Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. December 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 23. Yep! Felkerekítve. Akkor gyakorlatilag ingyen van. Elképesztő hogy ilyen játékok ilyen olcsón legálisan hozzáférhetőek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. December 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 23. Bizony! Ezért marha jó ez a Steam, főleg így karácsonykor, de év közben is vannak jó kis akciók. Néha pár hónapos játékokat lehet pár ezresért megvenni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. December 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 23. Bizony! Ezért marha jó ez a Steam, főleg így karácsonykor, de év közben is vannak jó kis akciók. Néha pár hónapos játékokat lehet pár ezresért megvenni. A konkurens Originnél is vannak ilyen akciók? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. December 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 23. Végeztem a Warfighterrel. Hát baromi rövid volt, rövidebb szerintem mint a MW3. Viszont nagyon hangulatos volt és nagyon bejött. Minden percét élveztem. Most Force Unleashed van vele párhuzamosan pedig a NFS: Most Wanted. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. December 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 23. Ostoba kérdés, de... mi az a Steam? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2012. December 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 23. (szerkesztve) Nute... ez komoly? Katt 1! Katt 2! Szerkesztve: 2012. December 23. - Darth Riddick Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. December 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 23. A konkurens Originnél is vannak ilyen akciók? Néha, de a választék ugye jóval szegényebb, és az akciók is szolidabbak. Ott nincsenek akár 75%-os leárazások új játékoknál, de még igazán régebbieknél sem. Mondjuk nem csoda, az Origin alig másfél éves találmány, a Steam meg talán már tíz éves is van. Ostoba kérdés, de... mi az a Steam? Mit csinálsz a videojáték topicban? Mintha a filmes topicban azt kérdeznéd, mi az a HD. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. December 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 23. Nekem ez új volt. Az elmúlt években alig játszottam számítógépes játékkal. Valamikor 2008-ban leragadtam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2012. December 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 23. 2008-ban már elég népszerű volt a Steam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2012. December 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 23. Én is nagyon szeretem a Steamet, múltkor láttam, hogy egy csomó Mount&Blade illetve Total War játék volt fenn 75%-os akcióval Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. December 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 23. Nekem ez új volt. Az elmúlt években alig játszottam számítógépes játékkal. Valamikor 2008-ban leragadtam. A Steam 2002 óta létezik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. December 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 23. Nekem sajnos eddig kimaradt. De ha ilyen akciók vannak, akkor érdemes néha fellátogatni oda. Egyébként azóta megnéztem, és fenn van a gépemen. A tesóm letöltötte, mert kellett neki az új Hitmanhez. Lehet, nem ártana tőle technológiai fejlődésből (iphone, steam stb. stb.) továbbképzést vennem tőle. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. December 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 23. Lehet, nem ártana tőle technológiai fejlődésből (iphone, steam stb. stb.) továbbképzést vennem tőle. "De ugye tudod, hogy van ez a találmány, amit úgy hívnak, televízió." Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
zilllosarkany Hozzászólás ideje: 2012. December 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 23. PS2re van Assasin's Creed? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. December 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 26. (szerkesztve) Csak most látom, hogy 2013-ban érkezik a The Walking Dead FPS. Nekem a Telltale-es játék is bejön (bár magyarítás még csak az 1-3. részhez van, így a 4-5. egyelőre várat magára), de ez még jobbnak tűnik, pedig nem vagyok FPS kedvelő. Ha hozza a hangulatot, akkor bőséggel el leszünk láva TWD-el a jövő évre: tv-sorozat 3. évad második fele (+ ősszel a 4. évad első fele - gondolom), az 5 részes játék után újabb 5 részes 2. évad a játékból (bár ez nem biztos, hogy 2013-as évjárat), illetve ez az előzményt (amikor Rick még kómában van) elmesélő FPS. Szerkesztve: 2012. December 26. - Darth Sky Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. December 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 28. Kezdek reménykedni: http://www.youtube.com/watch?v=0dwmSiK5woQ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. December 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 28. (szerkesztve) Miben kezdesz? Pont be akartam linkelni. Ok Hicks még magyarázható, hogy a hibernálás előtt videóüzenetet küldött. De hogy a lópikulába vannak xenok a Sulacon? A másik hogy a Sulaco elindult a Föld felé azaz eltávolodott az Lv-426-tól közben kilőtte a 3 embert, és gondolom a hajó ment tovább a Föld felé.. Tehát ha ott galiba van akkor a tengerészgyalogosok nem az lv-426-ra zuhannak mert nincs alattuk, ehhez az kell hogy visszavezessék a hajót az l -426-hoz. Nekem ez egyre jobban sántít. Mert ugye átszállnak a Sulacora és azt olvasom mindenhol hogy ott gáz van ezért lezuhannak az lv-426-ra. Ennek úgy lenne értelme hogy átszállnak nincs balhé megtalálnak pár furcsa dolgot ami miatt visszamennek az lv-426-ra és ott leszállva majd behatolva Hadley's Hope-ba kezdődnek a balhék. Szóval te gondolom értetted a szöveget is ezen videóból én csak a képekből következtetek. Írd már le nekem légyszi miről is van itt szó mert ha te megnyugszol akkor az csak jót jelent. Szerkesztve: 2012. December 28. - Frenkie Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. December 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 28. Miben kezdesz? Pont be akartam linkelni. Ok Hicks még magyarázható, hogy a hibernálás előtt videóüzenetet küldött. De hogy a lópikulába vannak xenok a Sulacon? A másik hogy a Sulaco elindult a Föld felé azaz eltávolodott az Lv-426-tól közben kilőtte a 3 embert, és gondolom a hajó ment tovább a Föld felé.. Tehát ha ott galiba van akkor a tengerészgyalogosok nem az lv-426-ra zuhannak mert nincs alattuk, ehhez az kell hogy visszavezessék a hajót az l -426-hoz. Nekem ez egyre jobban sántít. Mert ugye átszállnak a Sulacora és azt olvasom mindenhol hogy ott gáz van ezért lezuhannak az lv-426-ra. Ennek úgy lenne értelme hogy átszállnak nincs balhé megtalálnak pár furcsa dolgot ami miatt visszamennek az lv-426-ra és ott leszállva majd behatolva Hadley's Hope-ba kezdődnek a balhék. Szóval te gondolom értetted a szöveget is ezen videóból én csak a képekből következtetek. Írd már le nekem légyszi miről is van itt szó mert ha te megnyugszol akkor az csak jót jelent. Pont emiatt kezdek reménykedni, mert eddig ez az egész úgy tűnt, mintha az Alien3-at totálisan figyelmen kívül hagyták volna, mellesleg az Aliens végét is. Viszont a szövegből kiderül, hogy eltelt 17 hét, mióta a Sulaco utoljára hírt adott magáról (ez volt Hicks üzenete). Na most, az Aliensből tudjuk, hogy az út a Föld és az LV-426 között csak két hét, és a Fury-ig egy hét. Vagyis itt valami nagy galiba van, hogy a Sulacoról nem hallottak 17 hétig. Még ha ebben benne van, hogy a USS Sephora (a másik hajó, ami az előzetesben össze van kapcsolódva a Sulacoval) két hét alatt ért el az Acheronra, akkor is, 15 hétig a tengerészgyalogság nem hallott a hajó felől. Pedig azt vagy utolérte a USS Patna (a WYC mentőcsapatot vitte a Fury-ra az A3-ban), vagy egy héttel azután, hogy a mentőkabint kilőtte, dokkolnia kellett volna a Földön. A másik, amit 1:40-nél említ meg egy csaj: "Uram, a Sulacot utoljára a Fury 161 mellett látták. Hogy került vissza erre a bolygóra?" Vagyis hál' isten, a sztori része az, hogy a Sulaco valamiért visszafordult, és az a rejtély is, hogy teli van alienekkel. További érdekesség Bishop látványa és az, hogy a tengerészgyalogosok úgy látszik, ismerik a xenomorphokat, legalábbis a százados úgy jellemzi őket, mint akik pontosan tudják, mivel állnak szemben. Bár ez az infó származhat Ripley-től is. Elvégre, Hicksék is tudták, mivel kerülhetnek szembe, csak nem hitték el. Az Acheron katasztrófája után már könnyebb lehet elhinni. Amúgy, a háttérből ítélve Hicks még a leszállóhajón rögzítette a felvételt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2012. December 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 28. Juhééé! Sikerült 50%-os Steam akcióban beszereznem az ARMA II: Combined Operations-t 12.49 euroért. Így már semmi akadálya nincs a DayZ-nek! Wow! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. December 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 28. Amikor reggel megláttam, egyből gondoltam, hogy lecsapsz majd rá. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2012. December 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 28. Ebbe frankón bele trafáltál Dzséjt! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. December 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 28. Pont emiatt kezdek reménykedni, mert eddig ez az egész úgy tűnt, mintha az Alien3-at totálisan figyelmen kívül hagyták volna, mellesleg az Aliens végét is. Viszont a szövegből kiderül, hogy eltelt 17 hét, mióta a Sulaco utoljára hírt adott magáról (ez volt Hicks üzenete). Na most, az Aliensből tudjuk, hogy az út a Föld és az LV-426 között csak két hét, és a Fury-ig egy hét. Vagyis itt valami nagy galiba van, hogy a Sulacoról nem hallottak 17 hétig. Még ha ebben benne van, hogy a USS Sephora (a másik hajó, ami az előzetesben össze van kapcsolódva a Sulacoval) két hét alatt ért el az Acheronra, akkor is, 15 hétig a tengerészgyalogság nem hallott a hajó felől. Pedig azt vagy utolérte a USS Patna (a WYC mentőcsapatot vitte a Fury-ra az A3-ban), vagy egy héttel azután, hogy a mentőkabint kilőtte, dokkolnia kellett volna a Földön. A másik, amit 1:40-nél említ meg egy csaj: "Uram, a Sulacot utoljára a Fury 161 mellett látták. Hogy került vissza erre a bolygóra?" Vagyis hál' isten, a sztori része az, hogy a Sulaco valamiért visszafordult, és az a rejtély is, hogy teli van alienekkel. További érdekesség Bishop látványa és az, hogy a tengerészgyalogosok úgy látszik, ismerik a xenomorphokat, legalábbis a százados úgy jellemzi őket, mint akik pontosan tudják, mivel állnak szemben. Bár ez az infó származhat Ripley-től is. Elvégre, Hicksék is tudták, mivel kerülhetnek szembe, csak nem hitték el. Az Acheron katasztrófája után már könnyebb lehet elhinni. Amúgy, a háttérből ítélve Hicks még a leszállóhajón rögzítette a felvételt. Húú ezt még össze kell raknom, lassan indulok névnapi bulira ,holnap jelentkezem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2013. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 6. :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Január 7. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 7. Na ja... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Január 8. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 8. Baromi jó játék ez a Far Cry 3, csak azzal el lehet cseszni egy csomó időt, hogy állatokra vadászol, felfedezed a szigetet. Lassan negyven órája szórakozok vele, de a főküldetések negyedét csináltam még csak meg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2013. Január 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 8. Nem vagyok egy FPS fan, de a Far Cry 3 még nekem is iszonyúan bejött amikor a múlt héten kipróbáltam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2013. Január 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 8. Végigjátszom a Force Unleashed-et aztán szerintem Far Cry 3. Csak a főellenségeknél szívok a kamerabeállítások miatt. Most éppen Shaak Ti-t nyírnám ki de mindig ő végez velem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2013. Január 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 8. Én pedig amikor csak tehetem DayZ-t tolok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2013. Január 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 14. Újabb érdekes videó. Itt már fészek van a U.S.S Sulacon. Érdekes kérdés az is hogy honnan kerültek a fedélzetére emberek? http://www.sg.hu/cikkek/94594/aliens_colonial_marines_trailer Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Január 15. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 15. Ez aztán tartalmas videó volt. A korábbi videókban többet lehetett látni a fészekből... Az jó kérdés, hogyan kerültek emberek a Sulaco fedélzetére, mint ahogy az is, a Fury elhagyása után miért tért vissza az LV-426-ra. Majd gondolom a sztoriból kiderül. Tippem szerint a Patnával utolérték Bishopék és visszafordították, ha már egyszer Ripley megugrott előlük. Mást nem tudok elképzelni egyelőre... Vagy a Társaság elfogta a hajót... Egyelőre az biztos, hogy a hajót utoljára a Fury-n látták, arról a tengerészgyalogság semmit sem tud, hogy a legénységgel (Hicksékkel mi történt) és a hajó legközelebb újra az LV-426-on tűnt fel. Hát, érdekes sztorija lesz, annyi szent, de végül is, azok írták a történetét, akik anno a Battlestar Galactica sorozatot is sikerre vitték. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.