Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

The Mandalorian and Grogu spoileres topik

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Egy hevenyészett beszámoló az IMAX vetítésről.

"Elmentem az IMAX előzetesére New Yorkban, a Lincoln Center mellett.

A film első 25 perce nagyszerű. Nagyon jól éreztem magam. Ez nem egy olyan film lesz, ami tele van leleplezéssel, csavarokkal és túlzott elvárásokkal, ami nekem nagyon teteszett. Ez egy film lenyűgöző zenével, nagyszerű operatőri munkával, rengeteg bolygóval és helyszínnel (25 perc alatt már 4 különböző bolygót láttunk), és gyors tempójú, akciódús történetvezetéssel.
Din Djarin még soha nem volt olyan menő és halálos, mint a film elején, Grogu pedig olyan imádnivaló, mint itt.

Nal Hutta a tökéletesség. Nyálkás, undorító, hátborzongató, és pontosan olyan, ahogyan a különféle kiegészítő anyagokban és videojátékokban ábrázolják."

Hozzászólás ideje:
29 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Igen, az Oscar díjas Ludwig mester. ) Ettől a sok bolygótól elsőre Rogue One feelingem lett. Ott volt sok bolygó az elején. D

Remélem most nem írkálják ki őket.. Vagy Ti szerettétek?

Hozzászólás ideje:

Nekem mindig is tetszett, ha kiírták a bolygók nevét, akármilyen műben. Így a Rogue One-ban is. Nem tudom miért, de ad nekem valamiféle plussz hangulatot. Meg néha hasznos is. Az ep7-nél például elkerülhető lett volna, hogy a Hosnian Prime-ot Coruscantnak nézzem. )

Hozzászólás ideje:

Május 14-én (nekünk ez május 15-én lesz, pénteken 6:30-tól) lejár a közösségi média embargó (social embargo), az első vélemények érkeznek majd.

Utána a review embargo május 19-én magyar idő szerint délután 3-kor jár le.

Hozzászólás ideje:
18 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Már van aki látta. Spoilermentes vélemény. )

Szerintem csak az első 25-30 percet láthatta. Eddig még 1 ember se beszélt a teljes filmről (az embargó se járt le), mindenhol csak a fél órás eventről lehet hallani. Filonit is említi, hogy megjelent, de ez ugyancsak a már említett vetítésen történt meg.

Szerkesztve: - Bence1997

Hozzászólás ideje:
7 órával ezelőtt, Bence1997 írta:

Szerintem csak az első 25-30 percet láthatta. Eddig még 1 ember se beszélt a teljes filmről (az embargó se járt le), mindenhol csak a fél órás eventről lehet hallani. Filonit is említi, hogy megjelent, de ez ugyancsak a már említett vetítésen történt meg.

Passz... Mások is írták, hogy nem valószínű, hogy látta. Azért tettem be, mert több, mint 4.5 millió feliratkozója van.

Hozzászólás ideje:

Igazából engem kicsit zavar ez az egész újságírói embargós előre megtekintéses dolog.

Elfogadom, hogy így működik a világ és marketing szakember sem vagyok, mégis úgy vélem, hogy rengeteget árthat is pár "megmondóember" korai véleménye.

Rohanó világunkban tartalmakban fulladozva sok ember pontszámok alapján, mások véleménye alapján ítél.

Ha egy héttel a premier előtt leesznek vélemények, és nem egybehangzóan pozitívak, akkor sokan nem fognak rá elmenni.

Van egy imdb-sznob réteg is sajnos, akik az értékelések számától függetlenül pontszámokra hagyatkozva döntik el, hogy pl.: 8.0 alatt nem nézünk filmet, 9.0 alatt nem nézünk sorozatot, mert annyi minden van, hogy a csak a csúcs-csúcs dolgokra szánunk időt.

És ne értsetek félre, nem magamat féltem, nem EZT a filmet féltem, ez már rendben van. elkészült, megkapjuk. A jövőbeli projecteket és Disney/Lucasfilm dolgokhoz való hozzáállásán aggódom, ha ez a film esetleg "bukna".

Egy hétig biztos nem engedném a mai trendi sz@rokádó kritikák szárnyalását, mert olyanok akkor is születnek, ha fim amúgy megfelelően jó.

Hozzászólás ideje:

Jövőhét péntektől már nincs egy hét a filmig. ) Amúgy meg azt mondják, hogy pont ez a jó jel, hogy a Disney már pénteken elengedi a social embargót. Bíznak a filmben. Akkor kellene aggódni, ha csak a premier napján oldanák fel a csendet. Szóval ez jó jel, fogd fel így.

Hozzászólás ideje:
2 órával ezelőtt, csoli1138 írta:

Igazából engem kicsit zavar ez az egész újságírói embargós előre megtekintéses dolog.

Elfogadom, hogy így működik a világ és marketing szakember sem vagyok, mégis úgy vélem, hogy rengeteget árthat is pár "megmondóember" korai véleménye.

Az embargó pont azt a célt szolgálja, hogy bár megnézhetik előre, nem szólhatnak róla egy büdös szót sem előre. Amíg tart az embargó, addig hírzárlat van, az pedig akár a premier napjáig is kitarthat. Kivéve, ha az újságíró az embargó szerződést megszegve egy zárt csoportban elmond pár dolgot, de hangsúlyozom, ilyen embert itt senki sem ismer. D

És amúgy az egy nagyon jó jel, ha engedik a sajtónak az előre megtekintést, mert az azt jeleni, hogy a készítők nagyon bíznak a műben, és nem félnek a produkciótól. Kifejezetten aggasztó tud lenni, ha a sajtóvetítés nagyon közel van a premier napjához, ha pedig egyáltalán nincs, akkor jobb, ha lemondasz a műről.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Account

Navigation

Keresés

Keresés

Böngésző push értesítéseinek konfigurálása

Chrome (Android)
  1. Koppints a címsáv melletti lakat ikonra.
  2. Koppints az Engedélyek → Értesítések lehetőségre.
  3. Módosítsd a beállításokat.
Chrome (Desktop)
  1. Kattints a lakat ikonra a címsorban.
  2. Válaszd a Webhelybeállítások lehetőséget.
  3. Keresd meg az Értesítések elemet, és módosítsd a beállításokat.