Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Köszi szépen. :) Főleg mert éjszaka is dolgozhattál rajta rendesen, ha reggelre készen lett.

Hozzászólás ideje:

Még nem rakták fel az angol feliratot, de nekem most el kell mennem itthonról. Olyan 7 óra körül érek haza, remélhetőleg addigra elkészül az angol, mert akkor jó esetben olyan fél 11-re kész leszek a fordítással.

Hozzászólás ideje:

Még nem rakták fel az angol feliratot, de nekem most el kell mennem itthonról. Olyan 7 óra körül érek haza, remélhetőleg addigra elkészül az angol, mert akkor jó esetben olyan fél 11-re kész leszek a fordítással.

Mikor írod hogy el kell menned akkor rá fél órára mindig felkerül a felirat szóval jó eséllyel lesz addigra :D

Hozzászólás ideje:

Mikor írod hogy el kell menned akkor rá fél órára mindig felkerül a felirat szóval jó eséllyel lesz addigra :D

Ez úgy tűnik ezúttal nem jött be :D .

Na sebaj, addig tovább nézem az Első Doktor kalandjait :yeah: .

Hozzászólás ideje:

Ez úgy tűnik ezúttal nem jött be :D .

Na sebaj, addig tovább nézem az Első Doktor kalandjait :yeah: .

Akkor marad a késő este, vagy holnap?

Azért jó munkát!

Hozzászólás ideje:

Akkor marad a késő este, vagy holnap?

Azért jó munkát!

Ha 10-ig felrakják az angolt, én összedobom az éjjeli órákban a fordítást, de szerintem olyan későig már nem sokan maradnak fenn.

Hozzászólás ideje:

Ha 10-ig felrakják az angolt, én összedobom az éjjeli órákban a fordítást, de szerintem olyan későig már nem sokan maradnak fenn.

Viszont reggel sok embernek szerzel örömet :):P

Hozzászólás ideje:

A brazil verzió. Azzal én nem sokat tudok kezdeni, sajna.

Akkor nemsoká jön az angol is :)

Nem tudok portugálul de ezt letudnám fordítani :D : "Durante a invasăo separatista do planeta Kiros..."

Hozzászólás ideje:

Nyugi Ágicám. :D

Nem Ágica vagyok,hanem Ágika és egyben nyugodt is :D:P Hát'de istenem! Először a japánb*sz*s film,most meg,hogy ilyenkorra késik az angol felirat....Ez egy kicsit fura...

Hozzászólás ideje:

Van már angol felirat - a hosszupuskán. :lol:

Nekem is elküldték, úgyhogy neki is kezdek. Szerintem olyan dél, 1 óra körül végzek vele.

Hozzászólás ideje:

Köszönet érte! Egy apró észrevétel: amikor a királynő felszólítja Anakint, hogy ostorozza Obi-want, akkor úgy fordítottad hogy "Kísérd a helyére a Jedit" vagy valami ilyesmi. Az ott inkább "tanítsd meg a Jedit, hol a helye" lenne szerintem. :)

Hozzászólás ideje:

Köszönet érte! Egy apró észrevétel: amikor a királynő felszólítja Anakint, hogy ostorozza Obi-want, akkor úgy fordítottad hogy "Kísérd a helyére a Jedit" vagy valami ilyesmi. Az ott inkább "tanítsd meg a Jedit, hol a helye" lenne szerintem. :)

Hopp, igazad van. SZerintem itt elfelejtettem megnézni, mi folyik a színen, és azt hittem, ezt valami őrnek mondja. :oops:

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.