Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Premier megtekintés

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Végre visszatér a Star Wars a nagy vászonra, ezzel együtt újra összejöhetünk majd a vetítés előtt, vagy után. De akár ismét lehet közös mozizás valamelyik multiplexben. Mindenképpen remek időszaknak nézünk elébe, már ha a korábbi filmek tapasztalataiból indulok ki. :) Én már várom, remélem Ti is. :D 

Hozzászólás ideje:

Kicsit korán nyílt meg ez a topik, nem? :D

Hirtelen nem is tudtam, milyen premier közeleg.. :D

Hozzászólás ideje:

És tényleg. :) Már nem emlékeztem erre.

Viszont azóta sokkal rutinosabbak vagyunk, nagy rákészülést majd akkortól jelent, mielőtt elindul a jegy elővétel. :)Remélem, ez sem éjféli premier lesz, abból már kiöregedtem. :P 

• 1 évvel később...
Hozzászólás ideje:

Nálam ez kimarad moziban és Disney+-os megtekintés lesz. Egyrészt a szemem miatt a másik hogy ez a film semmit nem mozgat meg bennem. Mintha a 4. évad felét küldenék moziba. A Hutt-ok sosem voltak a kedvenceim, az meg hogy Mando és Grogu újabb kalandba keveredik jó nekem tv-ben is. Őszintén ha nem történik ez a szememmel akkor sem nézném meg moziban. Esküszöm jobban érdekel a Zootropolis 2 amit nemrég felraktak a Disney+-ra mint ez a film.)

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Kár, pedig tavaly beszéltük, hogy megint micsoda kibeszélő lesz. ( Hát akkor nem.

12 perccel korábban, Frenkie írta:

Őszintén ha nem történik ez a szememmel akkor sem nézném meg moziban. Esküszöm jobban érdekel a Zootropolis 2 amit nemrég felraktak a Disney+-ra mint ez a film.)

Ez azért kissé röhejes. De akkor legalább nézheted a zoo valamit egész nap, már elérhető. D

Hozzászólás ideje:

Engem érdekelne egy közös premier nézés. Elvileg akkor ez 20.-a este lenne?

Hozzászólás ideje:

20-a szerda, szóval ha a szokásos menetrend lesz, akkor premier előtti szerda este lesz az.

Hozzászólás ideje:

Az első vetítés Magyarországon mindig a magyar premier előtti este van, azaz szerdán. Keresd vissza a TROS, Solo, TLJ, Rogue One jegyeidet P a TFA volt kivétel, amikor ugye még élt rajtunk a kalózkodás miatti büntetés.

Szerkesztve: - Yoda József

Hozzászólás ideje:

Ha lesz közös premier nézés, mindenképp mennék.

szerk: jaj, nem, akkor még pont Skóciában leszek. Bazz...

Szerkesztve: - Nute Gunray

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
1 órával korábban, Yoda József írta:

Az első vetítés Magyarországon mindig a magyar premier előtti este van, azaz szerdán. Keresd vissza a TROS, Solo, TLJ, Rogue One jegyeidet P a TFA volt kivétel, amikor ugye még élt rajtunk a kalózkodás miatti büntetés.

Erre abszolút nem emlékeztem. Jó ezt tisztázni a szabi miatt is

Hozzászólás ideje:

Visszakerestem az email fiókomban, igaza van Yodának! 2019.12.18-án este 20:20-kor néztük együtt a Ep. IX-et, az a naptár szerint egy szerdai nap volt. Megkerestem a TFA-t is, azt a jegyet még Donát vette meg és küldte el nekem, az szintén egy közös fórumos mozizás volt 2015.12.18-án 00:01-kor (ez még anno éjféli premier volt), de az egy pénteki nap volt lehet ez akkor még a kalózos dolog miatt.

Hozzászólás ideje:

Én visszakeresés nélkül is fixen emlékeztem, hogy a premierek mindig szerdán este voltak, kivéve akkor 2015-öt. ) Szerintem ez az Ep3 óta igy van.

Szerkesztve: - Pildi

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Account

Navigation

Keresés

Keresés

Böngésző push értesítéseinek konfigurálása

Chrome (Android)
  1. Koppints a címsáv melletti lakat ikonra.
  2. Koppints az Engedélyek → Értesítések lehetőségre.
  3. Módosítsd a beállításokat.
Chrome (Desktop)
  1. Kattints a lakat ikonra a címsorban.
  2. Válaszd a Webhelybeállítások lehetőséget.
  3. Keresd meg az Értesítések elemet, és módosítsd a beállításokat.