csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. Március 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 21. (szerkesztve) (mindegy, bocs..) Szerkesztve: 2014. Március 22. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2014. Március 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 22. Köszi Lok a feliratot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2014. Március 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 23. Voices magyar felirat. Star Wars The Clone Wars - 06x11 - Voices.WEBRip-2HD.zip Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. Március 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 23. Köszi! Már kezdtem aggódni! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Március 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 23. Köszi Lok! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2014. Március 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 23. Destiny. Estére jön az utolsó rész is. Star Wars The Clone Wars - 06x12 - Destiny.WEBRip-2HD.zip Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Március 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 23. Wow! Hajrá Lok! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. Március 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 23. Ez igen!!! Végül is azt mondtad, hogy a héten meglesz! Eddig sem voltál kicsi a szememben, de most nagyot nőttél. Köszi a Vasárnap esti programot előre is! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Attila Hozzászólás ideje: 2014. Március 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 23. Destiny. Estére jön az utolsó rész is. Te óriási király vagy! Reggelihez itt az egyik, ebédhez a másik... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2014. Március 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 23. Bocsi, mégsem estére. Star Wars The Clone Wars - 06x13 - Sacrifice.WEBRip-2HD.zip Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Március 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 23. Megértelek Lok! Ezt nem lehetett abbahagyni! köszi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2014. Március 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 23. Ennél azért prózaibb okai voltak, de mindegy . Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Március 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 23. Mindegy, a lényeg, hogy elkészült! Köszi az egész TCW -s munkádat! Most már tényleg vége. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. Március 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 23. (szerkesztve) Bocsi, mégsem estére. Csúcs vagy, elájulok! :clap: Köszönöm az egész évados és az egész TCW-os munkádat!!!! (kérhetsz egy új avatart!) pl.: Szerkesztve: 2014. Március 23. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2014. Március 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 23. Köszi szépen Lok a feliratokat és az egész TCW alatti munkádat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2014. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 25. Valaki segítsen, légyszi!! A 3-ik és 4-ik részhez sehogy sem passzolnak a feliratok, már mindet végigpróbáltam, ami van a neten.... Ezekhez kellene: Star.Wars.The.Clone.Wars.S06E03.REPACK.WEBRip.x264-2HD Star.Wars.The.Clone.Wars.S06E04.REPACK.WEBRip.x264-2HD Mindegyik felirat siet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2014. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 25. Próbáld meg Km Playerrel, az "ú" gomb megnyomásával fél másodpercet tudsz rajta tolni. Az elején beállítod, és utána végig jó lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Március 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 25. (szerkesztve) Valaki segítsen, légyszi!! A 3-ik és 4-ik részhez sehogy sem passzolnak a feliratok, már mindet végigpróbáltam, ami van a neten.... Ezekhez kellene: Star.Wars.The.Clone.Wars.S06E03.REPACK.WEBRip.x264-2HD Star.Wars.The.Clone.Wars.S06E04.REPACK.WEBRip.x264-2HD Az a titok, hogy ezekből nem repack kell. Az ncore -ról is leszedheted egyben a jó csomagot, ha a 720-as pakkot választod. Csak a 8-12 rész lett javítva a többi nem. Szerkesztve: 2014. Március 25. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2014. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 25. Köszi, srácok, de nincs más megoldás? Az másik packot nem igazán akarom leszedni, abban mkv-ban vannak a fájlok, azt meg nem szeretem, mert a BD lejátszóm nem ismeri fel, így azon nem tudom megnézni. Pont ebből az okból kifolyólag - mármint, hogy nem számítógépen akarom nézni - nem tudom csúsztatni a feliratot sem... Nem lehet valahogy ezt a mostanit átírni?? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Március 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 25. Az időzítéssel kell variálni, és ha szépen kéred, talán albundy megcsinálja neked. Ebben ő a profi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2014. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 25. Köszi, én is valami hasonlóra gondoltam... Megkérem szépen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
P.I.D. Hozzászólás ideje: 2014. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 26. Utólag is köszönöm a feliratokat előre! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 15. Boldog szülinapot Lok!! De fiatal vagy... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 16. Köszi szépen csoli! Azért már kezdem érezni az idő vasfogát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 30. (szerkesztve) Én elkészítettem a A Death on Utapau rész angol feliratos változatát. De a magyarra fordítása már sajnos kifogott rajtam. Jó lenne, ha valaki lefordítaná: star-wars-the-clone-wars-legacy-1-a-death-on-utapau.zip Nos Lok(vagy Sky), kezdesz ezzel valamit a kedvünkért? Szerkesztve: 2014. Szeptember 30. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 30. Vajon hol vannak!?:/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2014. Október 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 1. Sikerült vele haladnom, szerintem még a mai nap folyamán befejezem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. Október 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 1. Sikerült vele haladnom, szerintem még a mai nap folyamán befejezem. Ó, előre is köszi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2014. Október 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 1. Elkészültem, jó szórakozást hozzá! star-wars-the-clone-wars-legacy-1.hun.zip Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. Október 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 1. (szerkesztve) Elkészültem, jó szórakozást hozzá! köszi, már csak egy kérdés: Melyik az a változat amire passzol és honnan szedjem le? szerk.: A youtube-ról leszedett 720p-s változathoz tökéletes volt! köszönöm szépen! Folyt. köv? Szerkesztve: 2014. Október 1. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.