Ugrás a kommentre

Indara jedi mester


Bence1997

Ajánlott hozzászólás

  • Ody Mandrell megváltoztatta a címet erre: Indara jedi mester

Valaki twitteren észrevette, hogy a Hasbro által kiadott képeken Indara fénykardja megegyezik a hétfőn bemutatott poszter fénykardjával, ami véres.

 

Hasbro kép

 

GJH_0SnXMAA0GLg?format=jpg&name=large

 

 

Csak nem Indara lesz az az áldozat, amely elindítja a nyomozást? Amikor a többi jedivel látjuk, az mintha flashback lenne:

image.png

 

Itt Solnak is másabb frizurája van, az előzetes legtöbb részében viszont már hosszú. Indirával pedig a Mae-vel való ütközetén kívül csak a fentebbi, gyanúsan flashback(?) jelenetben találkozunk. :hmm:

Szerkesztve: - Bence1997
A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Nem lehetetlen. Bár akkor inkább az egyik áldozat, hiszen arról beszéltek, hogy több Jedit is meggyilkolta. Lehet ő lesz az, akinél rájönnek, hogy itt bizony a Jediket célzó sorozatgyilkosról van szó. Mondjuk, ha Mae sikerrel is jár, Indara a trailer alapján nem adja olcsón a bőrét.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

  • 3 héttel később...

"Trinity inspirálta a karaktert" - meséli Headland az Empire-nek Indara mesterről. Moss szerepeltetése szerinte "nem volt kérdéses" - ha ez azt jelenti, hogy a Star Wars-rajongók úgy látják Indarát, mint "Trinityt fénykarddal", akkor ez a szándékolt hatás. "Én személy szerint olyan valakit akartam látni, akinek a legmagasabb státusza van, amit el tudsz képzelni egy "Erő-fu" harcban - valaki, aki belép, és azonnal azt gondolod, hogy 'Ó, ez a legerősebb Jedi a teremben'. És ez Trinity" - állítja Headland.

 

Ami Moss-t illeti, azonnal megragadta Headland elképzelése Az Akolitusról- Christopher Nolan és a Wachowskiékkal folytatott beszélgetéseihez hasonlította. "Néhányszor éreztem ezt a pályafutásom során, amit csináltam - Memento, Mátrix -, amikor beszélgetsz a filmkészítővel, és azt mondod: "Ó, ők teljesen megértették a dolgot" - mondja. És Moss is sokat kapott a messzi-messzi galaxisba való betévedésből. "Az, hogy eljátszhattam ezt a Jedi-mestert, és felkészülhettem a harcra, [csodálatos élmény volt]" - lelkesedik Moss. "Egy részem elfelejtette, mennyire szeretem az akciót. Imádom. Kemény dolog. De nagyon izgatott voltam, hogy megtehetem, és jól akartam csinálni. 'Adj még egy felvételt! Adj még egy felvételt!"

 

acolyte-jedi-master-indara.png?ar=16%3A9

Szerkesztve: - Bence1997
A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Én is úgy érzem, hogy megmurdel az elején, és emiatt kezdenek el nyomozni a Jedik. Az előzetesben gyanúsan nem szerepel más jelenetben, csak itt, illetve abban az egyben, ami meg úgy tűnik egyes karakterek megjelenése alapján, hogy korábban játszódik, mint a sorozat cselekménye

Szerkesztve: - Yoda József
A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

  • Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

    • Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.