lokatelli Posted June 26, 2005 Share Posted June 26, 2005 Mindenkinek akinek van egy kicsi jóértelemben vett militarista beütése, az megőrül a Birodalomért. Hát én megőrülök a katonai rangok a kötött dialektus. Egyeruha, parancsok. Félelmetes fegyelem. Ezek egy diktatúrában elengedhetetlenek. A hadsereg ereje tartja fenn a rendet, mint egy Katonaállamban. Imádom ezt a rendszert, mindenki csak a felettesével dumál. Jelentenek, Kódokat küldenek, mintha a második Viláháborúban lennénk, nagyon szeretem azt is. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted June 26, 2005 Share Posted June 26, 2005 Ennek a hierarchiának a csúcsán, pedig ott trónol Vader. Azért elég félelmetes lehet egy olyan felettes, aki bármikor összeroppanthatja a gigáját a szerencsétleneknek. Needa, és Ozzel tudna mesélni... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kudar Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 Ennek a hierarchiának a csúcsán, pedig ott trónol Vader. Azért elég félelmetes lehet egy olyan felettes, aki bármikor összeroppanthatja a gigáját a szerencsétleneknek. Needa, és Ozzel tudna mesélni... Na igen ezt a részét remekül kiparodizálták az Űrgolyhókban. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reaper Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 Vader helyzete a birodalmi flottában igen egyedi, hiszen hagyományos értelemben vett rangja nincs, egyszerűen ő a főnök, azt tesz, amit akar, csak az Uralkodónak tartozik elszámolásal (persze van hogy átvágja Palpit) Csupán akkor van megkötve a keze, ha egy magasrangú tiszt bizonyos helyeken különleges jogokat kap (pl. Tarkin a Halálcsillagon). Amúgy egyvalamit nem tudok még: a nagymoffoknak mivel van több hatalma, mint a "sima" szektorkormányzóknak? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 Egyébként a birodalom visszavágban lehet a legjobban megfigyelni a birodalomi tisztek szerepét. Van itt rádiós, romboló parancsnok, hadnagy, admirális...szóval jobban bele láthatunk az egész rendszerbe. Én is ezt csípem a legjobban Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lokatelli Posted June 27, 2005 Author Share Posted June 27, 2005 Egyébként a birodalom visszavágban lehet a legjobban megfigyelni a birodalomi tisztek szerepét. Van itt rádiós, romboló őarancsnok, hadnagy, admirális...szóval jobban bele láthatunk az egész rendszerbe. Én is ezt csípem a legjobban Igen ez a része marha feelinges. Nagyon csípem. Vader azért is nem írtam bele a szavazásba, mert biztos győzne és Ő egy mindenki felett álló Nagyúr, inkább Sith, mint Birodalmi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Modi Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 Amúgy egyvalamit nem tudok még: a nagymoffoknak mivel van több hatalma, mint a "sima" szektorkormányzóknak? A nagymoffok vagy magasabb prioritású szektorokért felelnek, vagy pedig egyszerre több szektorért. Tarkin például az egész Peremvidékért, és a Peremvidéken belüli szektorok moffjait felülbírálhatja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted June 28, 2005 Share Posted June 28, 2005 Amúgy egyvalamit nem tudok még: a nagymoffoknak mivel van több hatalma, mint a "sima" szektorkormányzóknak? Egy Halálcsillaggal 8) Amúgy, én úgy tudom, Tarkin volt az egyetlen Nagy Moff, mivel a Halálcsillag elkészülte után egyféle Galaxis felügyelője lett volna, és ehhez már kevés lett volna a moff rang. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Modi Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 Egy Halálcsillaggal Jerjerrodnak is volt egy, ő mégsem kapott nagymoff címet. Igazságtalanság! Amúgy, én úgy tudom, Tarkin volt az egyetlen Nagy Moff, mivel a Halálcsillag elkészülte után egyféle Galaxis felügyelője lett volna, és ehhez már kevés lett volna a moff rang. Tarkin volt az első Nagy Moff emiatt, de nem az egyetlen. A többi nagymoff az előző hozzászólásomban leírt hatáskörrel rendelkezett. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lokatelli Posted June 29, 2005 Author Share Posted June 29, 2005 Egy Halálcsillaggal Jerjerrodnak is volt egy, ő mégsem kapott nagymoff címet. Igazságtalanság! De az övé csak félkész volt, ezért csak kis moff, vagy félmoff ot érdemel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Obi1 Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 Imádom amikor Vader előlépteti, meg lefokozza a birodalmiakat "Nem haragszok önre, Needa kapitány" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 Imádom amikor Vader előlépteti, meg lefokozza a birodalmiakat "Nem haragszok önre, Needa kapitány" Luke megtalálása érdekében minden eszközt bevetett. Nagyon jól bemutatták, mennyire félnek a tisztek Vadertől. Szinte kitérnek az útjából, sandán utánanéznek. Tök jó Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 Nekem az tetszik a leginkább, amikor a végén a Falcon ellóg, és Piett addig lazán támaszkodik a falnak, aztán ilyedt képpel kiegyenesedik és végig Vadert figyeli. Nagyon jó, érezni, hogy Piett össze-vissza csokizta magát Piett egyébként az egyetlen birodalmi, akit sajnálok a halálakkor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 Nekem az tetszik a leginkább, amikor a végén a Falcon ellóg, és Piett addig lazán támaszkodik a falnak, aztán ilyedt képpel kiegyenesedik és végig Vadert figyeli. Nagyon jó, érezni, hogy Piett össze-vissza csokizta magát Ez nagyon jó jelenet. Piett, totál "hogy azt a jó büdös francba" képet vág Egyébként érdekes, hogy Vader ügyet sem vet rá, annyira felkavarta a fiával való találkozás. Gondolom én. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lokatelli Posted June 30, 2005 Author Share Posted June 30, 2005 Ez nagyon jó jelenet. Piett, totál "hogy azt a jó büdös francba" képet vág Egyébként érdekes, hogy Vader ügyet sem vet rá, annyira felkavarta a fiával való találkozás. Gondolom én. Piett itt már felkészült, hogy mindjárt meg a vadászmezőkre. De Vadert nem érdekli a fia miatt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Obi1 Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 Ebből látszik hogy Luke tud hatni Vaderre. De lehet hogy csak azért nem haragszik, mert nem ők tehetnek ról ahogy R2 visszakötötte a hypert. :wink: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 De lehet hogy csak azért nem haragszik, mert nem ők tehetnek ról ahogy R2 visszakötötte a hypert. :wink: Ez is lehetséges, ugyanis elég sokáig kolbászolnak ott. Ha működött volna a híperhajtómű, akkor már régen leléptek volna, és ezt Vader is tudta. Mindenesetre az is nagyon jó, ahogy Vader hitetlenkedik a Falcon meglépésén. Elfordul, majd vissza, hogy jól látta-e amit látott Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Obi1 Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 Ez az egyik első jele annak, hogy Vaderben van még jó. Jó az új avatarod Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frenkie Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 Szerintem itt abromi nagy szerencséje van Piett-nek.Vaderben gondolom túltengenek az érzelmek.Elvégre nem rég látta először fiát, Padmétól.Valószinü az is eszébe jutott, hogy nem látta felnőni, talán még Padmé is.Az EP 3 meg többletérzelmeket is ehhez a jelenethez.Ahogy a Falcon eltünik,benne a fiával, és Vader ott áll majd megfordul, az elvesztettség érzetét jelent számomra.Kisebb gondja is nagyobb annál, hogy megfojtson bárkit is.Bárcsak bele lehetne látni Vader gondolataiba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lokatelli Posted June 30, 2005 Author Share Posted June 30, 2005 (edited ) Vader hitetlenkedik a Falcon meglépésén. Elfordul, majd vissza, hogy jól látta-e amit látott Jaja, vagy csak azt hiszi megint elromlott a szemkonzolja és mehet a kamrájába olajozni Edited March 16, 2006 by Ody Mandrell Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted April 6, 2007 Share Posted April 6, 2007 Nekem az egyik kedvencem, amkor Veers csapata támadja a lázadók pajzsát. A tábornok roppant magabiztos arcokat vág! Amikor meglátom, mindig az jut az eszembe, hogy ez az ember nem veszíthet. Elsöprik az ellenállást. Ilyen egy igazi birodalmi tiszt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frenkie Posted April 6, 2007 Share Posted April 6, 2007 Nekem az egyik kedvencem, amkor Veers csapata támadja a lázadók pajzsát. A tábornok roppant magabiztos arcokat vág! Amikor meglátom, mindig az jut az eszembe, hogy ez az ember nem veszíthet. Elsöprik az ellenállást. Ilyen egy igazi birodalmi tiszt. Van benne egy lenézés a lázadók iránt.Eszébe sem jut, hogy veszthet. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted April 6, 2007 Share Posted April 6, 2007 Pontosan! A szememben ő a tökéletes birodalmi tiszt az EPV-ben. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xom Posted April 6, 2007 Share Posted April 6, 2007 Pontosan! A szememben ő a tökéletes birodalmi tiszt az EPV-ben. Valóban, Veers tábornok szerintem is a legjobb tiszt. Fegyelmezettsége mellett könyörtelen, jól végzi a feladatát, és nekem úgy tűnik, hogy nem retteg annyira Vadertől, mint a többi birodalmi generális Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Obi1 Posted April 6, 2007 Share Posted April 6, 2007 Nekem Piett és Jerjerod jön be legigazán, talán mert ők a legszimpatikusabbak, nincs annyira elvakult fejük mint a többinek a birodalmom belül. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted April 6, 2007 Share Posted April 6, 2007 Nekem Piett és Jerjerod jön be legigazán, talán mert ők a legszimpatikusabbak, nincs annyira elvakult fejük mint a többinek a birodalmom belül. Ők marhára paráznak Vadertől. Nem szeretem őket (na jó talán Piett-et egy kicsit). Veers for president! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rog Posted April 6, 2007 Share Posted April 6, 2007 Veers for president! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted April 6, 2007 Share Posted April 6, 2007 Gyönyörű volt, ahogy szétlőtték a pajzsgenerátort! Veers-nek is virult a feje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
orki Posted April 6, 2007 Share Posted April 6, 2007 Én Tarkint bírom . Tarkin olyan öntelt és ebbe bukik bele, viszont furcsaállom, hogy nem tart Vadertől. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted April 6, 2007 Share Posted April 6, 2007 Én Tarkint bírom . Tarkin olyan öntelt és ebbe bukik bele, viszont furcsaállom, hogy nem tart Vadertől. Kár, hogy Tarkin nem volt benne az EPV-ben. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts