Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 27. Dehogy nem, tegnap én is elkezdtem. De ezt nem fogom gyorsan végigjátszani. Sőt, nálam lassabban senki sem fogja Ha azt veszem, hogy a Most Wantedet 2005-ben kezdtem el és idén értem el a lista harmadik helyére (és ezalatt végig ugyanazt a felmentést használtam, egyszer sem kezdtem előlről), ezt a HP-t úgy 2015-re fogom befejezni Már ha idén befejezem az MW-t... Mi az oka? Az fps-eket órák alatt végigviszed. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. November 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 28. Mi az oka? Az fps-eket órák alatt végigviszed. De az fps-ekben embereket és nem autókat kell vezetni. Nem igazán megy az autóvezetés játékokban (élőben még nem próbáltam ). Legalábbis akkor, ha versenyzős. Túlságosan idegesítenek. A GTA-kban például nincs ezzel bajom, ott ha összetöröm a kocsit, lopok egy másikat (mondjuk az időre menő vagy versenyzős küldetések a GTA-ban is kikészítenek). Fél óra NFS és úgy fel vagyok húzva, mint a rugó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. November 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 28. (szerkesztve) De az fps-ekben embereket és nem autókat kell vezetni. Nem igazán megy az autóvezetés játékokban (élőben még nem próbáltam ). Legalábbis akkor, ha versenyzős. Túlságosan idegesítenek. A GTA-kban például nincs ezzel bajom, ott ha összetöröm a kocsit, lopok egy másikat (mondjuk az időre menő vagy versenyzős küldetések a GTA-ban is kikészítenek). Fél óra NFS és úgy fel vagyok húzva, mint a rugó. Akkor az új hp elött vegyél be nyugtatót. :o Volt párszor hogy az utolsó pillanatban buktam el az első helyet mert belerongyoltam egy civil kocsiba. Nálam csak az első hely a jó. Szerkesztve: 2010. November 28. - Frenkie Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. November 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 28. Akkor az új hp elött vegyél be nyugtatót. :o Volt párszor hogy az utolsó pillanatban buktam el az első helyet mert belerongyoltam egy civil kocsiba. Nálam csak az első hely a jó. Igen, már éreztem. Mivel én is általában csak az első hellyel elégszem meg, egyszer-kétszer halálközeli élménye volt a kontrolleremnek (a vezeték nélküli kontroller hátránya a szabad dobálhatóság... rá is ment már egy...). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. November 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 28. a vezeték nélküli kontroller hátránya a szabad dobálhatóság... rá is ment már egy...).Kösd oda gumiszalaggal a csuklódhoz. Duplán jó lenne. Nemcsak az elrepüléstől óvná meg hanem még jojózhatnál is ha unnád a banánt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. November 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 28. Na, voltam unokatesóméknál, és hát ez az Xbox.... Hááát... EZ KELL! DE ROHADTUL! Már meg is beszéltük a cserét, szóval már csak a Kinect, nem Kinect kérdés lóg a levegőben. Valószínüleg inkább lesz Kinect, mert a húgom nagyon beindult rá. Azért még kipróbáljuk.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. November 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 29. Kösd oda gumiszalaggal a csuklódhoz. Duplán jó lenne. Nemcsak az elrepüléstől óvná meg hanem még jojózhatnál is ha unnád a banánt. Jó tanács Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
misi920 Hozzászólás ideje: 2010. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 29. (szerkesztve) Húú ezt most találtam meg ujra, mennyit játszottam én vele Ismeri ezt a gamet rajtam kívül még valaki? Szerkesztve: 2010. November 29. - misi920 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 29. Én nem hallottam ezelőtt róla. Nem is lep meg mert nem vagyok stratégiai game párti. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2010. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 29. (szerkesztve) Na, voltam unokatesóméknál, és hát ez az Xbox.... Hááát... EZ KELL! DE ROHADTUL! Már meg is beszéltük a cserét, szóval már csak a Kinect, nem Kinect kérdés lóg a levegőben. Valószínüleg inkább lesz Kinect, mert a húgom nagyon beindult rá. Azért még kipróbáljuk.... Na örülök, hogy örülsz. Csak is úgy szabad dönteni, hogy előtte kipróbáljátok. Sztem egy Media Markt-ban vagy egy hasonló helyen tuti ki van állítva. Szerkesztve: 2010. November 29. - barnez Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 30. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. December 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 1. Nemsoká lehet aprítani a robotokat. Amúgy jó nagy nyúláshalmaz az egész. A fővitézcsákónak meg tutira trafós Lennox az egyik példaképe. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. December 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 1. Apropó BFBC2. Kell valakinek PC-re jutányos áron? (Nagyon nem használom, de megvettem eredetiben.) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. December 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 3. (szerkesztve) Le a náci dí(sz)nókkal! Szerkesztve: 2010. December 9. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
misi920 Hozzászólás ideje: 2010. December 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 3. Urmisten milyen menő már Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2010. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 11. Ma Video Game Awards 2010! Reméljük, hogy lesz ott egy Mass Effect 3 bejelentés is! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 11. Ma Video Game Awards 2010! Reméljük, hogy lesz ott egy Mass Effect 3 bejelentés is! http://www.gamestar.hu/mass-effect-3-vegve...ben-a-fold.html Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2010. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 11. Ámen! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 11. Magam se mondhatnék mást Izé. Más. Telepítettem az NFS Hot Pursuit-ot. Nem vagyok vele maradéktalanul megelégedve. Hiánycikk belőle a manuális váltás Aztán meg a Gamepados beállításomat se jegyzi meg az ismételt belépéskor. Szóval nagyon necces a tetszési index. Oks, a vizes aszfalt nagyon gyönyörű Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 11. Magam se mondhatnék mást Izé. Más. Lááájk Looóóoolll! (Ezzel a gyöpös osztálytársaimat kifigurázva szeretném kifejezni, hogy ez jó volt.) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 11. 2 éves keresztfiamnak a napokban vettem meg Karácsonyra a Lego Harry Potter játékot. Most próbálom ki (karácsonyig végig akarom vinni ) és ez marha jó Lego játékok sosem okoznak csalódást, már sírva röhögök rajta, nagyon jó Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 11. 2 éves keresztfiamnak a napokban vettem meg Karácsonyra a Lego Harry Potter játékot. Most próbálom ki (karácsonyig végig akarom vinni ) és ez marha jó Lego játékok sosem okoznak csalódást, már sírva röhögök rajta, nagyon jó Kizárólag ketten szabad játszani a lego játékokat... Lok Durdot is már többször meg kellett szólnom ezért... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 11. Az egyik feltétlen Dzséjt legyen Amúgyis a két dolog össze van forrva Nem csodálkoznék ha legközelebb csomagban adnák hozzá Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 11. Kizárólag ketten szabad játszani a lego játékokat...Ki mondta, hogy nem kooperatív módban játszok egy barna hajú lányka társaságában? Karácsony után a keresztfiammal együtt fogom játszani Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 11. Magam se mondhatnék mást Izé. Más. Telepítettem az NFS Hot Pursuit-ot. Nem vagyok vele maradéktalanul megelégedve. Hiánycikk belőle a manuális váltás Aztán meg a Gamepados beállításomat se jegyzi meg az ismételt belépéskor. Szóval nagyon necces a tetszési index. Oks, a vizes aszfalt nagyon gyönyörű :P Te manuálisan szoktál váltani?? Nem semmi. Na és gamepaddel irányítassz? Miket meg nem tud rólad az ember. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2010. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 11. Hosszú idő után először majdnem játszottam a PC-men. Egy haverom irta ki nekem a Titan Quest-et. Berakom a lemezt, készülök a játékra, aztán rájövök, hogy ehhez Daemon Tools kell. Sebaj. Leszedem, elinditom. Elindul a telepités, de kód kell hozzá és egyik mellékelt file-ban sincs a kód. Sebaj. Rájöttem, hogy a haver felejtette le a kérdéses txt file-t, de torrentről pillanat alatt leszedem. Meg is van, felinstallálom, ám amikor inditom kiirja, hogy rossz lemez van bent. Utánanézek a fórumokon, kiderül hogy az egyik praktika, hogy le kell hozzá szedni a megfelelő patch-t. Leszedem. Hibaüzenet. Leszedem máshonnan. Oké. De a hiba maradt. Aztán máshol olvasom, hogy valami No disc.exe-t lelehet kapni egy oldalról. Lekapom. Elinditom. Kiirja, hogy valami baja van a grafikus motorral. Hát ennyi. Kijátszottam magam. Maradok a konzolok unalmas "rakd be és játsz" világában. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 11. Te manuálisan szoktál váltani?? Nem semmi. Na és gamepaddel irányítassz? Miket meg nem tud rólad az ember. Az automatika elégé faramucin szokta használni főleg az alsóbb fokozatokat és a visszaváltásokat. Nem használja ki a kraftot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 11. Bomarr: vagy csak egész egyszerűen legálisan megvásárolod és nincs probléma. Beszélgethetnénk a chippeltetett konzolok pár éven belüli tönkremenéséről is. Mert a másolt játékot lehet, hogy egyből beteszed, és megy, de másolt játéktól PC még nem romlott el. Xbox/egyéb annál inkább (a chippeltetés miatt). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 11. (szerkesztve) Bomarr: vagy csak egész egyszerűen legálisan megvásárolod és nincs probléma. Beszélgethetnénk a chippeltetett konzolok pár éven belüli tönkremenéséről is. Mert a másolt játékot lehet, hogy egyből beteszed, és megy, de másolt játéktól PC még nem romlott el. Xbox/egyéb annál inkább (a chippeltetés miatt). Ha jól tudom Bomarr megvásárolja a játékokat. Legalábbis egyszer mintha említette volna ezt. Szerkesztve: 2010. December 11. - Frenkie Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 11. Az automatika elégé faramucin szokta használni főleg az alsóbb fokozatokat és a visszaváltásokat. Nem használja ki a kraftot. Ez ok, de a kanyar elött amikor 250-nel beérsz hogy tudsz még arra is figyelni hogy válts? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.