Hozzászólás ideje: 2010. Április 25.15 éve Szerző És utána meg is írhatnád az újabb regényedet a topikjában. Te is azt várod?
Hozzászólás ideje: 2010. Április 25.15 éve Te is azt várod? Hiába, mesterien bán a szavakkal a srác. Ha ő írná azt a szutyok clonewars.blog.hu-t, akkor imádnám azt a honlapot. Ehelyett csak anyázom.
Hozzászólás ideje: 2010. Április 25.15 éve Szerző Hiába, mesterien bán a szavakkal a srác. Ha ő írná azt a szutyok clonewars.blog.hu-t, akkor imádnám azt a honlapot. Ehelyett csak anyázom. Ne olvasd. De ezek is lenyúlták a szavazásunkat ahogy látom. Mindenhol csak a mi ötleteinket látom viszont. Ejj-ejj.
Hozzászólás ideje: 2010. Április 25.15 éve Hiába, mesterien bán a szavakkal a srác. Ha ő írná azt a szutyok clonewars.blog.hu-t, akkor imádnám azt a honlapot. Ehelyett csak anyázom. Köszi, de ne túlozzunk. OFF Amúgy a szóban forgó blogra én sem járok már egy ideje, miután folyamatosan a Children Of The Force c. epizód szapulása megy és mások véleményének befolyásolása. Valóban ez a legjobb hazai Star Wars témájú fórum, hála az Ariza-féle emberképződmények kiszűrésének.
Hozzászólás ideje: 2010. Április 26.15 éve Köszi, de ne túlozzunk. OFF Amúgy a szóban forgó blogra én sem járok már egy ideje, miután folyamatosan a Children Of The Force c. epizód szapulása megy és mások véleményének befolyásolása. Valóban ez a legjobb hazai Star Wars témájú fórum, hála az Ariza-féle emberképződmények kiszűrésének. Nem értem miért szapulják a Children of the Force-t, az egyik legkiválóbb epizód a sorozatban, nekem nagy kedvencem.
Hozzászólás ideje: 2010. Április 26.15 éve Ne offfljatok. Már minden topicban arról a h*lye oldalról van lassan szó.
Hozzászólás ideje: 2010. Április 26.15 éve Sajnálom, nem lesz kész ma a felirat. Holnap viszont már biztos.
Hozzászólás ideje: 2010. Április 26.15 éve Szerző Sajnálom, nem lesz kész ma a felirat. Holnap viszont már biztos.Szegény oldie.
Hozzászólás ideje: 2010. Április 26.15 éve Sajnálom, nem lesz kész ma a felirat. Holnap viszont már biztos. Jobb később, mint soha... Én amúgy is csak szombat/vasárnap szándékoztam megnézni a 2x21-es epizódot.
Hozzászólás ideje: 2010. Április 26.15 éve Szerző Jobb később, mint soha...Én amúgy is csak szombat/vasárnap szándékoztam megnézni a 2x21-es epizódot. Tényleg....szombaton évadzáró. Az amiknál egyben lesz a kettő. De jó lenne ha a felirat is jönne még szombat este.
Hozzászólás ideje: 2010. Április 26.15 éve Tényleg....szombaton évadzáró. Az amiknál egyben lesz a kettő. De jó lenne ha a felirat is jönne még szombat este. Az meglesz időben. Jövő hétfő-kedd-szerda érettségi szünet.
Hozzászólás ideje: 2010. Április 26.15 éve Szerző Az meglesz időben. Jövő hétfő-kedd-szerda érettségi szünet.Most jó lesz, mert a régi rendszer lép életbe. Szombat reggel már lesz rész és felirat is. Méltóképpen búcsúztatjuk az évadot.
Hozzászólás ideje: 2010. Április 26.15 éve Most jó lesz, mert a régi rendszer lép életbe. Szombat reggel már lesz rész és felirat is. Méltóképpen búcsúztatjuk az évadot. Akár már a nagy TV-n is nézhetitek majd a részt
Hozzászólás ideje: 2010. Április 26.15 éve Tényleg....szombaton évadzáró. Az amiknál egyben lesz a kettő. De jó lenne ha a felirat is jönne még szombat este. Ki is ment a fejemből, hogy USA-ban dupla rész lesz a hétvégén. De nem aggódom kolmilan képességei miatt.
Hozzászólás ideje: 2010. Április 27.15 éve Majd meglátjuk Bár sejtésem szerint nem én leszek az egyik
Hozzászólás ideje: 2010. Április 27.15 éve Egy bizonyos pillanatért nagyon utálni fogtok páran. Mit ferdítettél el?
Hozzászólás ideje: 2010. Április 27.15 éve Mit ferdítettél el? :DElső szolga Köszi a feliratot mester!
Hozzászólás ideje: 2010. Április 27.15 éve Szerző Köszi!(Minek tömöríteni egy 14 kb-s fájlt?) Mert másként nem lehetne felrakni ide.
Hozzászólás ideje: 2010. Április 27.15 éve Első szolga Nem mindegy, hogy a hajó az első számú szolga, vagy a Szlév Egy.
Hozzászólás ideje: 2010. Április 27.15 éve Nem mindegy, hogy a hajó az első számú szolga, vagy a Szlév Egy. és a Slave-1 nem lett volna jó? Ezüst kapitány?! Nocsak, nocsak Meg Tavas kapitány Szerkesztve: 2010. Április 27.15 éve - Darth_Phobos
Hozzászólás ideje: 2010. Április 27.15 éve Nem mindegy, hogy a hajó az első számú szolga, vagy a Szlév Egy. Oké, immár hivatalos: U-T-Á-L-L-A-K!!!!!
Hozzászólás ideje: 2010. Április 27.15 éve és a Slave-1 nem lett volna jó? Meg Tavas kapitány Mert az angolul van. Ha pedig tudtok jobb klónneveket, szívesen várom a javaslataitokat.
Hozzászólás ideje: 2010. Április 27.15 éve és a Slave-1 nem lett volna jó? Á, mindenki azt használja, minden könyv így írja, így lett 30 év alatt elfogadva, hát hova gondolsz? Az úgy nem jó, hibásan lefordítva sokkal jobb Na, nem bántjuk a felirat mastert, mert még kitilt egy másik fórumról, aztán hogy fogok ott offolni Szerencsére, nekem már rég nem kell felirat, a sok szakbarbárt, aki meg így tanulja majd meg, azt meg helyre lehet tenni (Meg hál' isten a szinkron sem erőlteti a ferdítést.)
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.