Hozzászólás ideje: 2014. Március 13.11 éve Ha valakit érdekelne a normál felbontású változat, az az "MP3" nevű csapattól származó .avi-sat szedje le, mert az itt fellelhető feliratok passzolnak hozzá eddig!
Hozzászólás ideje: 2014. Március 15.11 éve Már dolgozom az ügyön, valószínűleg még ma kész leszek vele, de a folyamatot lassítja a sok dzsárdzsárizmus
Hozzászólás ideje: 2014. Március 15.11 éve Ó tényleg! Erre nem is gondoltam..Volt itt egy Jar-Jar szakértő nem? Már nem tudom ki, de a korai évadokban emlékszem nevesítve volt a feliratok végén. Ej, persze, bele kellett szuszakolni Jar-Jar-t ebbe az évadba is, ep. I.-es szereplésének jogosságát alátámasztandó..
Hozzászólás ideje: 2014. Március 15.11 éve Na elkészültem vele. A következő rész felirata holnap jön, a Yoda szál részeihez pedig még a jövő hét folyamán megcsinálom, de pontosabbat nem tudok mondani. Star Wars The Clone Wars - 06x08 - The Disappeared (Part 1).WEBRip-2HD.zip Szerkesztve: 2014. Március 15.11 éve - Lok Durd
Hozzászólás ideje: 2014. Március 15.11 éve Szerző Köszi Lok! Szuper vagy! Csoli. Dzséjt írta Jar Jar szövegeit, de most sajnos nem ért rá.
Hozzászólás ideje: 2014. Március 15.11 éve Na elkészültem vele. A következő rész felirata holnap jön, a Yoda szál részeihez pedig még a jövő hét folyamán megcsinálom, de pontosabbat nem tudok mondani. Belenéztem, úgytűnik ügyes voltál! Köszi! Köszi Lok! Szuper vagy! Csoli. Dzséjt írta Jar Jar szövegeit, de most sajnos nem ért rá. Tényleg! Nem ugrott be. Kudar és Coce_Plant neve rémlett fel, valamiért.
Hozzászólás ideje: 2014. Március 15.11 éve Szerző Jók lettek a Jar Jar -os szövegek. A kedvencem a Windu mesterkedő.
Hozzászólás ideje: 2014. Március 15.11 éve Csoli. Dzséjt írta Jar Jar szövegeit, de most sajnos nem ért rá. Az első évadból emlékszem valami "durrbele jedi-re" (tudom klasszikust csak szó szerint), akkor azt is ő írta? Azon anno meghaltam.
Hozzászólás ideje: 2014. Március 16.11 éve Különben jó a 720p-hez is. Naná, hisz az is a 2HD-től van.
Hozzászólás ideje: 2014. Március 16.11 éve Bevégeztetett. Megjegyezném, hogy ez a Jar-Jaros 2 rész felülmúlta az elvárásaimat. Azt hittem, valami szokásos Jar-Jar féle gagyiság lesz, ehhez képest egy remek kis kaland kerekedett belőle. De majd az évad értékeléshez írok hosszabban. Star Wars The Clone Wars - 06x09 - The Disappeared (Part 2).WEBRip-2HD.zip
Hozzászólás ideje: 2014. Március 18.11 éve ... a Yoda szál részeihez pedig még a jövő hét folyamán megcsinálom, de pontosabbat nem tudok mondani. Na tisztult a kép valamelyest? Mikorra számíthatunk? Nagyon várjuk!
Hozzászólás ideje: 2014. Március 18.11 éve Remélem hétvégére meglesz. Mármint az egész? Kis optimista!
Hozzászólás ideje: 2014. Március 18.11 éve Szerző Igen, az egész. Én azt se bánnám ha egyben kapnánk meg.
Hozzászólás ideje: 2014. Március 19.11 éve Kész a 10-es rész felirata. A utolsó 3 rész felirata, mint azt korábban is írtam, még ezen a héten elkészül, az utolsó kettő, valószínűleg csak a hétvégén, mivel akkor lesz több időm foglalkozni velük. Star Wars The Clone Wars - 06x10 - The Lost One.WEBRip-2HD.zip
Hozzászólás ideje: 2014. Március 20.11 éve Szerző Isten vagy LOK!!! Ennek most nagyon örülök, este meg is nézem, köszi!
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.