Hozzászólás ideje: 2024. November 6.1 éve Végre visszatér a Star Wars a nagy vászonra, ezzel együtt újra összejöhetünk majd a vetítés előtt, vagy után. De akár ismét lehet közös mozizás valamelyik multiplexben. Mindenképpen remek időszaknak nézünk elébe, már ha a korábbi filmek tapasztalataiból indulok ki. Én már várom, remélem Ti is.
Hozzászólás ideje: 2024. November 6.1 éve Kevesebb, mint 562 nap múlva újra lesz film. Hamar elrepül majd az idő.
Hozzászólás ideje: 2024. November 6.1 éve Kicsit korán nyílt meg ez a topik, nem? Hirtelen nem is tudtam, milyen premier közeleg..
Hozzászólás ideje: 2024. November 6.1 éve És tényleg. Már nem emlékeztem erre. Viszont azóta sokkal rutinosabbak vagyunk, nagy rákészülést majd akkortól jelent, mielőtt elindul a jegy elővétel. Remélem, ez sem éjféli premier lesz, abból már kiöregedtem.
Hozzászólás ideje: 2024. November 6.1 éve Szerző Ez a topik nem csak a jegy rendelésről szól, hanem arról ki hol nézi és milyen élmények érték.
Hozzászólás ideje: Március 16.Már. 16. Szerző Már van adatlapja. Csütörtökön lesz a bemutató (21), nem pénteken. Megint előbb látjuk, mint az amcsik. Cinema City Mando premier
Hozzászólás ideje: Március 16.Már. 16. 8 perccel korábban, Ody Mandrell írta:Megint előbb látjuk, mint az amcsik.
Hozzászólás ideje: Március 16.Már. 16. 59 perccel korábban, Ody Mandrell írta:Már van adatlapja. Csütörtökön lesz a bemutató (21), nem pénteken. Megint előbb látjuk, mint az amcsik. Cinema City Mando premierAkkor szerda esti lesz az első vetítés
Hozzászólás ideje: Március 17.Már. 17. Szerző Valószínűleg igen. Asszem a TROS-nál is így volt. Ez nekünk csak jó, ellenben nekem nem mindegy mikorra kérem ki a szabadságot.
Hozzászólás ideje: Március 17.Már. 17. Nálam ez kimarad moziban és Disney+-os megtekintés lesz. Egyrészt a szemem miatt a másik hogy ez a film semmit nem mozgat meg bennem. Mintha a 4. évad felét küldenék moziba. A Hutt-ok sosem voltak a kedvenceim, az meg hogy Mando és Grogu újabb kalandba keveredik jó nekem tv-ben is. Őszintén ha nem történik ez a szememmel akkor sem nézném meg moziban. Esküszöm jobban érdekel a Zootropolis 2 amit nemrég felraktak a Disney+-ra mint ez a film.
Hozzászólás ideje: Március 17.Már. 17. Szerző Kár, pedig tavaly beszéltük, hogy megint micsoda kibeszélő lesz. Hát akkor nem. 12 perccel korábban, Frenkie írta:Őszintén ha nem történik ez a szememmel akkor sem nézném meg moziban. Esküszöm jobban érdekel a Zootropolis 2 amit nemrég felraktak a Disney+-ra mint ez a film.Ez azért kissé röhejes. De akkor legalább nézheted a zoo valamit egész nap, már elérhető.
Hozzászólás ideje: Március 17.Már. 17. Szerző Hol fogjátok megnézni premieren? Mi nagy eséllyel a Westendben.
Hozzászólás ideje: Kedd 17:255 napja Engem érdekelne egy közös premier nézés. Elvileg akkor ez 20.-a este lenne?
Hozzászólás ideje: Kedd 17:525 napja Szerző Mindenképpen közös lesz @Wilde, a szokásos gárda és persze bárki csatlakozhat. Szerintem 21-én este lesz.
Hozzászólás ideje: Kedd 20:165 napja 20-a szerda, szóval ha a szokásos menetrend lesz, akkor premier előtti szerda este lesz az.
Hozzászólás ideje: Szerda 06:545 napja Szerző A hivatalos premier május 22. Egy nappal lesz előtte nálunk a bemutató, nem kettővel.
Hozzászólás ideje: Szerda 08:185 napja Az első vetítés Magyarországon mindig a magyar premier előtti este van, azaz szerdán. Keresd vissza a TROS, Solo, TLJ, Rogue One jegyeidet a TFA volt kivétel, amikor ugye még élt rajtunk a kalózkodás miatti büntetés. Szerkesztve: Szerda 08:195 napja - Yoda József
Hozzászólás ideje: Szerda 08:475 napja Ha lesz közös premier nézés, mindenképp mennék.szerk: jaj, nem, akkor még pont Skóciában leszek. Bazz... Szerkesztve: Szerda 08:485 napja - Nute Gunray
Hozzászólás ideje: Szerda 09:295 napja Szerző 1 órával korábban, Yoda József írta:Az első vetítés Magyarországon mindig a magyar premier előtti este van, azaz szerdán. Keresd vissza a TROS, Solo, TLJ, Rogue One jegyeidet a TFA volt kivétel, amikor ugye még élt rajtunk a kalózkodás miatti büntetés.Erre abszolút nem emlékeztem. Jó ezt tisztázni a szabi miatt is
Hozzászólás ideje: Szerda 16:165 napja Visszakerestem az email fiókomban, igaza van Yodának! 2019.12.18-án este 20:20-kor néztük együtt a Ep. IX-et, az a naptár szerint egy szerdai nap volt. Megkerestem a TFA-t is, azt a jegyet még Donát vette meg és küldte el nekem, az szintén egy közös fórumos mozizás volt 2015.12.18-án 00:01-kor (ez még anno éjféli premier volt), de az egy pénteki nap volt lehet ez akkor még a kalózos dolog miatt.
Hozzászólás ideje: Szerda 19:264 napja Én visszakeresés nélkül is fixen emlékeztem, hogy a premierek mindig szerdán este voltak, kivéve akkor 2015-öt. Szerintem ez az Ep3 óta igy van. Szerkesztve: Szerda 19:284 napja - Pildi
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.