Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
302-höz várom az építő jellegű kritikákat! :rock:
Nincs hiba benne szerintem, nagyon jó, csak a címet nem kellett volna lefordítani, mert nem tudtam mi lehet az a KFK az előző részben. Szerencsére a 2. rész címében rájöttem mi is az :love:
Hozzászólás ideje:
  • Szerző
302-höz várom az építő jellegű kritikákat! :rock:
Teljes egészében Te fordítottad? Mert ha így van akkor csak a legmagasabb elismerés hangján lehet szólni róla! :love:

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:
Teljes egészében Te fordítottad? Mert ha így van akkor csak a legmagasabb elismerés hangján lehet szólni róla! :love:

Igen, a 302-t teljesen én fordítottam, kolmilan meg lektorálta, ha azt a verziót szedted le.

És köszi mindenkinek. Szívesen csinálnám máskor is, ha nem lennék majdnem minden hétvégén tájfutó versenyen.

De amúgy....

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Igen, a 302-t teljesen én fordítottam, kolmilan meg lektorálta, ha azt a verziót szedted le.

És köszi mindenkinek. Szívesen csinálnám máskor is, ha nem lennék majdnem minden hétvégén tájfutó versenyen.

De amúgy....

Ilyen minőség mellett simán csinálhatnád, ha ráérnél.
Hozzászólás ideje:

Hölgyeim és uraim, örömmel és megkönnyebbüléssel jelentem be, hogy a 3. évad magyar fordítását Lok Durd fórumtárs viszi tovább, az én lektorálásom mellett. Kitartást és sok sikert neki!

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Éljen Lok Durd (is)! :hehe: Kíváncsian várjuk a szombati "premier" epizódot. Bár ha javasolhatnám Dzséjt fórumtárs bevonását Jar Jar szövegeinek lefordítására. Egyszerűen nála jobban senki nem tudja lefordítani a dinka gunga szövegelését. :D

Hozzászólás ideje:
Ez egyszerre hízelgő és rémisztő :hehe::D

Erről meg is feledkeztem. Maxinagyfőnök, számítolhatunk a közreműködöl?

Szerkesztve: - kolmilan

Hozzászólás ideje:

Köszönöm a kedves szavakat kolmilan, Ody és Oldie! Remélem sikerül majd elérnem az eddig megszokott színvonalat, de addig is szívesen várok minden építő jellegű kritikát, észrevételt.

Ebbe én is csak most gondoltam bele először, hogy egy jó kis Jar-Jar-os résszel kezdhetek, ami külön nyelvtudást igényel :hehe:, úgyhogy megköszönném én is Dzséjt közreműködését, de ha nem ér rá, az eddigi Jar-Jar-os részek felirata alapján én is nekiveselkedek :D .

Hozzászólás ideje:
Kolmilan fiatalabb asszem. :D

Nem, 9 nappal idősebb :P .

Pildi, Phobos, MissKarrde köszönöm a bíztatást :D

Phobos: nem kell ehhez olyan nagy angol tudás, én is google fordítóval csinálom majd :hehe:

Szerkesztve: - Lok Durd

Hozzászólás ideje:

Lok Durd: Köszönjük szépen. Nagyon nagy segítséget nyújtassz a 3. évad maradéktalan élvezetéhez.

Hozzászólás ideje:
Most,hogy így végig néztem az oldal tagjait,rájöttem,hogy én vagyok a legfiatalabb.

Velem is így volt, mikor regisztráltam. :D

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.