Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 19. 302-höz várom az építő jellegű kritikákat! Nincs hiba benne szerintem, nagyon jó, csak a címet nem kellett volna lefordítani, mert nem tudtam mi lehet az a KFK az előző részben. Szerencsére a 2. rész címében rájöttem mi is az Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 19. (szerkesztve) 302-höz várom az építő jellegű kritikákat! Teljes egészében Te fordítottad? Mert ha így van akkor csak a legmagasabb elismerés hangján lehet szólni róla! Szerkesztve: 2010. Szeptember 19. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 19. 302-höz várom az építő jellegű kritikákat! Hm...építő jellegű? Csináld meg a többi részhez is Szóval építgethetsz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 19. Teljes egészében Te fordítottad? Mert ha így van akkor csak a legmagasabb elismerés hangján lehet szólni róla! Igen, a 302-t teljesen én fordítottam, kolmilan meg lektorálta, ha azt a verziót szedted le. És köszi mindenkinek. Szívesen csinálnám máskor is, ha nem lennék majdnem minden hétvégén tájfutó versenyen. De amúgy.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 19. Igen, a 302-t teljesen én fordítottam, kolmilan meg lektorálta, ha azt a verziót szedted le. És köszi mindenkinek. Szívesen csinálnám máskor is, ha nem lennék majdnem minden hétvégén tájfutó versenyen. De amúgy.... Ilyen minőség mellett simán csinálhatnád, ha ráérnél. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 19. Ilyen minőség mellett simán csinálhatnád, ha ráérnél. Amúgy nem nehéz csak rendkívül időigényes meló Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 19. Köszönöm a feliratot a 2. részhez, szerintem is remek lett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 20. Hölgyeim és uraim, örömmel és megkönnyebbüléssel jelentem be, hogy a 3. évad magyar fordítását Lok Durd fórumtárs viszi tovább, az én lektorálásom mellett. Kitartást és sok sikert neki! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 20. Kriti...khm, akarom mondani, Vigyázó szemeinket rajta tartjuk Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 20. Éljen Lok Durd (is)! Kíváncsian várjuk a szombati "premier" epizódot. Bár ha javasolhatnám Dzséjt fórumtárs bevonását Jar Jar szövegeinek lefordítására. Egyszerűen nála jobban senki nem tudja lefordítani a dinka gunga szövegelését. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 20. Egyszerűen nála jobban senki nem tudja lefordítani a dinka gunga szövegelését. Ez egyszerre hízelgő és rémisztő Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 20. (szerkesztve) Ez egyszerre hízelgő és rémisztő Erről meg is feledkeztem. Maxinagyfőnök, számítolhatunk a közreműködöl? Szerkesztve: 2010. Szeptember 20. - kolmilan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 20. Köszönöm a kedves szavakat kolmilan, Ody és Oldie! Remélem sikerül majd elérnem az eddig megszokott színvonalat, de addig is szívesen várok minden építő jellegű kritikát, észrevételt. Ebbe én is csak most gondoltam bele először, hogy egy jó kis Jar-Jar-os résszel kezdhetek, ami külön nyelvtudást igényel , úgyhogy megköszönném én is Dzséjt közreműködését, de ha nem ér rá, az eddigi Jar-Jar-os részek felirata alapján én is nekiveselkedek . Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 20. Rá fog érni, ne aggódj. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 20. Rá fog érni, ne aggódj. Akkor előre is köszönöm a közreműködést ! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 20. Sok sikert, Lok Durd, és köszi, hogy vállalod eme terhet és kihívást! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 20. Sok sikert Lok Durd és gratula, hogy ilyen fiatalon ilyen jól tudsz angolul Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 20. Sok sikert Lok Durd és gratula, hogy ilyen fiatalon ilyen jól tudsz angolul Kolmilan fiatalabb asszem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 20. Kolmilan fiatalabb asszem. A lényegen nem változtat, sokkal jobban tudnak, mint most én. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 20. Sok sikert a fordításhoz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 20. (szerkesztve) Kolmilan fiatalabb asszem. Nem, 9 nappal idősebb . Pildi, Phobos, MissKarrde köszönöm a bíztatást Phobos: nem kell ehhez olyan nagy angol tudás, én is google fordítóval csinálom majd Szerkesztve: 2010. Szeptember 20. - Lok Durd Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 20. A lényegen nem változtat, sokkal jobban tudnak, mint most én. Hááát ha google fordítóval csinálja akkor nem biztos. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 20. Lok Durd: Köszönjük szépen. Nagyon nagy segítséget nyújtassz a 3. évad maradéktalan élvezetéhez. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 20. Kolmilan fiatalabb asszem. 9, azaz kilenc nappal idősebb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 20. A fiatal titánok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 20. Erről meg is feledkeztem. Maxinagyfőnök, számítolhatunk a közreműködöl? Naná Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
DJnorbi Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 21. Most,hogy így végig néztem az oldal tagjait,rájöttem,hogy én vagyok a legfiatalabb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 21. Off Némelyikünknek a gyereke is lehetnél/lehetne pár ember, de szerintem ez senkinél nem gond Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 21. Most,hogy így végig néztem az oldal tagjait,rájöttem,hogy én vagyok a legfiatalabb. Velem is így volt, mikor regisztráltam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 21. 9, azaz kilenc nappal idősebb. Én is annyi vagyok, és az előző részt én fordítottam The NextGen! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.