Hozzászólás ideje: 2011. Október 15.13 éve Fordítás folyamatban. Előre is köszi! A ma este még esélyes?
Hozzászólás ideje: 2011. Október 15.13 éve Előre is köszi! A ma este még esélyes? Ábszolúte. Elvileg kilencre kész kell legyek.
Hozzászólás ideje: 2011. Október 15.13 éve Ábszolúte. Elvileg kilencre kész kell legyek. Há' én 8-tól Poirot nézek, szóval nekem ez a TCW már holnapra datálódik
Hozzászólás ideje: 2011. Október 15.13 éve Fogyasszátok egészséggel! Star Wars The Clone Wars - 04x06 - Nomad Droids.ASAP.English.orig.Addic7ed.com.zip Szerkesztve: 2011. Október 15.13 éve - Lok Durd
Hozzászólás ideje: 2011. Október 15.13 éve Fogyasszátok egészséggel! Köszi! És hol van még a 9 óra? Ez igen!
Hozzászólás ideje: 2011. Október 16.13 éve Valaki tudna dobni feliratot a Web-DL-hez? Amiket eddig találtam, azokban valamiért nem jelennek meg az ékezetes betűk.
Hozzászólás ideje: 2011. Október 16.13 éve Szerző Valaki tudna dobni feliratot a Web-DL-hez? Amiket eddig találtam, azokban valamiért nem jelennek meg az ékezetes betűk. Most akartam berakni. WEB-DL felirat
Hozzászólás ideje: 2011. Október 16.13 éve Most akartam berakni. WEB-DL felirat Köszi, de ezt én is megtaláltam. Erre írtam, hogy nem jeleníti meg az ékezetet.
Hozzászólás ideje: 2011. Október 16.13 éve Szerző Köszi, de ezt én is megtaláltam. Erre írtam, hogy nem jeleníti meg az ékezetet. Csak ez van, de nálam hibátlanul fut.
Hozzászólás ideje: 2011. Október 29.13 éve A fordítást most kezdem, úgyhogy holnap reggelre, vagy ma késő estére lesz kész.
Hozzászólás ideje: 2011. Október 29.13 éve A fordítást most kezdem, úgyhogy holnap reggelre, vagy ma késő estére lesz kész. Melyik verzióhoz?
Hozzászólás ideje: 2011. Október 29.13 éve Melyik verzióhoz? Eddig csak a C_P-hez van, úgyhogy ahhoz. Meg találtam még egy SWC nevűt is, de az nem tudom, h milyen verzió.
Hozzászólás ideje: 2011. Október 29.13 éve Na elkészültem a C_P verzióval. Amíg nincs jobb minőség, fogyasszátok egészséggel.
Hozzászólás ideje: 2011. Október 29.13 éve Na elkészültem a C_P verzióval. Amíg nincs jobb minőség, fogyasszátok egészséggel. Star Wars The Clone Wars - 04x07 - Darkness On Umbara.C_P.zip
Hozzászólás ideje: 2011. Október 30.13 éve Szerző Köszi Durd mester. Már alig várom, hogy lássam a részt.
Hozzászólás ideje: 2011. Október 30.13 éve Úgy tűnik, az éj leple alatt egy kedves combrader nevű időzítő időzítette a feliratomat 720p-orenjihez és hdtv-fqm-hez. Ez már remélem mindenki igényeit kielégíti star.wars.the.clone.wars.s04e07.720p.hdtv.x264-orenji.zip
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.