Hozzászólás ideje: 2014. Február 23.11 éve Nem terelem. Mostanában biztos nem fogom megcsinálni. Ráadásul azt a részt meglepetésként akarom átélni. Világos, megvárjuk..nem lehetünk mindenben elsők..Bár azért tényleg besz@rás, hogy senki nem mozdult előttünk(előtted!! ) az egész világon. Ezt kapod: Na jó, egy picit nyugodtan add oda Lok Durdnak és Kither Deckel-nek is!
Hozzászólás ideje: 2014. Február 23.11 éve Szerző Ők érdemlik nem én. Most egyszer megcsináltam, ebből nem kell nagy ügyet csinálni. Van nekünk egy Lok Durd -unk is, aki secperc alatt összehozza a magyar feliratot. Csak legyen angol.
Hozzászólás ideje: 2014. Február 23.11 éve Ők érdemlik nem én. Most egyszer megcsináltam, ebből nem kell nagy ügyet csinálni. Van nekünk egy Lok Durd -unk is, aki secperc alatt összehozza a magyar feliratot. Csak legyen angol. Aha, szóval te vagy Chewbacca! akkor te majd Adywan-tól megkapod!
Hozzászólás ideje: 2014. Február 25.11 éve Szerző Szombaton délelőtt meg fogjátok kapni az Orders című befejező rész feliratát. Ezután nem fog készülni több amíg nem jön ki az angol verzió (ami onnantól számított egy hét múlva lesz), melyet már ismét a jól bevált Lok Durd fordít majd.
Hozzászólás ideje: 2014. Február 25.11 éve Köszi ez is valami, sőt! Egyébként arra még van esély, hogy német verzió terén lesz egy kis haladás nem? És akkor kondolom Milán megoldaná..(?)
Hozzászólás ideje: 2014. Február 25.11 éve Szombaton délelőtt meg fogjátok kapni az Orders című befejező rész feliratát. Ezután nem fog készülni több amíg nem jön ki az angol verzió (ami onnantól számított egy hét múlva lesz), melyet már ismét a jól bevált Lok Durd fordít majd. Ez magyar lesz vagy angol?
Hozzászólás ideje: 2014. Február 25.11 éve Szombaton megpróbálok majd én is gép elé keveredni, és akkor segítek úgy, mint múlt héten, ha szeretnéd.
Hozzászólás ideje: 2014. Február 25.11 éve Szerző Köszi skacok, és Donát! Örülnék ha megint átnéznéd.
Hozzászólás ideje: 2014. Február 26.11 éve Szerző Szombaton reggel kilenc órakor fogom feltenni ide a feliratot. Ez teljesen fix időpont, szóval erre lehet számolnotok.
Hozzászólás ideje: 2014. Február 26.11 éve Sziasztok. Felirat mikor lesz majd a 6. évad 4. 5. 6. részéhez?
Hozzászólás ideje: 2014. Február 26.11 éve Igen, úgy kb. 2 hét múlva, amikor már lesz angol rész és időzítés.
Hozzászólás ideje: 2014. Március 1.11 éve Szerző Csak hogy szép legyen a reggel. cnhd-swtcw-s06e04-720p.zip
Hozzászólás ideje: 2014. Március 7.11 éve Üdv Mindenki! Star.Wars.The.Clone.Wars.S06E01.Condition.Unknown.720p.NF.WEBRip.DD5.1.x264-NTb verzióhoz időzitett felirat... swtcw601eng720p-hunsub.zip Szerkesztve: 2014. Március 7.11 éve - albundy
Hozzászólás ideje: 2014. Március 7.11 éve Sajnos csúszik. Kicseréltem próbáljátok ki, nálam ez jó a gépen...
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.