Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Január 31. Hozzászólás ideje: 2009. Január 31. Alapjában az volt a bajom Jude Watson-nal (persze csak az említett Secrets of the Jedi könyv kapcsán, mert nekem a Jedi növendék sorozathoz nem volt szerencsém), hogy nagyon szájbarágósan fogalmazott, ami még úgy is feltűnt, hogy angolul olvastam. Azért mert ifjú az olvasó, még nem oktondi.. - ez az én véleményem. Lehet, hogy magyarra fordított regényeiben a fordítók kiköszörülték ezt a csorbát. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Január 31. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Január 31. Alapjában az volt a bajom Jude Watson-nal (persze csak az említett Secrets of the Jedi könyv kapcsán, mert nekem a Jedi növendék sorozathoz nem volt szerencsém), hogy nagyon szájbarágósan fogalmazott, ami még úgy is feltűnt, hogy angolul olvastam. Azért mert ifjú az olvasó, még nem oktondi.. - ez az én véleményem. Lehet, hogy magyarra fordított regényeiben a fordítók kiköszörülték ezt a csorbát. Hamarosan újraolvasom a Jedi-növendék sorozatot. Majd beszámolok róla, milyen érzés felnőtt fejjel olvasni. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Február 1. Hozzászólás ideje: 2009. Február 1. A Jedi növendékek tényleg jók, én is szeretem őket. Anno még mamámtól hazajövet Győrben vettük meg az egyes epizódokat a vasútállomáson, és el is olvastam őket, mire a vonat beért Veszprémbe (3 óra alatt). Kellemes kis könnyed sztorik és nagyon hangulatosak voltak számomra (különösen az első kettő). 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Február 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Február 1. Az egyik kedvenc karakterem Xanatos volt. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Február 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Február 1. Durvul a helyzet a Deathtroopers esetében. Remélem ebből nem lesz semmi... http://www.sg.hu/cikkek/65344 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Február 1. Hozzászólás ideje: 2009. Február 1. A SW Junior sorozat, amibe a Darth Vader kesztyűje és a többi volt, az egy magyar hamisítvány, és én végigolvastam, valami borzalmas volt szemben a Magyar Han Solo hamisítványokkal, amiket én speciel nagyon élveztem. 1 Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Február 1. Hozzászólás ideje: 2009. Február 1. A Han Solos hamisítványok tényleg szórakoztatóak voltak Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Február 1. Hozzászólás ideje: 2009. Február 1. Nekem nagy kedvenceim, mert több sw érzés árad belőlük mint más EU-ból. Nagyon jók Solo szövegei. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Február 1. Hozzászólás ideje: 2009. Február 1. Megmondom őszintén, már rég olvastam, de nekem nagyon tetszett, bár a szövegekre már nem emlékszem. Ha jól rémlik, akkor Brian Daley néven írt a szerző. Válasz
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. Február 1. Hozzászólás ideje: 2009. Február 1. A SW Junior sorozat, amibe a Darth Vader kesztyűje és a többi volt, az egy magyar hamisítvány, és én végigolvastam, valami borzalmas volt szemben a Magyar Han Solo hamisítványokkal, amiket én speciel nagyon élveztem. A Darth Vader kesztyűje a Jedi Prince sorozat nyitó kötete, és a Wikiepedia SW-könyvek oldala jegyzi a magyar Han Solo hamisítványokkal szemben. Szóval biztos, hogy magyar és hamisítvány? Egyébként olvastam a Darth Vader kesztyűjét, és tényleg elég pocsék. Kb a magyar szerepjáték oldalakon a kevésbé gyakorlottak szoktak ilyen színvonalon írni. 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Február 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Február 1. A SW Junior sorozat, amibe a Darth Vader kesztyűje és a többi volt, az egy magyar hamisítvány, és én végigolvastam, valami borzalmas volt szemben a Magyar Han Solo hamisítványokkal, amiket én speciel nagyon élveztem. Én úgy tudom a Junior sorozat eredeti angol. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Február 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Február 1. Megmondom őszintén, már rég olvastam, de nekem nagyon tetszett, bár a szövegekre már nem emlékszem. Ha jól rémlik, akkor Brian Daley néven írt a szerző. Brian Daley 3 eredeti Han Solo-s könyvet írt: Han Solo hadjárata, Han Solo bosszúja, Han Solo küldetése. A magyar "hamisítványok": Ed Fisher (Gáspár András): Han Solo nomádjai Dale Avery (Nyulászi Zsolt): Han Solo, a birodalmi ügynök, Han Solo és a fejvadászok, Han Solo háborúja. 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Február 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Február 1. Én a Han Solo bosszúját olvastam csak. Az nagyon hangulatos volt. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Február 1. Hozzászólás ideje: 2009. Február 1. Hm... én eddig abban a hitben voltam, hogy ezek a Darth Vader kesztyűs dolgok az SW Junior sorozat részét képezik (A könyvtárban egy nagy könyvbe voltak összegyűjtve, arra volt ráírva, hogy Star Wars Junior), és azt hallottam, hogy ezek hamisítványok. Hogy mi az igazság, azt nem tudom. Válasz
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. Február 2. Hozzászólás ideje: 2009. Február 2. A Wikiepedia szerint S-Canon és a Bantam adta ki 1992-ben. A magyar hamisítványokat meg sem említi. Gondolom, a "Star Wars Junior" a célközönségre utalt, vagy csak egy sima tévedés/téves címadás lehet. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Február 2. Hozzászólás ideje: 2009. Február 2. Akkor részvétem azok iránt, akik ezt magyarra fordították... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Február 2. Hozzászólás ideje: 2009. Február 2. Dale Avery (Nyulászi Zsolt): Han Solo, a birodalmi ügynök Ezt olvastam, de mély nyomokat nem hagyott bennem. 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Február 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Február 2. Avery bácsitól én a Renegát című M.A.G.U.S. könyvet olvastam. Az kifejezetten tetszett. Egyébként mi a véleményetek a Deathtroopers megfilmesítéséről szóló hírről? Én remélem, hogy ez nem válik valóra. Ha már mindenáron SW könyvet akarnak megfilmesíteni, nem hinném, hogy egy ilyen extrém esettel kéne kezdeni. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Február 2. Hozzászólás ideje: 2009. Február 2. Egyébként mi a véleményetek a Deathtroopers megfilmesítéséről szóló hírről? Én remélem, hogy ez nem válik valóra. Ha már mindenáron SW könyvet akarnak megfilmesíteni, nem hinném, hogy egy ilyen extrém esettel kéne kezdeni. Senki sem fog semmiféle SW könyvet megfilmesíteni... max fan alkotásban. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Február 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Február 2. Senki sem fog semmiféle SW könyvet megfilmesíteni... max fan alkotásban. Remélem is. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Február 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Február 4. Körvonalazódik a Darth Bane 3. Hamarosan meglesz a cím is. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Február 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Február 5. Májusban megjelenik Amerikában a Scholastic kiadó Rebel Force sorozatának 3. kötete Renegade címmel. http://www.starwars.com/kids/read/rebelforce20090202.html Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Február 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Február 8. Végre megvan a Darth Bane 3 címe: Dynasty of Evil. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Február 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Február 8. Spoiler infók szívárogtak ki a Fate of the Jedi 2: Omen-ről. Spoiler: Miután Luke száműzetésbe vonul a fiával Daala államfő megnöveli a Jedi ellenes hangulatot és emellett több Jedi letartótatását is elrendeli a Coruscanton. Még Han és Leia sem állhatnak az útjába. Luke és Ben megpróbálják felderíteni a Jacent a Sötét Oldal felé sodró tényezőket. Egy olyan fajjal kell egyezkedniük amely a kivülállókkal azonnal végezne. És még ha mindez nem lenne elég feltűnik egy ősi több mint 1000 éve eltűnt Sith szekta amely úgy gondolja itt az ideje elvenni az őt megillető jussot: a Galaxist. Válasz
GorkyZero Hozzászólás ideje: 2009. Február 8. Hozzászólás ideje: 2009. Február 8. Szevasztok. Elkezdtem begyűjteni a filmek könyvváltozatait, és azt vettem észre, hogy a klasszikus trilógia 3-féle változatban is megjelent. Megtudjátok nekem mondani, hogy ezek csak kinézetre különböznek vagy tartalomban is? Köszi! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Február 8. Hozzászólás ideje: 2009. Február 8. Szevasztok. Elkezdtem begyűjteni a filmek könyvváltozatait, és azt vettem észre, hogy a klasszikus trilógia 3-féle változatban is megjelent. Megtudjátok nekem mondani, hogy ezek csak kinézetre különböznek vagy tartalomban is? Köszi! Csak kinézetre van eltérés. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Február 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Február 13. Egy kis aktualitás a TCW-hez. Karen Millar: The Clone Wars: Wild Space http://www.fantasticfiction.co.uk/m/karen-...-wild-space.htm Várhatóan a Probook idén kiadja magyarul is. 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Február 15. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Február 15. Újraolvastam Kevin J. Anderson Új Rendjét. Sokkal jobban tetszett a stílusa, mint Zahn-nak. Innen meg lehetett tudni, hogy a TIE vadászok rövidítése Twin Ion Engine eredetileg. Kyp Durron egy nagyon jól eltalált karakter. Nagy Jedi Mester lesz belőle. Daala admirális is nagyon jól eltalált karakter. Később milyen magasra kapaszkodik majd fel. Nem volt túl jó ötlet viszont a prototípus Halálcsillagot és a Napzúzót erőltetni. Összességében véve 4-es. 1 Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Február 15. Hozzászólás ideje: 2009. Február 15. Én ebből a könyvből tudtam meg a TIE rövidítést Egész jó kis sztori, már rég olvastam. A HCS prototípus meg a Napzúzó is még az elmegy kategória nálam, ennél újabb és szuperebb fegyverek aztán tényleg túlzások lennének. 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Február 15. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Február 15. Én csak Exar Kun miatt vettem meg és olvastam el azt a trilógiát. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.