Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Október 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 9. Felirat a WEB-DL -hez Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Október 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 9. Köszi szépen a feliratot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Október 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 9. Én is köszi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Október 15. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 15. Van Nomad Droids felirat! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2011. Október 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 15. Van Nomad Droids felirat! Fordítás folyamatban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2011. Október 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 15. Fordítás folyamatban. Előre is köszi! A ma este még esélyes? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2011. Október 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 15. Előre is köszi! A ma este még esélyes? Ábszolúte. Elvileg kilencre kész kell legyek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Október 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 15. Ábszolúte. Elvileg kilencre kész kell legyek. Há' én 8-tól Poirot nézek, szóval nekem ez a TCW már holnapra datálódik Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2011. Október 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 15. (szerkesztve) Fogyasszátok egészséggel! Star Wars The Clone Wars - 04x06 - Nomad Droids.ASAP.English.orig.Addic7ed.com.zip Szerkesztve: 2011. Október 15. - Lok Durd Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2011. Október 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 15. Fogyasszátok egészséggel! Köszi! És hol van még a 9 óra? Ez igen! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Embo Hozzászólás ideje: 2011. Október 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 15. Köszi a szokásos gyors munkát, Lok! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ágki Hozzászólás ideje: 2011. Október 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 15. Kösszi kösszi szépen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Október 15. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 15. Köszi Durd mester. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Október 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 15. Köszi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Október 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 15. Köszi szépen a feliratot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Október 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 16. Köszi a feliratot Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Október 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 16. Valaki tudna dobni feliratot a Web-DL-hez? Amiket eddig találtam, azokban valamiért nem jelennek meg az ékezetes betűk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Október 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 16. Valaki tudna dobni feliratot a Web-DL-hez? Amiket eddig találtam, azokban valamiért nem jelennek meg az ékezetes betűk. Most akartam berakni. WEB-DL felirat Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Október 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 16. Most akartam berakni. WEB-DL felirat Köszi, de ezt én is megtaláltam. Erre írtam, hogy nem jeleníti meg az ékezetet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Október 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 16. Köszi, de ezt én is megtaláltam. Erre írtam, hogy nem jeleníti meg az ékezetet. Csak ez van, de nálam hibátlanul fut. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2011. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 29. A fordítást most kezdem, úgyhogy holnap reggelre, vagy ma késő estére lesz kész. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2011. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 29. A fordítást most kezdem, úgyhogy holnap reggelre, vagy ma késő estére lesz kész. Melyik verzióhoz? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2011. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 29. Melyik verzióhoz? Eddig csak a C_P-hez van, úgyhogy ahhoz. Meg találtam még egy SWC nevűt is, de az nem tudom, h milyen verzió. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Október 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 29. Hajrá Durd. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2011. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 29. Na elkészültem a C_P verzióval. Amíg nincs jobb minőség, fogyasszátok egészséggel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2011. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 29. Na elkészültem a C_P verzióval. Amíg nincs jobb minőség, fogyasszátok egészséggel. Star Wars The Clone Wars - 04x07 - Darkness On Umbara.C_P.zip Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Október 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 30. Köszi Durd mester. Már alig várom, hogy lássam a részt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
danityu Hozzászólás ideje: 2011. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 30. Nagyon szépen köszi a feliratot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2011. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 30. Úgy tűnik, az éj leple alatt egy kedves combrader nevű időzítő időzítette a feliratomat 720p-orenjihez és hdtv-fqm-hez. Ez már remélem mindenki igényeit kielégíti star.wars.the.clone.wars.s04e07.720p.hdtv.x264-orenji.zip Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 30. Köszi a feliratot Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.