Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Október 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 1. Köszi Sky! Hihetetlen, hogy még ehhez is készült felirat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
stea27 Hozzászólás ideje: 2014. Október 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 1. Itt van második Legacy rész angol felirata: star-wars-the-clone-wars-legacy-2-in-search-of-the-crystal.zip Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Október 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 1. Köszi stea! Minden kívánságom így teljesüljön. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2014. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 2. Sikerült befejeznem a 2. részt is: star-wars-the-clone-wars-legacy-2.hun.zip Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Október 2. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 2. Köszi Sky! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. Október 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 3. (szerkesztve) Köszönöm én is! Milyen gyors vagy! Szerkesztve: 2014. Október 3. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
stea27 Hozzászólás ideje: 2014. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 4. Időközben elkészültem az utolsó két Legacy rész angol feliratával: star-wars-the-clone-wars-legacy-3-4.zip Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Október 4. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 4. Nagyszerű, köszönjük szépen! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 6. Időközben elkészültem az utolsó két Legacy rész angol feliratával: star-wars-the-clone-wars-legacy-3-4.zip Köszi. Akkor várjuk Sky-t! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2014. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 6. Elkészült a 3-4. rész magyar felirata is. Jó szórakozást! star-wars-the-clone-wars-legacy-3-4.hun.zip Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 6. Elkészült a 3-4. rész magyar felirata is. Jó szórakozást! Azta! Nagyon szépen köszönöm!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Október 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 6. Köszi Sky! Egyszerre túl sok lett az anyag nem győzöm nézni őket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 6. Köszi Sky! Egyszerre túl sok lett az anyag nem győzöm nézni őket. Ja mennyi gondunk van! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2014. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 6. Szívesen! Nagyobb gondunk sose legyen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2014. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 8. Köszi a feliratokat. Gyakorlatilag annyira le vagyok maradva hogy szerintem vasárnap csak sw-t nézek. Pl még egy Rebelst se láttam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
M.Laci Hozzászólás ideje: 2015. Február 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 1. Sziasztok. Egy kis segítségre lenne szükségem. Valamikor réges-régen, egy távoli galaxisban meg volt az the clone wars 1-5 évada 1080p felbontásban, amihez el lehetett érni hozzá való feliratokat is. Sajnos a hdd-m besz@rt, így oda lett az összes rész a feliratokkal. Azóta a filmeket ismét le tudtam tölteni, de 1080p-hez való feliratot csak a az 1 és a 6-es évadhoz sikerült szereznem. Ha esetleg meg lenne valakinek vagy ötlete, hogy honnan is lehetne beszerezni, megköszönném. A 2-3. évadhoz találtam 720-as feliratot, ami jó az 1080p-hez is, de sajnos a 4-5. évadokhoz való 720-as nem jó, túl nagy a csúszás és zavaró. Előre is köszönöm! Üdv, M.Laci Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Február 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 1. Szerintem itt megtalálod őket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
M.Laci Hozzászólás ideje: 2015. Február 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 1. Innen töltöttem az összes feliratot, de sajnos itt nincsenek meg az 1080p-hez valók (már ami a 4-5. epizódot illeti). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Február 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 1. Akkor mondok egy jobbat. Ha ennek a topiknak az elején lévő kis ikonra kattintasz, akkor kihozza az összes feliratot. Onnan ki tudod bogarászni az összeset. Egyébként mi fordítottuk az egész sorozatot, így evidens, hogy itt kell keresni. Ez valamiért nem jutott eszembe elsőre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
M.Laci Hozzászólás ideje: 2015. Február 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 1. Ez nagyon jó! Emlékeim szerint mintha a hosszupuskáról szedtem volna le őket kompletten. De ott meg nem találom. Ti fordítottátok? Ejha! Nagy köszönet nektek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Február 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 1. A tagok. Ebben is volt evolúció. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
LordGravon Hozzászólás ideje: 2015. Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 18. Csak tegnap vettem észre, hogy már van magyar felirat a Legacy-s részekhez is. Így utólag is ezer köszönet Sky-nak! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2015. Április 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 14. Honnan tudom leszedni a részeket,amikhez jók ezek a feliratok ??? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Április 14. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 14. Szerintem akár a youtube -ról is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2015. Április 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 15. Azt a lehetőséget már megint elfelejtettem....tegnap este le is szedtem! Jó a felirat is hozzá! 8) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Április 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 15. És a torrent oldalakon is vannak kéthangsávos, + angol és magyar felirattal rendelkező változatok. A youtube-nál csak jobb! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2015. Május 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Május 22. Fél királyságom egy feliratért. Jó étvágyat, az első részhez! A többivel kapcsolatban semmit nem ígérek, valami 10 óra volt mire ezt az egyet összeraktam The Bad Batch.zip Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Május 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Május 22. Ó Werebazs! Vendégem vagy pár sörre koma! És még senki nem köszönte meg... 10 óra az nagyon sok, hihetetlen nagy tapsot érdemelsz! Köszi szépen!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Május 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Május 22. Hálás köszönet! Elismerésem. Remélem idővel lesz folytatás: :clap: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2015. Május 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Május 23. Szívesen mindenkinek! Közben elkészültem az "Echo a távolban" feliratával. Ez valamivel könnyebb volt, egy kicsit mintha kevesebbet beszélgettek volna benne. Ami miatt az előző olyan nehéz volt, az az, hogy sok volt benne az egy-két soros megszólalás, és minden egyes sorhoz külön meg kellett csinálni az időzítést. Ebben az epizódban egy részt több és hosszabb akció jelenet volt, hosszabb szünetekkel a párbeszédek közt, másrészt több hosszabb megszólalás volt, amiket be tudtam sűríteni 2- 2.5 sorba egyetlen időzítés mögé. A Distant Echo.zip Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.