Hozzászólás ideje: 2011. Március 5.14 éve Valami érthetetlen oknál fogva nálam nem indult a felirat normálhoz. A normált sima winfos media playerrel nézem. De a HD-hoz tökéletesen indult a The KM Playerrel, ahogy szokott. Nem bírtam vele, így egy korábbi .srt file helyére illesztettem ezt a szöveget jegyzettömb-ben és mentés másként-tel tettem a normál .avi mellé. Úgy már ment ahhoz is. Nem tudom, más is járt-e így, de hogy mi volt ez?! Ja és tuti nem a file-ok nevét csesztem el, ezt ne is mondjátok. Megint szellem a gépben. Imádom...
Hozzászólás ideje: 2011. Március 5.14 éve Szerző Külön köszönet kolmilannak, aki oroszlánrészt vállalt a munkából. Köszi nektek! Köszi a feliratot, bár maradt benne pár karakterhiba. Javítsd ki.
Hozzászólás ideje: 2011. Március 5.14 éve Szerző Köszi! Bár én már el is felejtettem, hogy ma lesz új rész. Miért felejtetted el?
Hozzászólás ideje: 2011. Március 5.14 éve Miért felejtetted el? Nem tudom, de valamiért teljesen az volt bennem, hogy legközelebb jövő héten lesz.
Hozzászólás ideje: 2011. Március 6.14 éve Köszi, Web-Dl-es felirat van már, vagy jó a rendes hozzá? Még nem jött le a Web-DL, így nincs még hozzá felirat. Nézd meg, jó-e a rendes hozzá.
Hozzászólás ideje: 2011. Március 6.14 éve Dehát, este fél 11-kor jöttem haza. Ja bocs félreértettelek, azt hittem hogy még nincs web-dl azért nincs
Hozzászólás ideje: 2011. Március 6.14 éve WEB-Dl-hez időzített felirat SWCW.S03E19.Counter.Attack.720p.WEB-DL.AVC.AC3-SWC.zip Szerkesztve: 2011. Március 6.14 éve - Darth_Phobos
Hozzászólás ideje: 2011. Március 12.14 éve Határeset, mert Ody a talin már egy óra tájban érdeklődött utána Köszi szépen.
Hozzászólás ideje: 2011. Március 12.14 éve Határeset, mert Ody a talin már egy óra tájban érdeklődött utána Köszi szépen. Akkor még az angol sem volt fent Szívesen mindenkinek.
Hozzászólás ideje: 2011. Március 12.14 éve Web-DL-hez ma nem lesz felirat (legalábbis tőlem), mert mindjárt elalszok Szerkesztve: 2011. Március 12.14 éve - Darth_Phobos
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.