is a 10ezres körbe. :)
Én még a 3000-et is csak alulról figyelem, szóval nagyon szép ez 7000 :)
Hozzászólás ideje:

Tehát akkor a képfeltöltőkről. Én az imageshack.us-t használom, és rendkívül egyszerű.

Rámész az oldalra, és aztán jobb oldalon látsz egy olyat, hogy "browse" (tallózás). Kiválasztod a képet a gépedről (ahová mentetted, pl. ha a dokumentumokban van, akkor onnan), utána pedig rámész, hogy "start upload".

A Start upload fölötti két pipa azt jelzi, hogy szeretnéd-e kicsinyíteni a képet, avagy sem, a fölsőt, ha kipipálod, és beállítod a méretet, akkor olyan méretben tölti fel.

Ha rákattintottál a start uploadra, akkor kapsz egy csomó linket, amelyek közül neked a direkt link kell, azt szépen kimásolod, és már meg is van az elérése a képnek.

pl. ez:

Ha ezt így bemásolod a hozzászólásodba, akkor még csak elérést ad, de ha eléírod az img parancsot (img)-t az elejére, (per img-t a végére, csak szögletes zárójelben), akkor:

78753267.jpg

Ha pedig csak linkelni akarsz a képre, akkor az url funkcióval (url= a kép elérési útját ide bemásolod) aztán valami szöveg (és lezárod az url kódot egy per jellel).

Így

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.