Jump to content

Indara jedi mester


Bence1997

Recommended Posts

  • Ody Mandrell changed the title to Indara jedi mester
Posted (edited )

Valaki twitteren észrevette, hogy a Hasbro által kiadott képeken Indara fénykardja megegyezik a hétfőn bemutatott poszter fénykardjával, ami véres.

 

Hasbro kép

 

GJH_0SnXMAA0GLg?format=jpg&name=large

 

 

Csak nem Indara lesz az az áldozat, amely elindítja a nyomozást? Amikor a többi jedivel látjuk, az mintha flashback lenne:

image.png

 

Itt Solnak is másabb frizurája van, az előzetes legtöbb részében viszont már hosszú. Indirával pedig a Mae-vel való ütközetén kívül csak a fentebbi, gyanúsan flashback(?) jelenetben találkozunk. :hmm:

Edited by Bence1997
Link to comment
Share on other sites

Nem lehetetlen. Bár akkor inkább az egyik áldozat, hiszen arról beszéltek, hogy több Jedit is meggyilkolta. Lehet ő lesz az, akinél rájönnek, hogy itt bizony a Jediket célzó sorozatgyilkosról van szó. Mondjuk, ha Mae sikerrel is jár, Indara a trailer alapján nem adja olcsón a bőrét.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
Posted (edited )

"Trinity inspirálta a karaktert" - meséli Headland az Empire-nek Indara mesterről. Moss szerepeltetése szerinte "nem volt kérdéses" - ha ez azt jelenti, hogy a Star Wars-rajongók úgy látják Indarát, mint "Trinityt fénykarddal", akkor ez a szándékolt hatás. "Én személy szerint olyan valakit akartam látni, akinek a legmagasabb státusza van, amit el tudsz képzelni egy "Erő-fu" harcban - valaki, aki belép, és azonnal azt gondolod, hogy 'Ó, ez a legerősebb Jedi a teremben'. És ez Trinity" - állítja Headland.

 

Ami Moss-t illeti, azonnal megragadta Headland elképzelése Az Akolitusról- Christopher Nolan és a Wachowskiékkal folytatott beszélgetéseihez hasonlította. "Néhányszor éreztem ezt a pályafutásom során, amit csináltam - Memento, Mátrix -, amikor beszélgetsz a filmkészítővel, és azt mondod: "Ó, ők teljesen megértették a dolgot" - mondja. És Moss is sokat kapott a messzi-messzi galaxisba való betévedésből. "Az, hogy eljátszhattam ezt a Jedi-mestert, és felkészülhettem a harcra, [csodálatos élmény volt]" - lelkesedik Moss. "Egy részem elfelejtette, mennyire szeretem az akciót. Imádom. Kemény dolog. De nagyon izgatott voltam, hogy megtehetem, és jól akartam csinálni. 'Adj még egy felvételt! Adj még egy felvételt!"

 

acolyte-jedi-master-indara.png?ar=16%3A9

Edited by Bence1997
Link to comment
Share on other sites

Én úgy tippelem, hogy ő egy kemény ellenfél lesz Mae-nek, de végül alulmarad, mindez az első epizódban fog történni. Majd még flashbackben látjuk még a karaktert. Aztán lehet, hogy tévedek. :D

Link to comment
Share on other sites

Posted (edited )

Én is úgy érzem, hogy megmurdel az elején, és emiatt kezdenek el nyomozni a Jedik. Az előzetesben gyanúsan nem szerepel más jelenetben, csak itt, illetve abban az egyben, ami meg úgy tűnik egyes karakterek megjelenése alapján, hogy korábban játszódik, mint a sorozat cselekménye

Edited by Yoda József
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Én csak most a 2.trailer miatt kezdek meggyőződni arról, hogy egy korán távozó karakter lesz Indara mester. Hogy ott marad a kardja a fa padlón, az sajnos erre enged következtetni. De talán még bízhatom abban, hogy félrevezető a trailer, hisz Carrie Ann Moss a legnagyobb név, a szereplők közt, persze ez nem jelent feltétlenül sokat. 

Link to comment
Share on other sites

36 perccel korábban, csoli1138 írta:

Carrie Ann Moss a legnagyobb név, a szereplők közt

Nekem emiatt eszembe jutott, hogy akár ő is lehetne Sith. Látszólag kiírják a sorozat első szakaszában, aztán jön a végén a reveláció: az ismert név volt a gyilkos. Mint általában a krimikben. :) 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text .   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored .   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information