Oldfighter Hozzászólás ideje: 2012. Február 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 12. Már találtam hozzá. Nmagon találtam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Február 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 12. Köszi a feliratot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Február 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 12. Már találtam hozzá. Nmagon találtam. Köszi ez tényleg az! Mondjuk betehetted volna ide is a linket nem? WEB-DL felirat Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2012. Február 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 12. Szerettem volna feltenni, de nem engedte az oldal. :S Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Február 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 12. Szerettem volna feltenni, de nem engedte az oldal. :S Elég lett volna a linket bedobni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Február 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 12. Kösz, Ody! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2012. Február 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 12. Elég lett volna a linket bedobni. Automatice nekem rögtön jegyzettömbként jött le az oldalról, nem linken keresztül. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Február 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 12. Automatice nekem rögtön jegyzettömbként jött le az oldalról, nem linken keresztül. Azt is be lehet rakni, csak a címét kell másolni. Bár nem mindegyik böngésző engedi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2012. Február 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 12. Azt is be lehet rakni, csak a címét kell másolni. Bár nem mindegyik böngésző engedi. Én a gépemről akartam felrakni. De mint mondtam nem címről jött, hanem letöltőablakból. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Február 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 12. Én a gépemről akartam felrakni. De mint mondtam nem címről jött, hanem letöltőablakból. Ide csak tömörített fájlt tudsz betenni. Előbb be kell csomagolni zip -be. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Február 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 25. Éééééés fel is került a felirat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2012. Február 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 25. Befejeztem a hamikálást, úgyhogy hozzá is látok. Ahogy elnézem, nem fog sokáig tartani, összesen 184 sorból áll. (általában 300 körül szoktak lenni) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Február 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 25. Befejeztem a hamikálást, úgyhogy hozzá is látok. Ahogy elnézem, nem fog sokáig tartani, összesen 184 sorból áll. (általában 300 körül szoktak lenni) Köszi! Itt most nem a dumákon volt a hangsúly. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2012. Február 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 25. Íme a felirat. Ez az ASAP és a 720p Immersehez jó, a 2HD-t mindjárt összedobom. Star Wars The Clone Wars - 04x19 - Massacre.zip Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2012. Február 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 25. Na itt a felirat a 2hdhez is. Star Wars The Clone Wars - 04x19 - Massacre.2hd.zip Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Február 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 25. Köcce szépen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Embo Hozzászólás ideje: 2012. Február 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 25. Megint köszi a feliratot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. Február 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 25. Köszi szépen a feliratot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
danityu Hozzászólás ideje: 2012. Február 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 25. Köszi szépen a feliratot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
albundy Hozzászólás ideje: 2012. Február 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 25. Köszönöm a feliratot Lok Durd. Ha valakinek web-dl verzióhoz kellene, parancsoljatok. swtcw419webdl.sub.zip Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2012. Február 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 25. Köszi a feliratot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2012. Február 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 25. Köszönöm én is! Gyors munka volt! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Február 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 25. Köszi Lok! Megnéztem a Nightsister trilógiát, most jön a folytatás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ágki Hozzászólás ideje: 2012. Február 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 25. Köszi a feliratot Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Február 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 25. Köszi a fordítást és az időzítést is a Web-DL-hez. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2012. Február 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 26. Köszi a feliratot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2012. Február 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 26. Ismét szívesen mindenkinek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Március 3. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 3. Jó ebédhez szól a.....Bounty! Nem tudom ki vette át a fordítást, de marha gyors lett a folyamat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2012. Március 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 3. Jó ebédhez szól a.....Bounty! Nem tudom ki vette át a fordítást, de marha gyors lett a folyamat. A fordítást senki, azt még mindig én csinálom, max a feliratkészítést vették át . Amúgy ezzel csak a régi rend állt vissza, mikor elkezdtem fordítói pályafutásomat, délre általában kész volt az angol felirat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Március 3. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 3. A fordítást senki, azt még mindig én csinálom, max a feliratkészítést vették át . Amúgy ezzel csak a régi rend állt vissza, mikor elkezdtem fordítói pályafutásomat, délre általában kész volt az angol felirat. A harmadik évadnál nagy késések voltak. Én úgy emlékszem, mostanában állt vissza a rend. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.