Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Javaslom, hogy kudar térjen vissza fordítónak! Ki van velem? :(

Én, kolmilan-kudar pársot vissza :D Tényleg, szokta valaki lektorálni a feliratokat? Régen Coce csinálta azt, nem?

Riddick, avi filmeknél is szokott dual audió lenni, de nem az a jellemző, bár én már szedtem le dual hanggal filmet, más programoknál is lehet hasonlóan választani a hangok és feliratok között :D Szerencsére :P

Én csak úgy szedek le sorozatokat (a Stargate-ek, a Star Trek TOS és Enterprise, a Firefly és a Pretender mind így vannak meg), ha lehet. Mostanában a legtöbb már abban is elkészül.

Hozzászólás ideje:

Nagyon szépen köszönöm kolmilan a leírást, amint hazaérek ki is próbálom. Még egyszer hatalmas hála és köszönet!

MissKarrde teljesen igazad van, ezt én is tudom... én csupán azt mutattam meg hogyan lehet kiválasztani MKV-n belül a feliratokat illetve a hangsávokat Media Player Classic programmal. ;) Persze ezt más programokkal is meg lehet oldani hasonló módon!

/Ja... én a DVDripeket illetve a DVD-ket már kerülöm :) ezért is beszéltem MKV kiterjesztésű HD-ról/

Szerkesztve: - Darth Riddick

Hozzászólás ideje:

Türelem Ody, türelem. Ha már kibírtál 2 hetet, kibírod már ezt a 2-3 órát. Vagy ha türelmetlen vagy csináld te a fordítást. Nem szép dolog ha siettetik a feliratozót. ;)

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Türelem Ody, türelem. Ha már kibírtál 2 hetet, kibírod már ezt a 2-3 órát. Vagy ha türelmetlen vagy csináld te a fordítást. Nem szép dolog ha siettetik a feliratozót. ;)

Nyugodjál már le kis pajtás. Siettem én bárkit is? A szokásos kérdés az, kb. mikorra várható. Egyébként Te fordítod, hogy ilyen ideges vagy?

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:

Jaj Ody, azért te is gyakran túl tudod reagálni mások megnyilvánulásait. :) Nem hinném, hogy Phobos durván be akart volna szólni neked.

Amúgy valami fatális véletlen folytán most az FQM-et szedtem le. ;)

Hozzászólás ideje:

Köszi a feliratot! ;)

Szerk.: Mivel csak most töltöttem le az előző részeket, így utólag köszönném meg azokat a feliratokat is. :)

Szerkesztve: - Gyoka Lamaro

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.