Hozzászólás ideje: 2024. November 6.Nov. 6. Végre visszatér a Star Wars a nagy vászonra, ezzel együtt újra összejöhetünk majd a vetítés előtt, vagy után. De akár ismét lehet közös mozizás valamelyik multiplexben. Mindenképpen remek időszaknak nézünk elébe, már ha a korábbi filmek tapasztalataiból indulok ki. Én már várom, remélem Ti is.
Hozzászólás ideje: 2024. November 6.Nov. 6. Kevesebb, mint 562 nap múlva újra lesz film. Hamar elrepül majd az idő.
Hozzászólás ideje: 2024. November 6.Nov. 6. Kicsit korán nyílt meg ez a topik, nem? Hirtelen nem is tudtam, milyen premier közeleg..
Hozzászólás ideje: 2024. November 6.Nov. 6. És tényleg. Már nem emlékeztem erre. Viszont azóta sokkal rutinosabbak vagyunk, nagy rákészülést majd akkortól jelent, mielőtt elindul a jegy elővétel. Remélem, ez sem éjféli premier lesz, abból már kiöregedtem.
Hozzászólás ideje: 2024. November 6.Nov. 6. Szerző Ez a topik nem csak a jegy rendelésről szól, hanem arról ki hol nézi és milyen élmények érték.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.