Hozzászólás ideje: 2010. November 27.14 éve Dehogy nem, tegnap én is elkezdtem. De ezt nem fogom gyorsan végigjátszani. Sőt, nálam lassabban senki sem fogja Ha azt veszem, hogy a Most Wantedet 2005-ben kezdtem el és idén értem el a lista harmadik helyére (és ezalatt végig ugyanazt a felmentést használtam, egyszer sem kezdtem előlről), ezt a HP-t úgy 2015-re fogom befejezni Már ha idén befejezem az MW-t... Mi az oka? Az fps-eket órák alatt végigviszed.
Hozzászólás ideje: 2010. November 28.14 éve Szerző Mi az oka? Az fps-eket órák alatt végigviszed. De az fps-ekben embereket és nem autókat kell vezetni. Nem igazán megy az autóvezetés játékokban (élőben még nem próbáltam ). Legalábbis akkor, ha versenyzős. Túlságosan idegesítenek. A GTA-kban például nincs ezzel bajom, ott ha összetöröm a kocsit, lopok egy másikat (mondjuk az időre menő vagy versenyzős küldetések a GTA-ban is kikészítenek). Fél óra NFS és úgy fel vagyok húzva, mint a rugó.
Hozzászólás ideje: 2010. November 28.14 éve De az fps-ekben embereket és nem autókat kell vezetni. Nem igazán megy az autóvezetés játékokban (élőben még nem próbáltam ). Legalábbis akkor, ha versenyzős. Túlságosan idegesítenek. A GTA-kban például nincs ezzel bajom, ott ha összetöröm a kocsit, lopok egy másikat (mondjuk az időre menő vagy versenyzős küldetések a GTA-ban is kikészítenek). Fél óra NFS és úgy fel vagyok húzva, mint a rugó. Akkor az új hp elött vegyél be nyugtatót. :o Volt párszor hogy az utolsó pillanatban buktam el az első helyet mert belerongyoltam egy civil kocsiba. Nálam csak az első hely a jó. Szerkesztve: 2010. November 28.14 éve - Frenkie
Hozzászólás ideje: 2010. November 28.14 éve Szerző Akkor az új hp elött vegyél be nyugtatót. :o Volt párszor hogy az utolsó pillanatban buktam el az első helyet mert belerongyoltam egy civil kocsiba. Nálam csak az első hely a jó. Igen, már éreztem. Mivel én is általában csak az első hellyel elégszem meg, egyszer-kétszer halálközeli élménye volt a kontrolleremnek (a vezeték nélküli kontroller hátránya a szabad dobálhatóság... rá is ment már egy...).
Hozzászólás ideje: 2010. November 28.14 éve a vezeték nélküli kontroller hátránya a szabad dobálhatóság... rá is ment már egy...).Kösd oda gumiszalaggal a csuklódhoz. Duplán jó lenne. Nemcsak az elrepüléstől óvná meg hanem még jojózhatnál is ha unnád a banánt.
Hozzászólás ideje: 2010. November 28.14 éve Na, voltam unokatesóméknál, és hát ez az Xbox.... Hááát... EZ KELL! DE ROHADTUL! Már meg is beszéltük a cserét, szóval már csak a Kinect, nem Kinect kérdés lóg a levegőben. Valószínüleg inkább lesz Kinect, mert a húgom nagyon beindult rá. Azért még kipróbáljuk....
Hozzászólás ideje: 2010. November 29.14 éve Szerző Kösd oda gumiszalaggal a csuklódhoz. Duplán jó lenne. Nemcsak az elrepüléstől óvná meg hanem még jojózhatnál is ha unnád a banánt. Jó tanács
Hozzászólás ideje: 2010. November 29.14 éve Húú ezt most találtam meg ujra, mennyit játszottam én vele Ismeri ezt a gamet rajtam kívül még valaki? Szerkesztve: 2010. November 29.14 éve - misi920
Hozzászólás ideje: 2010. November 29.14 éve Én nem hallottam ezelőtt róla. Nem is lep meg mert nem vagyok stratégiai game párti.
Hozzászólás ideje: 2010. November 29.14 éve Na, voltam unokatesóméknál, és hát ez az Xbox.... Hááát... EZ KELL! DE ROHADTUL! Már meg is beszéltük a cserét, szóval már csak a Kinect, nem Kinect kérdés lóg a levegőben. Valószínüleg inkább lesz Kinect, mert a húgom nagyon beindult rá. Azért még kipróbáljuk.... Na örülök, hogy örülsz. Csak is úgy szabad dönteni, hogy előtte kipróbáljátok. Sztem egy Media Markt-ban vagy egy hasonló helyen tuti ki van állítva. Szerkesztve: 2010. November 29.14 éve - barnez
Hozzászólás ideje: 2010. December 1.14 éve Nemsoká lehet aprítani a robotokat. Amúgy jó nagy nyúláshalmaz az egész. A fővitézcsákónak meg tutira trafós Lennox az egyik példaképe.
Hozzászólás ideje: 2010. December 1.14 éve Apropó BFBC2. Kell valakinek PC-re jutányos áron? (Nagyon nem használom, de megvettem eredetiben.)
Hozzászólás ideje: 2010. December 3.14 éve Le a náci dí(sz)nókkal! Szerkesztve: 2010. December 9.14 éve - Rog
Hozzászólás ideje: 2010. December 11.14 éve Ma Video Game Awards 2010! Reméljük, hogy lesz ott egy Mass Effect 3 bejelentés is!
Hozzászólás ideje: 2010. December 11.14 éve Ma Video Game Awards 2010! Reméljük, hogy lesz ott egy Mass Effect 3 bejelentés is! http://www.gamestar.hu/mass-effect-3-vegve...ben-a-fold.html
Hozzászólás ideje: 2010. December 11.14 éve Magam se mondhatnék mást Izé. Más. Telepítettem az NFS Hot Pursuit-ot. Nem vagyok vele maradéktalanul megelégedve. Hiánycikk belőle a manuális váltás Aztán meg a Gamepados beállításomat se jegyzi meg az ismételt belépéskor. Szóval nagyon necces a tetszési index. Oks, a vizes aszfalt nagyon gyönyörű
Hozzászólás ideje: 2010. December 11.14 éve Magam se mondhatnék mást Izé. Más. Lááájk Looóóoolll! (Ezzel a gyöpös osztálytársaimat kifigurázva szeretném kifejezni, hogy ez jó volt.)
Hozzászólás ideje: 2010. December 11.14 éve 2 éves keresztfiamnak a napokban vettem meg Karácsonyra a Lego Harry Potter játékot. Most próbálom ki (karácsonyig végig akarom vinni ) és ez marha jó Lego játékok sosem okoznak csalódást, már sírva röhögök rajta, nagyon jó
Hozzászólás ideje: 2010. December 11.14 éve 2 éves keresztfiamnak a napokban vettem meg Karácsonyra a Lego Harry Potter játékot. Most próbálom ki (karácsonyig végig akarom vinni ) és ez marha jó Lego játékok sosem okoznak csalódást, már sírva röhögök rajta, nagyon jó Kizárólag ketten szabad játszani a lego játékokat... Lok Durdot is már többször meg kellett szólnom ezért...
Hozzászólás ideje: 2010. December 11.14 éve Az egyik feltétlen Dzséjt legyen Amúgyis a két dolog össze van forrva Nem csodálkoznék ha legközelebb csomagban adnák hozzá
Hozzászólás ideje: 2010. December 11.14 éve Kizárólag ketten szabad játszani a lego játékokat...Ki mondta, hogy nem kooperatív módban játszok egy barna hajú lányka társaságában? Karácsony után a keresztfiammal együtt fogom játszani
Hozzászólás ideje: 2010. December 11.14 éve Magam se mondhatnék mást Izé. Más. Telepítettem az NFS Hot Pursuit-ot. Nem vagyok vele maradéktalanul megelégedve. Hiánycikk belőle a manuális váltás Aztán meg a Gamepados beállításomat se jegyzi meg az ismételt belépéskor. Szóval nagyon necces a tetszési index. Oks, a vizes aszfalt nagyon gyönyörű :P Te manuálisan szoktál váltani?? Nem semmi. Na és gamepaddel irányítassz? Miket meg nem tud rólad az ember.
Hozzászólás ideje: 2010. December 11.14 éve Hosszú idő után először majdnem játszottam a PC-men. Egy haverom irta ki nekem a Titan Quest-et. Berakom a lemezt, készülök a játékra, aztán rájövök, hogy ehhez Daemon Tools kell. Sebaj. Leszedem, elinditom. Elindul a telepités, de kód kell hozzá és egyik mellékelt file-ban sincs a kód. Sebaj. Rájöttem, hogy a haver felejtette le a kérdéses txt file-t, de torrentről pillanat alatt leszedem. Meg is van, felinstallálom, ám amikor inditom kiirja, hogy rossz lemez van bent. Utánanézek a fórumokon, kiderül hogy az egyik praktika, hogy le kell hozzá szedni a megfelelő patch-t. Leszedem. Hibaüzenet. Leszedem máshonnan. Oké. De a hiba maradt. Aztán máshol olvasom, hogy valami No disc.exe-t lelehet kapni egy oldalról. Lekapom. Elinditom. Kiirja, hogy valami baja van a grafikus motorral. Hát ennyi. Kijátszottam magam. Maradok a konzolok unalmas "rakd be és játsz" világában.
Hozzászólás ideje: 2010. December 11.14 éve Te manuálisan szoktál váltani?? Nem semmi. Na és gamepaddel irányítassz? Miket meg nem tud rólad az ember. Az automatika elégé faramucin szokta használni főleg az alsóbb fokozatokat és a visszaváltásokat. Nem használja ki a kraftot.
Hozzászólás ideje: 2010. December 11.14 éve Bomarr: vagy csak egész egyszerűen legálisan megvásárolod és nincs probléma. Beszélgethetnénk a chippeltetett konzolok pár éven belüli tönkremenéséről is. Mert a másolt játékot lehet, hogy egyből beteszed, és megy, de másolt játéktól PC még nem romlott el. Xbox/egyéb annál inkább (a chippeltetés miatt).
Hozzászólás ideje: 2010. December 11.14 éve Bomarr: vagy csak egész egyszerűen legálisan megvásárolod és nincs probléma. Beszélgethetnénk a chippeltetett konzolok pár éven belüli tönkremenéséről is. Mert a másolt játékot lehet, hogy egyből beteszed, és megy, de másolt játéktól PC még nem romlott el. Xbox/egyéb annál inkább (a chippeltetés miatt). Ha jól tudom Bomarr megvásárolja a játékokat. Legalábbis egyszer mintha említette volna ezt. Szerkesztve: 2010. December 11.14 éve - Frenkie
Hozzászólás ideje: 2010. December 11.14 éve Az automatika elégé faramucin szokta használni főleg az alsóbb fokozatokat és a visszaváltásokat. Nem használja ki a kraftot. Ez ok, de a kanyar elött amikor 250-nel beérsz hogy tudsz még arra is figyelni hogy válts?
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.