Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Június 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 17. Még a torrentleszedő kliensem sincs fent ember Ez meg aztán az ősbűn. Terminator: Salvation. Tulajdonképpen ami először eszembe jutott róla mikor elkezdtem, hogy olyan egyszerű mint a Riga-lánc.W.A,S,D billentyűk(amiket hálistennek át lehet állítani a nyílbillentyükre), meg a space(amivel fedezékbe ugrok), bal egérgomb meg a lövés.Eltévedni nem lehet, az egész játékmenet lineáris, arra mehetsz csak amerre a fejlesztők szerették volna(láthatatlan fal effektus).A grafika átlagos, nem rossz, van árnyék is ami ma alap, de összeségében nem eget rengető.Előnyére legyen mondva, hogy nagyon visszaadja a szétbombázott város hangulatát. A feladatok egyszerűek.Lödd szét a robotokat amik eléd kerülnek.A legtöbb a pókdroid, de van szép számmal T-600-as is amiket azért nehezebb elintézni, kivéve ha van nálad gránátvető, vagy RPG.Ebből fakad még egy hátránya.Mivel bizonyos számú robot elintézése után az életerő visszaáll százasra, nem nehéz a játék.Fedezékbe ugrassz(ekkor semmi nem talál el), és szépen leszeded a robotokat.Nehézségek akkor vannak ha valami mozgó járművön vagy és mondjuk mototermiket kell írtani.Itt gyorsnak kell lenni mert pillanatok alatt megsemmisítik a metrót. A játék tényleg rövid.A pár nehezebb részen túljutva simán végigvihető.Még egyszer biztos nem állok neki, de egyszer érdemes végigjátszani.Lóvét meg nem ér egy fillért sem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Június 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 17. Jelentem kliens ent van Jöhet a Nero meg a winrar telepítés Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Június 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 17. Jelentem kliens ent van Jöhet a Nero meg a winrar telepítés De fut már? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Június 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 17. De fut már? Fut, fut......holnap futhat dögivel De előbb pár filmet kapok le. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Június 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 17. Addig is ötleteket várok hd filmek megnézésének feltételeiről. Lehetőleg ne egyszerre két-három codecet kelljen leszedni hozzá Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 18. K-Lite Codec Packot ajánlom Azt feldobod és mehet az 1080p Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 18. K-Lite Codec Packot ajánlom Azt feldobod és mehet az 1080p És melyik player legyen Windows Media Classic vagy KMPlayer. Amúgy azért kérdeztem az előzőt, mert mások túlbonyolítják ezt a CoreAVC és az ffdshow-al. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 18. Én a Classicot használom és az alapbeállításokkal (profile1: default) telepítettem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 18. Aham. Kösz szépen Másoknak. Nem, még mindig nem nyúzom a Crysyst. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 18. Fut, fut......holnap futhat dögivel :PDe előbb pár filmet kapok le. Nem sport ez Ööö.... akartam már kérdezni, lemez kell? Van fölöslegben egy gurigám Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Június 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 18. K-Lite Codec Packot ajánlom Én is ezt ajánlom. Tudom, jóérzésű informatikusnak nem szabadna packot ajánlania, de ha nálam videóvágásnál és filmnézésénél sem okoz problémát, márpedig előbbinél komoly gondokat is tud okozni a codec, akkor miért ne? Viszont én inkább ajánlanék egy BSPlayert lejátszáshoz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 18. Nem sport ez Ööö.... akartam már kérdezni, lemez kell? Van fölöslegben egy gurigám De valszeg elkél majd, mert most öt filmet is szedek Van némi elmaradásom. Amúgy némi jelzésérték, hogy mennyire is gyors a gép. Az egymagos ősi P4-es-el három és fél óra alatt végeztem a video konvertálással, kódolásával, kiírásával..... Most ez 18 perc. Se több, se kevesebb Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 18. Hát skacok, Crysis lehet, hogy addig nem lesz amíg hozzám nem vágják a turkálóból, mert ahol csak néztem állandó panaszáradat volt a torrentekre. Viszont GRID meg TS valszeg hasítani fog a gépen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 18. Hát skacok, Crysis lehet, hogy addig nem lesz amíg hozzám nem vágják a turkálóból CD Galaxisban most féláron van, gyorsan röpülj rá. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 18. Három új kép az AVATAR játékból! http://www.news.com.au/entertainment/story...83-7485,00.html Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 18. Viszont én inkább ajánlanék egy BSPlayert lejátszáshoz. Én ezt használom, de a kodek-pakkot megjegyzem, hátha kell majd. Persze minden más leszedése után. De valszeg elkél majd, mert most öt filmet is szedek Van némi elmaradásom. Amúgy némi jelzésérték, hogy mennyire is gyors a gép. Az egymagos ősi P4-es-el három és fél óra alatt végeztem a video konvertálással, kódolásával, kiírásával.....Most ez 18 perc. Se több, se kevesebb Oks, akkor majd itt vár. Öööö... akkor majd ha kell, szállítom a kódolni valót Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 18. CD Galaxisban most féláron van, gyorsan röpülj rá. Ez most komoly? Én azt hittem, hogy 10.000 alatt még nem kapható. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 18. Három új kép az AVATAR játékból! http://www.news.com.au/entertainment/story...83-7485,00.html Az a hatlábú farkas nagyon állatul nézz ki Oks, akkor majd itt vár. Öööö... akkor majd ha kell, szállítom a kódolni valót Hozzd csak! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 18. Fogom is Ha lesz mit Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 18. Az a hatlábú farkas nagyon állatul nézz ki Annak a pandoszaurosznak is 6 lába van A mech így oldalnézetből se tetszik egy kicsit se? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 18. Nekem továbbra se jön me így ez a mecha :S Mintha némi burkolati darabok hiányoznának róla, no és a kombnjfülke se az igazi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 18. Akkor már csak 10/9-től indul nálad majd a film osztályzása. Ezek a mechák elég nagy szerepet játszottak a sztoriban, nincs mit tenni, meg kell szoknod őket Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 18. Hülyeség. Nem emiatt kap nálam egy film plusz vagy minusz pontokat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Június 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 18. Hát skacok, Crysis lehet, hogy addig nem lesz amíg hozzám nem vágják a turkálóból, mert ahol csak néztem állandó panaszáradat volt a torrentekre. Miféle torrenteket nézel te? Biztos balfaxkák postolnak, mert kutya baja sincs (legalábbis annak, amit anno én letöltöttem). Na mindegy, a Crysis már baromi olcsó, de már a Warhead sem drága. És mindkettő megéri a pízét. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 18. A Warhead-et pedig magyarok csinálták Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 18. Oldie: A Crysis már a megjelenés után fent volt torrenten méghozzá magyarul.Semmi baja nem volt.Ha gondolod priviben küldök neked egy linket.Gondolom valamelyik magyar torrentoldalon reggelve vagy.Mielött brutális netem lett volna a játékokat mindig külföldi oldalakról szedtem le ahol nem kellett reggelni. De ha van pénzed természetesen megveheted. Hogy legyen egy harmadik lejátszó is, én a VLC nevű progit ajánlom, ez kodek nélkül lejátszik bármit.Avi-ra a mediaplayert használom(fent van a K-Lite), ha feliratos akkor VLC, sőt ha dvd-t nézek akkor is. Amúgy hadd kérdezzem már meg miket kódolsz?Ha filmet akkor minek?Leszeded dvd-rippben(vagy blue-ray) aztán rámásolod egy dvd-lemezre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 18. A helyzet az, hogy nem is seedelik már. Kódolni a nero kódolja a kiírásnál a Videto TS-t. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 18. A helyzet az, hogy nem is seedelik már. Kódolni a nero kódolja a kiírásnál a Videto TS-t. Bithumenen 42 seeder van, ncore-on 72, majomparádén pedig 5. Bithura nemsokára meg tudlak hívni, már csak két pont hiányzik egy újabb meghívóhoz.Már ha érdekel. Ja hogy te dvd-formátumban mented el a filmeket?Ok, így már világos. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 18. Köszi nem kell, két torrentoldalra is van belépőm A hszeket elnézve három hónapja seedért kiált mindenki. De ha per pillanat ilyen "olcsó" a Crysis, akkor heteken belül meg tudom talán venni, az meg biztosabb. A Warhead az a második része? Azt hittem egy és ugyanaz, csak valami alcíme. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 18. (szerkesztve) Oldie: Úgy tudom, csak június végéig lesz ilyen ocsó a Crysis, aztán visszaáll 4k-ra, szóval siess A Warhead egy önállóan futó küldetés/kiegészítő lemez. Szerkesztve: 2009. Június 18. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.