Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Február 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 21. Javaslom, hogy kudar térjen vissza fordítónak! Ki van velem? Én, kolmilan-kudar pársot vissza Tényleg, szokta valaki lektorálni a feliratokat? Régen Coce csinálta azt, nem? Riddick, avi filmeknél is szokott dual audió lenni, de nem az a jellemző, bár én már szedtem le dual hanggal filmet, más programoknál is lehet hasonlóan választani a hangok és feliratok között Szerencsére Én csak úgy szedek le sorozatokat (a Stargate-ek, a Star Trek TOS és Enterprise, a Firefly és a Pretender mind így vannak meg), ha lehet. Mostanában a legtöbb már abban is elkészül. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Február 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 21. Én, kolmilan-kudar pársot vissza Tényleg, szokta valaki lektorálni a feliratokat? Régen Coce csinálta azt, nem? Úgy értettem, hogy kolmilan mellé térjen vissza. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Február 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 21. Úgy értettem, hogy kolmilan mellé térjen vissza. Én is, azért írtam azt, egyet értve veled Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2009. Február 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 21. (szerkesztve) Nagyon szépen köszönöm kolmilan a leírást, amint hazaérek ki is próbálom. Még egyszer hatalmas hála és köszönet! MissKarrde teljesen igazad van, ezt én is tudom... én csupán azt mutattam meg hogyan lehet kiválasztani MKV-n belül a feliratokat illetve a hangsávokat Media Player Classic programmal. Persze ezt más programokkal is meg lehet oldani hasonló módon! /Ja... én a DVDripeket illetve a DVD-ket már kerülöm ezért is beszéltem MKV kiterjesztésű HD-ról/ Szerkesztve: 2009. Február 21. - Darth Riddick Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Február 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 21. Én még maradok ilyen mezei cuccoknál, mint a dvdrip, stb Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Február 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 28. Feltegyem a szokásos kérdést? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2009. Február 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 28. Szerintem a fórumon mindenki tudja, hogy milyen kérdést akarsz feltenni... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Február 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 28. Türelem Ody, türelem. Ha már kibírtál 2 hetet, kibírod már ezt a 2-3 órát. Vagy ha türelmetlen vagy csináld te a fordítást. Nem szép dolog ha siettetik a feliratozót. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Február 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 28. Kíváncsi leszek, a skippert minek fordítják Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Február 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 28. (szerkesztve) Türelem Ody, türelem. Ha már kibírtál 2 hetet, kibírod már ezt a 2-3 órát. Vagy ha türelmetlen vagy csináld te a fordítást. Nem szép dolog ha siettetik a feliratozót. Nyugodjál már le kis pajtás. Siettem én bárkit is? A szokásos kérdés az, kb. mikorra várható. Egyébként Te fordítod, hogy ilyen ideges vagy? Szerkesztve: 2009. Február 28. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Február 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 28. Kíváncsi leszek, a skippert minek fordítják Kapitánynak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Február 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 28. Ok, bocsi, csak kicsit ideges vagyok valami miatt. Nem akartam itt levezetni, de sajos úgy látszik itt sikerült Elnézésedet kérem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Február 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 28. Jaj Ody, azért te is gyakran túl tudod reagálni mások megnyilvánulásait. Nem hinném, hogy Phobos durván be akart volna szólni neked. Amúgy valami fatális véletlen folytán most az FQM-et szedtem le. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Február 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 28. Reggel még csak az volt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Február 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 28. Hölgyeim és uraim, ímé... FQM és CTU. A fájlnév ne tévesszen meg senkit... star.wars.the.clone.wars.s01e19.hdtv.xvid_fqm.zip Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Február 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 28. Kösz szépen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence004 Hozzászólás ideje: 2009. Február 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 28. köszönet! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Február 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 28. Kapitánynak. Helyes Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Február 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 28. Helyes Nagybetűvel, hogy becenévként hasson... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Február 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 28. Nagybetűvel, hogy becenévként hasson... Nagyon jó, mi több, pörfik Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Február 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 28. Van némi fáziskésés srácok a feliratban. Bizonyos mondatok meg nem jelennek meg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence004 Hozzászólás ideje: 2009. Február 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 28. megjött az angol felirat Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Február 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 28. Ok, bocsi, csak kicsit ideges vagyok valami miatt. Nem akartam itt levezetni, de sajos úgy látszik itt sikerült Elnézésedet kérem Semmi baj, én is voltam így régen. Nem tartozik a legdicsőbb korszakaim közé. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Február 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 28. Köszi szépen a feliratot!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Február 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 28. megjött az angol felirat Vicces, hogy előbb volt magyar felirat mint angol. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. Február 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 28. (szerkesztve) Köszi a feliratot! Szerk.: Mivel csak most töltöttem le az előző részeket, így utólag köszönném meg azokat a feliratokat is. Szerkesztve: 2009. Február 28. - Gyoka Lamaro Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Február 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 28. Köszönöm a feliratot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Február 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 28. Én is köszönöm a feliratot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Február 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 28. Köszi a feliratot, bár kicsit későn eszméltem, hogy megvan már Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Március 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 1. Azért az szerintem elég gáz, hogy a hosszupuskás felirat végén csak az eroutjai.com van feltüntetve. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.