Bence1997 Hozzászólás ideje: Március 19. Hozzászólás ideje: Március 19. (szerkesztve) Indara mester nagy fizikai és szellemi képességekkel rendelkező Jedi-mester. Szerkesztve: Június 6. - Dzséjt 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Március 19. Hozzászólás ideje: Március 19. Az egyik leinkább átütő karakter így az előzetes alapján. Igazi pókerarcú, hatalmas erejű Jedinek tűnik. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Március 19. Hozzászólás ideje: Március 19. A Star Wars Trinity-je. Az biztos, hogy a trailer alapján nem nagyon lehet kekeckedni vele. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Március 19. Hozzászólás ideje: Március 19. Mellette nem félnék. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: Március 20. Hozzászólás ideje: Március 20. Én nagyon bírom a szerepben Carrie-Ann-t! Kb őt várom legjobban! 2 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Március 21. Szerző Hozzászólás ideje: Március 21. (szerkesztve) Valaki twitteren észrevette, hogy a Hasbro által kiadott képeken Indara fénykardja megegyezik a hétfőn bemutatott poszter fénykardjával, ami véres. Hasbro kép Csak nem Indara lesz az az áldozat, amely elindítja a nyomozást? Amikor a többi jedivel látjuk, az mintha flashback lenne: Itt Solnak is másabb frizurája van, az előzetes legtöbb részében viszont már hosszú. Indirával pedig a Mae-vel való ütközetén kívül csak a fentebbi, gyanúsan flashback(?) jelenetben találkozunk. Szerkesztve: Március 21. - Bence1997 3 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Március 21. Hozzászólás ideje: Március 21. Ez igen érdekes, akkor mégis csak sikerrel jár Mae? 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Március 21. Szerző Hozzászólás ideje: Március 21. Én úgy érzem, igen. És most már van is egy elméletem arra, Mae kiket rakott a célkeresztjébe. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Március 21. Hozzászólás ideje: Március 21. Nem lehetetlen. Bár akkor inkább az egyik áldozat, hiszen arról beszéltek, hogy több Jedit is meggyilkolta. Lehet ő lesz az, akinél rájönnek, hogy itt bizony a Jediket célzó sorozatgyilkosról van szó. Mondjuk, ha Mae sikerrel is jár, Indara a trailer alapján nem adja olcsón a bőrét. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Április 5. Szerző Hozzászólás ideje: Április 5. (szerkesztve) "Trinity inspirálta a karaktert" - meséli Headland az Empire-nek Indara mesterről. Moss szerepeltetése szerinte "nem volt kérdéses" - ha ez azt jelenti, hogy a Star Wars-rajongók úgy látják Indarát, mint "Trinityt fénykarddal", akkor ez a szándékolt hatás. "Én személy szerint olyan valakit akartam látni, akinek a legmagasabb státusza van, amit el tudsz képzelni egy "Erő-fu" harcban - valaki, aki belép, és azonnal azt gondolod, hogy 'Ó, ez a legerősebb Jedi a teremben'. És ez Trinity" - állítja Headland. Ami Moss-t illeti, azonnal megragadta Headland elképzelése Az Akolitusról- Christopher Nolan és a Wachowskiékkal folytatott beszélgetéseihez hasonlította. "Néhányszor éreztem ezt a pályafutásom során, amit csináltam - Memento, Mátrix -, amikor beszélgetsz a filmkészítővel, és azt mondod: "Ó, ők teljesen megértették a dolgot" - mondja. És Moss is sokat kapott a messzi-messzi galaxisba való betévedésből. "Az, hogy eljátszhattam ezt a Jedi-mestert, és felkészülhettem a harcra, [csodálatos élmény volt]" - lelkesedik Moss. "Egy részem elfelejtette, mennyire szeretem az akciót. Imádom. Kemény dolog. De nagyon izgatott voltam, hogy megtehetem, és jól akartam csinálni. 'Adj még egy felvételt! Adj még egy felvételt!" Szerkesztve: Április 5. - Bence1997 3 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Április 5. Hozzászólás ideje: Április 5. Elvileg neki gyorsan le kellene halálozni, nem? Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Április 5. Szerző Hozzászólás ideje: Április 5. Én úgy tippelem, hogy ő egy kemény ellenfél lesz Mae-nek, de végül alulmarad, mindez az első epizódban fog történni. Majd még flashbackben látjuk még a karaktert. Aztán lehet, hogy tévedek. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Április 5. Hozzászólás ideje: Április 5. Az szép lenne ha egyből meghalna... Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Április 5. Szerző Hozzászólás ideje: Április 5. (szerkesztve) Mondom, remélem tévedek a történettel kapcsolatban. Szerkesztve: Április 5. - Bence1997 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: Április 5. Hozzászólás ideje: Április 5. (szerkesztve) Én is úgy érzem, hogy megmurdel az elején, és emiatt kezdenek el nyomozni a Jedik. Az előzetesben gyanúsan nem szerepel más jelenetben, csak itt, illetve abban az egyben, ami meg úgy tűnik egyes karakterek megjelenése alapján, hogy korábban játszódik, mint a sorozat cselekménye Szerkesztve: Április 5. - Yoda József Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Április 5. Hozzászólás ideje: Április 5. Valószínűleg két párhuzamos szál lesz: egy a jelenben egy pedig a múltban. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: Április 6. Hozzászólás ideje: Április 6. Izgalmasnak tűnik a karaktere. Egy kicsit sajnálnám, ha korán meghalna. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: Május 9. Hozzászólás ideje: Május 9. Én csak most a 2.trailer miatt kezdek meggyőződni arról, hogy egy korán távozó karakter lesz Indara mester. Hogy ott marad a kardja a fa padlón, az sajnos erre enged következtetni. De talán még bízhatom abban, hogy félrevezető a trailer, hisz Carrie Ann Moss a legnagyobb név, a szereplők közt, persze ez nem jelent feltétlenül sokat. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Május 9. Hozzászólás ideje: Május 9. 36 perccel korábban, csoli1138 írta: Carrie Ann Moss a legnagyobb név, a szereplők közt Nekem emiatt eszembe jutott, hogy akár ő is lehetne Sith. Látszólag kiírják a sorozat első szakaszában, aztán jön a végén a reveláció: az ismert név volt a gyilkos. Mint általában a krimikben. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Május 10. Hozzászólás ideje: Május 10. Attól még hogy az elején megölik, flashback szinten sokat szerepelhet. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Május 10. Hozzászólás ideje: Május 10. Sőt attól, hogy megölik, még későbbi eseményeket elmesélő sztorikban is sokat szerepelhet. 1 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Május 20. Hozzászólás ideje: Május 20. 5 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Most tűnt fel, hogy Carrie szinte minden promóciós képen feketében van. Talán nem....? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Június 7. Hozzászólás ideje: Június 7. A múltja lesz érdekes. 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: Június 7. Hozzászólás ideje: Június 7. Remélem kanyarítanak még hozzá történeteket. Az önfeláldozása nagyon szép volt. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Június 7. Hozzászólás ideje: Június 7. Szerintem nem áldozta fel magát. 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Június 7. Hozzászólás ideje: Június 7. Szerintem ezt csak annyira lehet önfeláldozásnak hívni, mint mondjuk Qui-Gon vagy Antilles kapitány halálát. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: Június 7. Hozzászólás ideje: Június 7. Én azt láttam, hogy feladja a védelmét, azzal, hogy megvédje az ártatlan bárpultost és a gyerekét. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.