Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Március 7. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 7. Tökéletes lett! Köszi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 7. Üdv Mindenki! Star.Wars.The.Clone.Wars.S06E01.Condition.Unknown.720p.NF.WEBRip.DD5.1.x264-NTb verzióhoz időzitett felirat... Köszi Al! Jó hogy újra itt vagy!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 8. Melyik változatot szedjük az évadból? Mer már min. ketten töltik fel nmagra. Nemtudom lesz-e évad-pakk, de azt a verzió szeretném szedni, amihez a feliratot készítitek majd.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 8. Van már évad pack, reggel feltették. A sima x264-é 2HD-s (tehát a szokásos), a 720p-s változat pedig MiXGROUP release. Azt sajnos nem tudom, melyikhez lesz időzítve felirat, pláne, hogy 2HD-tól is van 720p-s változat, csak nem évadpackban. Szerk.: oké, korrekció. Az MiXGROUP csak a pakk, azon belül 2HD és W4F release-ek vannak, a 2HD-s pakkban meg csak 2HD-s változatok, szóval nyugodtan lekapható a pakk, valószínűleg az abban szereplőkhöz lesz felirat. Ami legelőször került fel, az ntb-s, abból csak egy epizód készült el. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
albundy Hozzászólás ideje: 2014. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 8. (szerkesztve) Angolul tudó kollégák 2.-3. és a 4. rész időzítése kész csak ezt a három mondatot le kéne fordítani magyarra: The wise benefit from a second opinion. When in doubt, go to source. The popular belief isn't always the correct one. Szerkesztve: 2014. Március 8. - albundy Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 8. Bölcs döntés másodvéleményt kérni. De azért várj meg egy másodvéleményt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
albundy Hozzászólás ideje: 2014. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 8. Én hiszek neked Dzséjt, és kösz, várom a továbbiakat. Időzitett feliratok az: Star.Wars.The.Clone.Wars.S06E01.The.Unknown.720p.WEBRip.x264-W4F Star.Wars.The.Clone.Wars.S06E02.Conspiracy.720p.WEBRip.x264-W4F verziókhoz. swtcw601eng720p-hunsub.zip swtcw602eng720p-hunsub.zip Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Március 8. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 8. (szerkesztve) A kilencedik részig felkerült az angol felirat. Vajon Lok Durd rájuk cuppant már? Szerkesztve: 2014. Március 8. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Március 8. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 8. Al! A 3-4 részekhez is elkészíted a feliratot? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
albundy Hozzászólás ideje: 2014. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 8. Kész van csak ezt a fránya a két mondatot kéne tudnom magyarul... When in doubt, go to source. The popular belief isn't always the correct one. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2014. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 8. Kész van csak ezt a fránya a két mondatot kéne tudnom magyarul... When in doubt, go to source. The popular belief isn't always the correct one. Kb. így tudnám lefordítani: Kétségek között, menj a forráshoz. Nem mindig a népszerű hiedelem a helyes. (De nyugodtan javítsátok ki, nem biztos, hogy így a jó.) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Március 8. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 8. (szerkesztve) "Ha kétség gyötör, menj a forráshoz" "Amiben mindenki hisz, nem biztos hogy helyes" Elég nehezek ezek az idézetek, talán Lok Durd jobbat tudna rá mondani. SZERK: Wilde -é jobb mint az enyém. Szerkesztve: 2014. Március 8. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
albundy Hozzászólás ideje: 2014. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 8. (szerkesztve) Köszi Wilde és Ody, felhasználtam mindkettőtökét, így ez lett belőle. Időzített felirat a Star.Wars.The.Clone.Wars.S06E03.Fugitive.720p.WEBRip.x264-W4F Star.Wars.The.Clone.Wars.S06E04.Orders.720p.WEBRip.x264-W4F verziókhoz. swtcw603.720p-hunsub.zip swtcw604.720p-hunsub.zip Szerkesztve: 2014. Március 8. - albundy Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Március 8. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 8. (szerkesztve) Köszi albundy! Innentől nem a miénk a pálya. Szerkesztve: 2014. Március 8. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2014. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 8. A német szinkron miatt eddig nem néztem a részeket, úgyhogy most kicsit le vagyok maradva a dolgokkal. Most láttam, hogy piratebayen fenn vannak angolul is, úgyhogy elkezdtem őket szedni, csak most azt nem tudom, melyik részekhez van eddig magyar és melyikhez van már angol felirat és nekem melyiktől és mikor kéne csinálnom, pls segítsetek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Március 8. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 8. (szerkesztve) Akkor vázolom. Fent van az összes rész angolul, és a feliratok is fent vannak már angolul egyet kivéve (szerintem pár perc és az utolsó is meglesz). Az An Old Friend -től kellene kezdened ami az ötödik rész. Szerkesztve: 2014. Március 8. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2014. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 8. Ok, köszi. Most hétvégén szerintem olyan 2 részt tudok megcsinálni, utána viszont várnotok kell kicsit, mert hétfőn ásatáson vagyok, kedden meg 4-ig órán vagyok, úgyhogy legközelebb akkor tudok majd dolgozni rajta, Megpróbálok jövő hét végéig végezni velük, de mivel elég sok programom van mostanság, nem biztos, hogy sikerülni fog, úgyhogy a türelmeteket kérném addig is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Március 8. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 8. Persze, úgy csinálod ahogy tudod. Ma akkor várhatunk egy új részt? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2014. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 8. Határozottan. A becslésem szerint 10-re már meglesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Március 8. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 8. Ok, köszi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 8. (szerkesztve) Köszi a munkátokat! Dolgozik a fórum-csapat ezerrel! Szerkesztve: 2014. Március 8. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2014. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 8. Na a becsült időnél kicsit korábban végeztem, így remélem mindenkinek meglesz az esti filmnézés Star Wars The Clone Wars - 06x05 - An Old Friend.WEBRip-2HD.zip Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Március 8. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 8. De meg ám! Amúgy bíztam benne, hogy kicsit előbb végzel. Köszi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2014. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 8. Na a becsült időnél kicsit korábban végeztem, így remélem mindenkinek meglesz az esti filmnézés Köszi A w4f-verzió mikor jön? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
albundy Hozzászólás ideje: 2014. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 8. , és itt a w4f verzióhoz az időzítés:swtcw605.720p-hunsub.zip Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2014. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 8. , és itt a w4f verzióhoz az időzítés: Ó de jó köszi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 8. Az nmagos 720p évad pakkban a 8-12. részig csúszik a hang. Azösszes 2hd-s nél az uccsót kivéve. Nálatok is? Megoldás? Al? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Március 8. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 8. Köszi Al neked is! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2014. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 8. Köszi a feliratot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
albundy Hozzászólás ideje: 2014. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 8. Az nmagos 720p évad pakkban a 8-12. részig csúszik a hang. Azösszes 2hd-s nél az uccsót kivéve. Nálatok is? Megoldás? Al? MKV Toolnix -> add file -> ac3 audiora katt -> Format specific options fül -> Delay (in ms): 350 -> Start muxing, és kész. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.