csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. Március 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 13. Ha valakit érdekelne a normál felbontású változat, az az "MP3" nevű csapattól származó .avi-sat szedje le, mert az itt fellelhető feliratok passzolnak hozzá eddig! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2014. Március 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 13. Köszi a feliratot és csatlakozó infókat! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Március 15. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 15. Valamikor várható valamilyen felirat? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2014. Március 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 15. Már dolgozom az ügyön, valószínűleg még ma kész leszek vele, de a folyamatot lassítja a sok dzsárdzsárizmus Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Március 15. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 15. Köszi! Gondoltam, hogy ez lehet a háttérben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. Március 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 15. Ó tényleg! Erre nem is gondoltam..Volt itt egy Jar-Jar szakértő nem? Már nem tudom ki, de a korai évadokban emlékszem nevesítve volt a feliratok végén. Ej, persze, bele kellett szuszakolni Jar-Jar-t ebbe az évadba is, ep. I.-es szereplésének jogosságát alátámasztandó.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2014. Március 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 15. (szerkesztve) Na elkészültem vele. A következő rész felirata holnap jön, a Yoda szál részeihez pedig még a jövő hét folyamán megcsinálom, de pontosabbat nem tudok mondani. Star Wars The Clone Wars - 06x08 - The Disappeared (Part 1).WEBRip-2HD.zip Szerkesztve: 2014. Március 15. - Lok Durd Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Március 15. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 15. Köszi Lok! Szuper vagy! Csoli. Dzséjt írta Jar Jar szövegeit, de most sajnos nem ért rá. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
albundy Hozzászólás ideje: 2014. Március 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 15. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2014. Március 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 15. Köszi Lok! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. Március 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 15. Na elkészültem vele. A következő rész felirata holnap jön, a Yoda szál részeihez pedig még a jövő hét folyamán megcsinálom, de pontosabbat nem tudok mondani. Belenéztem, úgytűnik ügyes voltál! Köszi! Köszi Lok! Szuper vagy! Csoli. Dzséjt írta Jar Jar szövegeit, de most sajnos nem ért rá. Tényleg! Nem ugrott be. Kudar és Coce_Plant neve rémlett fel, valamiért. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2014. Március 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 15. Köszi Lok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Március 15. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 15. Jók lettek a Jar Jar -os szövegek. A kedvencem a Windu mesterkedő. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2014. Március 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 15. Csoli. Dzséjt írta Jar Jar szövegeit, de most sajnos nem ért rá. Az első évadból emlékszem valami "durrbele jedi-re" (tudom klasszikust csak szó szerint), akkor azt is ő írta? Azon anno meghaltam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Március 15. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 15. Mindig is Dzséjt volt Jar Jar magyar hangja. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2014. Március 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 16. Köszi Lok. Különben jó a 720p-hez is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. Március 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 16. Különben jó a 720p-hez is. Naná, hisz az is a 2HD-től van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2014. Március 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 16. Bevégeztetett. Megjegyezném, hogy ez a Jar-Jaros 2 rész felülmúlta az elvárásaimat. Azt hittem, valami szokásos Jar-Jar féle gagyiság lesz, ehhez képest egy remek kis kaland kerekedett belőle. De majd az évad értékeléshez írok hosszabban. Star Wars The Clone Wars - 06x09 - The Disappeared (Part 2).WEBRip-2HD.zip Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Március 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 16. Már nagyon vártam! Köszi Lok tesó! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
albundy Hozzászólás ideje: 2014. Március 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 16. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2014. Március 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 16. Köszi Lok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. Március 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 16. Köszönjük szépen a felirat mesterkedőnek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2014. Március 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 16. Köszi szépen Lok! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 18. ... a Yoda szál részeihez pedig még a jövő hét folyamán megcsinálom, de pontosabbat nem tudok mondani. Na tisztult a kép valamelyest? Mikorra számíthatunk? Nagyon várjuk! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Március 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 18. Remélem hétvégére meglesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 18. Remélem hétvégére meglesz. Mármint az egész? Kis optimista! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Március 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 18. Igen, az egész. Én azt se bánnám ha egyben kapnánk meg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2014. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 19. Kész a 10-es rész felirata. A utolsó 3 rész felirata, mint azt korábban is írtam, még ezen a héten elkészül, az utolsó kettő, valószínűleg csak a hétvégén, mivel akkor lesz több időm foglalkozni velük. Star Wars The Clone Wars - 06x10 - The Lost One.WEBRip-2HD.zip Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. Március 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 20. Köszi!!!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Március 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 20. Isten vagy LOK!!! Ennek most nagyon örülök, este meg is nézem, köszi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.