Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Március 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 12. Itt van a Web-DL. A mosakodás után kiment a szememből az álom, gondoltam megcsinálom. Viszont azt meg kell jegyeznem, az utóbbi 4-5 felirat időzítése egy rémálom. Eddig elég volt pár csomópontnál eltolni, most pedig szinte minden 4. percben tolni kell rajta fél percet, hogy jó legyen. Az is durva volt, hogy most 3 másodperccel előbbrébb is kellett kb. a felénél hozni Nos, Phobos bá' zsörtölődéseit olvasták, szíves megértésüket köszönöm SWCW.S03E20.Citadel.Rescue.720p.WEB-DL.AVC.AC3-SWC.zip Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Március 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 13. Köszi Phobos! Nagyon kellett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2011. Március 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 13. 720p orenji-hez is lesz? mert úgylátom, ahhoz nem jó. Amint lesz hozzá időzítés, megcsinálom, de eddig sajnos nincs. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Március 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 13. Kösz a fáradozást, Phobos bá'! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Március 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 13. Köszi a feliratot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2011. Március 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 13. Felirat az orenji-720p verzióhoz. SWTCW-3X20(720P).zip Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2011. Március 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 13. Felirat az orenji-720p verzióhoz. Köszi Lok, amint hazaérek, le is szedem! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
misi920 Hozzászólás ideje: 2011. Március 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 13. Köszi a feliratokat Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2011. Március 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 13. (szerkesztve) Felirat az orenji-720p verzióhoz. Lok mester! Ezzel a 720p-s verzióval valami nagyon nem stimmel! Már rögtön az elején is a cím után. Kérlek nézz rá! Szerkesztve: 2011. Március 13. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2011. Március 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 13. Köszi hogy szóltál, ezt jól elnéztem Itt a helyes. SWTCW-3X20(720P).zip Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2011. Március 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 14. Köszi hogy szóltál, ezt jól elnéztem Itt a helyes. Köszi szépen, így már stimmel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kenand Hozzászólás ideje: 2011. Március 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 14. (szerkesztve) Próbáltam aláigazítani a Bia- logo mentes változatnak, de valami továbbra sem stimmel a felirattal, teljesen eltér az időzítése az angol eredetitől. (nem az NTSC Pal konverzióra gondolok) A bevezetés elején eltolódik, az első 2 percben kb. 15 helyen kellett korrigálnom...aztán meguntam. Szerencsére a feliratok hu-n- pontosabban az utódján- találtam olyat, ami jó. a WEB-dl-hez igazított az jó, azt lehet tovább alakítani. Szerkesztve: 2011. Március 15. - kenand Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 19. Angol felirat már van! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Március 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 19. Angol felirat már van! Wow! Nem hittem volna. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 19. Angol felirat már van! Akkor talán reggelre meglesz a magyar is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 19. Akkor talán reggelre meglesz a magyar is Lok-ot ismerve az se kizárt, hogy még ma meglep minket vele. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 19. (szerkesztve) Lok-ot ismerve az se kizárt, hogy még ma meglep minket vele. F*sza lenne reggel arra ébredni, hogy már van felirat és nézhetem is az új részt Szerkesztve: 2011. Március 19. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2011. Március 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 20. Fogyasszátok egészséggel. SWTCW-3X21.zip Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Március 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 20. Köszi szépen! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Március 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 20. Köszi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Március 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 20. Ez gyors volt Durd! Köszi szépen! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kenand Hozzászólás ideje: 2011. Március 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 20. Köszi szépen! Nagy köszönet érte! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Március 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 20. Köszi Lok! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2011. Március 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 20. (szerkesztve) Tegnap kissé siettem vele, úgyhogy maradt benne egykét hiba. Itt a javított verzió. Star Wars The Clone Wars - 03x21 - Padawan Lost.BiA.English.orig.Addic7ed.com.zip Szerkesztve: 2011. Március 20. - Lok Durd Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Március 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 20. Köszi a javítást. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
misi920 Hozzászólás ideje: 2011. Március 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 20. Köszi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Március 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 20. Köszi a feliratot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Március 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 20. Részemről is köszi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2011. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 26. (szerkesztve) Üdv. Van már angol felirat a fináléhoz. ebben a verzióban benne van: http://www.fileserve.com/file/Jmc9e8U de, ha ide nem szokás linkelni, elküldöm bárkinek csak a feliratot: keressetek bátran Csatolnám ide is, de nekem nem szabad/lehet. Szerkesztve: 2011. Március 26. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Március 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 26. Üdv. Van már angol felirat a fináléhoz. ebben a verzióban benne van: http://www.fileserve.com/file/Jmc9e8U de, ha ide nem szokás linkelni, elküldöm bárkinek csak a feliratot: keressetek bátran Csatolnám ide is, de nekem nem szabad/lehet. Ne aggódj, nekem se enged csatolni. Egyébként csak zip -elve lehet csatolni fájlt, lehet, hogy az a baj. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.