KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. Örüljünk, hogy egyáltalán van, aki veszi a fáradságot, hogy elkészítse nekünk, ne legyünk telhetetlenek. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. Örüljünk, hogy egyáltalán van, aki veszi a fáradságot, hogy elkészítse nekünk, ne legyünk telhetetlenek. Szerintem senki nem volt telhetetlen. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. Örüljünk, hogy egyáltalán van, aki veszi a fáradságot, hogy elkészítse nekünk, ne legyünk telhetetlenek. Nem telhetetlenség volt, csak segíteni akarás. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Január 4. FRiss infó, hogy kilenc felé várható a felirat a 10 -ik részhez. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Január 4. Ez nagyszerű. Bizony! Ilyen sokat még sose kellett várni. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Január 4. Hozzászólás ideje: 2010. Január 4. Amikor ma hazaértem az ütő megállt bennem mikor láttam, hogy ezen topic utolsó beírása az enyém mégpedig tegnapról. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Január 4. Amikor ma hazaértem az ütő megállt bennem mikor láttam, hogy ezen topic utolsó beírása az enyém mégpedig tegnapról. Én se voltam boldog, de már nem sokat kell várni. Válasz
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Január 4. Hozzászólás ideje: 2010. Január 4. Mostmár erősen kilencedik az idő Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Január 4. Hozzászólás ideje: 2010. Január 4. Kilencre jár az óra... Feliratot hoz a... befejezhetitek, ha akarjátok. Bocs a nagy késésért... swtcw.209_10_2hd.hun.zip Válasz
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Január 4. Hozzászólás ideje: 2010. Január 4. Kilencre jár az óra... Feliratot hoz a... befejezhetitek, ha akarjátok. Bocs a nagy késésért... JÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍHÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Január 4. Hozzászólás ideje: 2010. Január 4. Köszi szépen a feliratot Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Január 4. (szerkesztve) Kilencre jár az óra... Feliratot hoz a... befejezhetitek, ha akarjátok. Bocs a nagy késésért... Kilencre jár az óra... Feliratot hoz a.....skxawng. Nagyon köszi! Jobb később mint soha. Szerkesztve: 2010. Január 4. - Ody Mandrell Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Január 4. Hozzászólás ideje: 2010. Január 4. (szerkesztve) Kilencre jár az óra... Feliratot hoz a.....skxawng. Tudod egyáltalán, mit jelent? :D Nagyon szívesen, mindenkinek! Szerkesztve: 2010. Január 4. - kolmilan Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Január 4. Tudod egyáltalán, mit jelent? :D Nagyon szívesen, mindenkinek! Fogalmam nincs. Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Január 4. Hozzászólás ideje: 2010. Január 4. Fogalmam nincs. Gyogyós... Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Január 4. Hozzászólás ideje: 2010. Január 4. Köszi szépen, kolmilan. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Január 4. Hozzászólás ideje: 2010. Január 4. Köszi a feliratot. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Január 4. Gyogyós... Akkor bocs' Válasz
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2010. Január 4. Hozzászólás ideje: 2010. Január 4. Köszi a feliratot, Mester úr! Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Január 4. Hozzászólás ideje: 2010. Január 4. Köszi a feliratot Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 4. Hozzászólás ideje: 2010. Január 4. Mester, egy sor angol maradt, de a hála így is mérhetetlen Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Január 4. Hozzászólás ideje: 2010. Január 4. Köszi a feliratot, mindjárt nézem is. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Január 5. Hozzászólás ideje: 2010. Január 5. Csak annyit fűznék hozzá, hogy a kissrác nevét két k-val kell írni. Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Január 5. Hozzászólás ideje: 2010. Január 5. Csak annyit fűznék hozzá, hogy a kissrác nevét két k-val kell írni. Angol feliratban Jek volt, de akkor majd javítom. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Január 5. Hozzászólás ideje: 2010. Január 5. Angol feliratban Jek volt, de akkor majd javítom. Csak azért mondom, mert a Wookieepedián úgy van fennt. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Január 18. Kolmilan! A sorozatot ugye fordítod tovább? Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Január 18. Hozzászólás ideje: 2010. Január 18. Kolmilan! A sorozatot ugye fordítod tovább? Nem értem, egyáltalán hogy merült fel benned ez a kérdés? Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.