Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Február 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Február 20. Deathtroopers, avagy miről is fog szólni. Spoiler: Amikor a Purge nevű Birodalmi börtön bárka elromlik az űr egy elhagatott részén az egyetlen reménye egy elhagyatott csillagromboló. De miután a felderítő csapat a fedélzetére lép alkatrészek miatt, csak a csapat fele tér vissza magukkal hozva egy halálos betegséget, aminek a következtében a Purge fedélzetén pár órán belül mindenki halott lesz. De a halál csak a kezdet. Az elhagyatott csillagromboló fedélzetén a holtak életre kelnek, lélektelenek, megállíthatatlanok és végtelenül éhesek. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Február 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Február 20. Amerikában várhatóan december 8-án fog megjelenni a Darth Bane sorozat 3. része Dynasty of Evil (A gonosz dinasztiája) címmel keményfedelesben. Spoiler: A Sith-ek elpusztultak. Kivéve Darth Bane-t a Kettő Uralmának megalkotóját, amely kimondja, hogy az Új Sith Rendben csak ketten lehetnek: egy Mester és egy tanítvány. De hogyan képezze ki a tanítványát, ha annak az a végső célja, hogy, hogy megölje a Mesterét?Darth Bane elkezd szenvedni az Erő Sötét Oldalának sok éves nehéz használatának hatásaitól. Ugyanakkor kétségek gyötrik tanítványa, Zannah miatt, mert ő még nem annyira fáradt, hogy megölje őt és átvegye a hatalmát. Zannah gyenge? Érdemtelen, hogy a tanítványa legyen? Amikor Bane tudomást szerez egy ősi Sith ereklyének, ami által halhatatlanná válhat egyedül indul a megkeresésére. Zannah tudja, hogy az idő rohan és át akarja venni a Mestere helyét még idő előtt. A Gonosz Erői egy hatalmas párbajban csapnak össze, hogy eldöntsék a Sith Rend, a Jedi Rend, és az egész Galaxis jövőjét... Válasz
orki Hozzászólás ideje: 2009. Február 20. Hozzászólás ideje: 2009. Február 20. Deathtroopers, avagy miről is fog szólni. Spoiler: Amikor a Purge nevű Birodalmi börtön bárka elromlik az űr egy elhagatott részén az egyetlen reménye egy elhagyatott csillagromboló. De miután a felderítő csapat a fedélzetére lép alkatrészek miatt, csak a csapat fele tér vissza magukkal hozva egy halálos betegséget, aminek a következtében a Purge fedélzetén pár órán belül mindenki halott lesz. De a halál csak a kezdet. Az elhagyatott csillagromboló fedélzetén a holtak életre kelnek, lélektelenek, megállíthatatlanok és végtelenül éhesek. Azt hittem, hogy valami komolyabb. Például egy ámokfutó bircsi tiszt öldökli a katonáit. Mindenki meglepődik, senki nem tud semmit. Oda küldik Vadert, hogy nyomozza ki, mert a belső rendőrség tehetetlen. Őt is majdnem megölik. Az egész Coruscanton játszódna az alsó város részekben. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Február 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Február 20. Azt hittem, hogy valami komolyabb. Például egy ámokfutó bircsi tiszt öldökli a katonáit. Mindenki meglepődik, senki nem tud semmit. Oda küldik Vadert, hogy nyomozza ki, mert a belső rendőrség tehetetlen. Őt is majdnem megölik. Az egész Coruscanton játszódna az alsó város részekben. Hm. Ez sokkal jobb sztori ötlet. Válasz
GorkyZero Hozzászólás ideje: 2009. Február 23. Hozzászólás ideje: 2009. Február 23. Srácok! Valaki lenne olyan kedves, hogy leírja nekem, hogy a könyvek időrendben hogy követik egymást? Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Február 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Február 23. Srácok! Valaki lenne olyan kedves, hogy leírja nekem, hogy a könyvek időrendben hogy követik egymást? Az összes könyvre gondolsz? Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Február 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Február 23. Rossz hír: idén 1. félévben a Szukits kiadó biztos nem fog jelentlezni SW-vel. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Február 23. Hozzászólás ideje: 2009. Február 23. Srácok! Valaki lenne olyan kedves, hogy leírja nekem, hogy a könyvek időrendben hogy követik egymást? Ugyan lány vagyok, de azért próbálok segíteni. A starwars.hu-n vagy egy időrendi lista, ugyan nem igazán friss (2005-ös), és a pontos évszámot sem adja meg, de a régebbi könyvek sorrendje benne van: A felnőtt SW kötetek listája időrendi sorrendben Aki tud, az majd úgyis ad egy aktuálisabb linket. Az angol nyelvű könyvek elején általában van regény kronológia (úgy tűnik, az SW-ben az időszámítás az Egy új reményhez köthető ), de ez a magyar változatból hiányzik. Válasz
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. Február 23. Hozzászólás ideje: 2009. Február 23. Ha angolul is megfelel, akkor a Wikipedia listája viszonylag frissnek tekinthető. Szerintem nem több néhány hónapnál a lemaradása... List of Star Wars books Válasz
GorkyZero Hozzászólás ideje: 2009. Február 24. Hozzászólás ideje: 2009. Február 24. 1000 köszi mindenkinek! Így már könnyebben el tudok igazodni.. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Február 24. Hozzászólás ideje: 2009. Február 24. Ha angolul is megfelel, akkor a Wikipedia listája viszonylag frissnek tekinthető. Szerintem nem több néhány hónapnál a lemaradása...List of Star Wars books Gyoka, nagyon jó ez a lista! Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Február 25. Hozzászólás ideje: 2009. Február 25. A végén járok a TCW könyvnek, és nagyon jó Persze, mivel könyv, részletesebb a filmnél, de sok remek adalékot ad a karakterekhez, főleg, ami Anakint illeti. A háborús hős és vezető máshol nincs így bemutatva, mint ebben a könyvben. 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Február 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Február 25. A végén járok a TCW könyvnek, és nagyon jó Persze, mivel könyv, részletesebb a filmnél, de sok remek adalékot ad a karakterekhez, főleg, ami Anakint illeti. A háborús hős és vezető máshol nincs így bemutatva, mint ebben a könyvben. Azt a Traviss-es könyvet azért is szerettem, mert nem követte szolgai módon a rajzfilm cselekményét. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Február 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Február 25. Befejeztem a Sötét Oldal újraolvasását. Szerintem ez a Jedi-akadémia trilógia legerősebb darabja. Végre színre lép Exar Kun szelleme és jól odavág. Nagy örömömmre sok szó esett az ősi időkről is. Szegény Gantorist sajnálom. Jó volt a fénykardpárbaj közte és Luke között is. Daala admirális most sokat pancserkodott. De hát hiába, nem egy Thrawn admirális. Összességében véve 5-öst adok rá. 1 Válasz
Giskard Hozzászólás ideje: 2009. Február 25. Hozzászólás ideje: 2009. Február 25. Remek hangulata van annak a trilógiának, az biztos. Csakúgy mint a Thrawnnak. 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Február 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Február 25. A Darth Bane trilógia szerintem majd mindkettőt lesöpri a "színről". Válasz
Giskard Hozzászólás ideje: 2009. Február 25. Hozzászólás ideje: 2009. Február 25. Nem olyan biztos az. A Darth Bane egyet már elkezdtem valamikor angolul, de nemigen jutottam a második fejezeten túl. Mondjuk az is igaz, hogy az SW azon korszaka érdekel a legkevésbé talán Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Február 26. Hozzászólás ideje: 2009. Február 26. (szerkesztve) Kérék 1 kis segítséget! Most hozzá tudnék jutni pár Star Wars antikvár könyvhöz és megkérdezném, hogy megéri-e megvenni őket? Csak azért kérdezem, mert eddig nagyon csalódtam az Új Köztársaságos könyvekben (Thrawn Trilógia, Túlélők keresése) és ezek is abban a korszakban játszódnak. A címek: Múlt kisértete, Alkonybolygó, A jövő látomása, Darth Vader kesztyűje, A birodalmi flotta és Csillagrombólok, Császári vér, Sötét kard Szerkesztve: 2009. Február 26. - Darth_Phobos 1 Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Február 26. Hozzászólás ideje: 2009. Február 26. A birodalmi flotta, Csillagrombolók, A Császári vér NEM SW könyv!!!!!! Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Február 26. Hozzászólás ideje: 2009. Február 26. Ó! Na látszik, hogy tényleg nem vagyok otthon a könyvekben Na akkor azok kilőve. A többiből mit ajánlotok? Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Február 26. Hozzászólás ideje: 2009. Február 26. A Darth Vader kesztűjét semmiképp se! Ha a Thrawn trilógiában csalódtál, akkor a múlt kísértetét és a Jövő látomását se nagyon ajánlom... én az Alkonybolygót szabályosan gyűlöltem, de másnak ettől még bejöhet, a Sötét Kard pedig nem volt meg a könyvtárban, így azt nem olvastam még... Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Február 26. Hozzászólás ideje: 2009. Február 26. Az Alkonybólygót tudom ajánlani, bár nem szokványos Star Wars könyv, de nekem anno tetszett (a Jövő látomását és a Múlt kísértését is tudnám, de a Donát miatt leírt okok miatt valószínűleg az sem tetszene). A Sötét Kardot meg sajna nem olvastam én sem. A többiről meg jótékonyan feletkezzünk meg 1 Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Február 26. Hozzászólás ideje: 2009. Február 26. Daala admirális most sokat pancserkodott. De hát hiába, nem egy Thrawn admirális. Azért valljuk be, pancserkodás ide vagy oda, végül sokkal jobban jár a főadmirálisnál Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Február 26. Hozzászólás ideje: 2009. Február 26. A Darth Bane trilógia szerintem majd mindkettőt lesöpri a "színről". Attól függ Számomra mindig is a a 90-es években kiadott könyvek lesznek A STAR WARS könyvek, a hangulatukat, ahogy olvastam, semmi sem tudja már visszahozni Vannak jó könyvek, de nem ugyanaz, és én hiányolom azt az érzést. Ez van 1 Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Február 26. Hozzászólás ideje: 2009. Február 26. Lentiekhez: Alkonybolygó nálam közepes, a kesztyűst inkább hagyjuk, a Sötét kardnak meg az a baja, hogy több részes, és kellene hozzá a többi is. Viszont ha nem tetszettek, amiket írtál, ez sem fog annyira. A másik két Zahn-könyv nálam kedvenc, de hát neked így nem ajánlanám, elvégre a többi sem tetszett. Ellenben mindkettő ritkaságnak számít. 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Február 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Február 26. Nem olyan biztos az. A Darth Bane egyet már elkezdtem valamikor angolul, de nemigen jutottam a második fejezeten túl. Mondjuk az is igaz, hogy az SW azon korszaka érdekel a legkevésbé talán Akkor ez lehet az oka. Engem meg pont az a korszak érdekel a legjobban, úgyhogy biztos tetszeni fog. Válasz
Giskard Hozzászólás ideje: 2009. Február 26. Hozzászólás ideje: 2009. Február 26. Attól függ Számomra mindig is a a 90-es években kiadott könyvek lesznek A STAR WARS könyvek, a hangulatukat, ahogy olvastam, semmi sem tudja már visszahozni Vannak jó könyvek, de nem ugyanaz, és én hiányolom azt az érzést. Ez van Tökéletesen egyetértek! Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Február 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Február 26. Azért valljuk be, pancserkodás ide vagy oda, végül sokkal jobban jár a főadmirálisnál Ó ez igaz. Főleg majd 30 évvel a Jedi-akadémia trilógia után. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Február 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Február 26. Attól függ Számomra mindig is a a 90-es években kiadott könyvek lesznek A STAR WARS könyvek, a hangulatukat, ahogy olvastam, semmi sem tudja már visszahozni Vannak jó könyvek, de nem ugyanaz, és én hiányolom azt az érzést. Ez van Nagyon sok pozitív hozzászolást olvastam SW fanoktól és nem SW fanoktól is. Én bízom a magyar megjelenés sikerében is. Kár, hogy nem idén lesz. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Február 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Február 26. Egyébként az Alkonybolygó miről szól? Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.