Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Március 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 5. Köszi a feliratot, bár maradt benne pár karakterhiba. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2011. Március 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 5. Megint köszi srácok! Ez gyors volt!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2011. Március 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 5. Valami érthetetlen oknál fogva nálam nem indult a felirat normálhoz. A normált sima winfos media playerrel nézem. De a HD-hoz tökéletesen indult a The KM Playerrel, ahogy szokott. Nem bírtam vele, így egy korábbi .srt file helyére illesztettem ezt a szöveget jegyzettömb-ben és mentés másként-tel tettem a normál .avi mellé. Úgy már ment ahhoz is. Nem tudom, más is járt-e így, de hogy mi volt ez?! Ja és tuti nem a file-ok nevét csesztem el, ezt ne is mondjátok. Megint szellem a gépben. Imádom... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Március 5. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 5. Külön köszönet kolmilannak, aki oroszlánrészt vállalt a munkából. Köszi nektek! Köszi a feliratot, bár maradt benne pár karakterhiba. Javítsd ki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Március 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 5. Köszi! Bár én már el is felejtettem, hogy ma lesz új rész. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Március 5. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 5. Köszi! Bár én már el is felejtettem, hogy ma lesz új rész. Miért felejtetted el? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Március 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 5. Miért felejtetted el? Nem tudom, de valamiért teljesen az volt bennem, hogy legközelebb jövő héten lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Március 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 5. Köszi a feliratot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Március 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 5. Köszi a feliratot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
misi920 Hozzászólás ideje: 2011. Március 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 6. Köszi, Web-Dl-es felirat van már, vagy jó a rendes hozzá? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Március 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 6. Köszi, Web-Dl-es felirat van már, vagy jó a rendes hozzá? Még nem jött le a Web-DL, így nincs még hozzá felirat. Nézd meg, jó-e a rendes hozzá. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
misi920 Hozzászólás ideje: 2011. Március 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 6. Dehát zééé feltette Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Március 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 6. Dehát zééé feltette Dehát, este fél 11-kor jöttem haza. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
misi920 Hozzászólás ideje: 2011. Március 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 6. Dehát, este fél 11-kor jöttem haza. Ja bocs félreértettelek, azt hittem hogy még nincs web-dl azért nincs Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
danityu Hozzászólás ideje: 2011. Március 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 6. THX Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Március 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 6. (szerkesztve) WEB-Dl-hez időzített felirat SWCW.S03E19.Counter.Attack.720p.WEB-DL.AVC.AC3-SWC.zip Szerkesztve: 2011. Március 6. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
misi920 Hozzászólás ideje: 2011. Március 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 6. Köszi Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Március 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 6. Köszi Phobos! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2011. Március 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 12. Fordítás: indul. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2011. Március 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 12. Íme az új rész felirata, 2HD-hez. SWTCW-3X20.zip Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Március 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 12. Köszi a feliratot Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Március 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 12. Köszi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2011. Március 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 12. Köszi! Szuper gyors voltál Lok! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
danityu Hozzászólás ideje: 2011. Március 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 12. Köszi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Március 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 12. Határeset, mert Ody a talin már egy óra tájban érdeklődött utána Köszi szépen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2011. Március 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 12. Határeset, mert Ody a talin már egy óra tájban érdeklődött utána Köszi szépen. Akkor még az angol sem volt fent Szívesen mindenkinek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2011. Március 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 12. 720p orenji-hez is lesz? mert úgylátom, ahhoz nem jó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Március 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 12. Köszi szépen a feliratot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Március 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 12. Köszi a feliratot Durd bátyó! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Március 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 12. (szerkesztve) Web-DL-hez ma nem lesz felirat (legalábbis tőlem), mert mindjárt elalszok Szerkesztve: 2011. Március 12. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.