Hozzászólás ideje: 2010. Január 3.15 éve Örüljünk, hogy egyáltalán van, aki veszi a fáradságot, hogy elkészítse nekünk, ne legyünk telhetetlenek.
Hozzászólás ideje: 2010. Január 3.15 éve Szerző Örüljünk, hogy egyáltalán van, aki veszi a fáradságot, hogy elkészítse nekünk, ne legyünk telhetetlenek. Szerintem senki nem volt telhetetlen.
Hozzászólás ideje: 2010. Január 3.15 éve Örüljünk, hogy egyáltalán van, aki veszi a fáradságot, hogy elkészítse nekünk, ne legyünk telhetetlenek. Nem telhetetlenség volt, csak segíteni akarás.
Hozzászólás ideje: 2010. Január 4.15 éve Szerző FRiss infó, hogy kilenc felé várható a felirat a 10 -ik részhez.
Hozzászólás ideje: 2010. Január 4.15 éve Szerző Ez nagyszerű. Bizony! Ilyen sokat még sose kellett várni.
Hozzászólás ideje: 2010. Január 4.15 éve Amikor ma hazaértem az ütő megállt bennem mikor láttam, hogy ezen topic utolsó beírása az enyém mégpedig tegnapról.
Hozzászólás ideje: 2010. Január 4.15 éve Szerző Amikor ma hazaértem az ütő megállt bennem mikor láttam, hogy ezen topic utolsó beírása az enyém mégpedig tegnapról. Én se voltam boldog, de már nem sokat kell várni.
Hozzászólás ideje: 2010. Január 4.15 éve Kilencre jár az óra... Feliratot hoz a... befejezhetitek, ha akarjátok. Bocs a nagy késésért... swtcw.209_10_2hd.hun.zip
Hozzászólás ideje: 2010. Január 4.15 éve Kilencre jár az óra... Feliratot hoz a... befejezhetitek, ha akarjátok. Bocs a nagy késésért... JÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍHÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Hozzászólás ideje: 2010. Január 4.15 éve Szerző Kilencre jár az óra... Feliratot hoz a... befejezhetitek, ha akarjátok. Bocs a nagy késésért... Kilencre jár az óra... Feliratot hoz a.....skxawng. Nagyon köszi! Jobb később mint soha. Szerkesztve: 2010. Január 4.15 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2010. Január 4.15 éve Kilencre jár az óra... Feliratot hoz a.....skxawng. Tudod egyáltalán, mit jelent? :D Nagyon szívesen, mindenkinek! Szerkesztve: 2010. Január 4.15 éve - kolmilan
Hozzászólás ideje: 2010. Január 4.15 éve Szerző Tudod egyáltalán, mit jelent? :D Nagyon szívesen, mindenkinek! Fogalmam nincs.
Hozzászólás ideje: 2010. Január 5.15 éve Csak annyit fűznék hozzá, hogy a kissrác nevét két k-val kell írni.
Hozzászólás ideje: 2010. Január 5.15 éve Csak annyit fűznék hozzá, hogy a kissrác nevét két k-val kell írni. Angol feliratban Jek volt, de akkor majd javítom.
Hozzászólás ideje: 2010. Január 5.15 éve Angol feliratban Jek volt, de akkor majd javítom. Csak azért mondom, mert a Wookieepedián úgy van fennt.
Hozzászólás ideje: 2010. Január 18.15 éve Kolmilan! A sorozatot ugye fordítod tovább? Nem értem, egyáltalán hogy merült fel benned ez a kérdés?
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.