Hozzászólás ideje: 2010. Március 22.15 éve Nem tudom mivel lehetne rá hatni, hogy összeszedje magát. A sört eliszod előle, a nőket meg Phobos csapja le előtte....eh......totális bizonytalanság. Befolyásom meg nem terjed el addig, hogy befizessem egy pandorai körutazásra.
Hozzászólás ideje: 2010. Március 22.15 éve Nagyon sajnálom, de mára se lesz kész. Egy csomó dolgom volt, és van is még. Holnap viszont már biztosan be fogom tudni fejezni.
Hozzászólás ideje: 2010. Március 22.15 éve A 215 HD-ra illesztett felirat mikorra várható?HP-n már fent van
Hozzászólás ideje: 2010. Március 23.15 éve Szerző Nyolc-fél kilenc felé várható. Az első nyolcvan sort megcsináltuk Ildivel, ha az segítség.
Hozzászólás ideje: 2010. Március 23.15 éve Az első nyolcvan sort megcsináltuk Ildivel, ha az segítség. Már megvan az első 160. De azért átküldheted, kíváncsi lennék rá. Ó, és Trench admirálisból Vayath admirális lett. Bocsi, de "beszélő név"...
Hozzászólás ideje: 2010. Március 23.15 éve Szerző Már megvan az első 160. De azért átküldheted, kíváncsi lennék rá. Ó, és Trench admirálisból Vayath admirális lett. Bocsi, de "beszélő név"...Gyere fel MSN -re és átküldöm.
Hozzászólás ideje: 2010. Március 23.15 éve Már megvan az első 160. De azért átküldheted, kíváncsi lennék rá. Ó, és Trench admirálisból Vayath admirális lett. Bocsi, de "beszélő név"... Nekem ez valamiért nem esik le...
Hozzászólás ideje: 2010. Március 23.15 éve Szerző Nekem ez valamiért nem esik le... Gondolom ha megnézzük a részt, akkor le fog esni.
Hozzászólás ideje: 2010. Március 23.15 éve A Trench viharkabátot vagy lövészárkot jelent tudtommal, de az utóbbit fel lehet fogni vájatnak is
Hozzászólás ideje: 2010. Március 23.15 éve A Skywalker meg égenjárót, én mégsem láttam vagy hallottam sohasem lefordítva, pedig az is egy elég beszédes név A Vayath-ból meg inkább a vajat jön ki, vagy tájszólásosan váját, mintsem vájat.
Hozzászólás ideje: 2010. Március 23.15 éve Szerintem inkább maradjon Trench. Soha sem szerettem az ilyen ferdítéseket.
Hozzászólás ideje: 2010. Március 23.15 éve Szerző Köszi Milán!! Akinek meg ha valami nem tettszik benne, majd átírja.
Hozzászólás ideje: 2010. Március 23.15 éve Kösz! Akinek meg ha valami nem tettszik benne, majd átírja. Már meg is történt
Hozzászólás ideje: 2010. Március 23.15 éve Na, Kolmilan megúszta a vendettát. De büntiből a késésért csak padawan ranggal illetem és így köszönöm meg neki a munkáját. :D Most majd megint teperhet a Mesteri rangért.
Hozzászólás ideje: 2010. Március 23.15 éve Nagyon szívesen mindenkinek, Oldie, te meg tanulj meg angolul, ha ilyen türelmetlen vagy.
Hozzászólás ideje: 2010. Március 23.15 éve Nagyon szívesen mindenkinek, Oldie, te meg tanulj meg angolul, ha ilyen türelmetlen vagy.Fenéket Eccerűbb téged sarkallni kitűnő munkára
Hozzászólás ideje: 2010. Március 23.15 éve Szerző Fenéket Eccerűbb téged sarkallni kitűnő munkára Ez nem sarkalja, inkább már zavarja.
Hozzászólás ideje: 2010. Március 23.15 éve Ez nem sarkalja, inkább már zavarja.Nah, aki hozzám hasonlóan már szombat délelőtt ezt a topicot bújja az ne szólaljon meg
Hozzászólás ideje: 2010. Március 23.15 éve Szerző Nah, aki hozzám hasonlóan már szombat délelőtt ezt a topicot bújja az ne szólaljon meg :DNem erről van szó, hanem a poénjaidról.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.