Ugrás a kommentre

2024 legjobbjai - női főszereplő  

11 felhasználó szavazott

1. 1. Ki volt a legjobb női főszereplő 2024-ben?

• Omega
    • Morgan Elsbeth
    • Barriss Offee
    • Jecki Lon
    • Mae-ho Aniseya
      0
    • Verosha Aniseya
    • Indara mester
      0
    • Vernestra Rwoh
      0
    • Fern
      0
    • KB

Ajánlott hozzászólás

• Ody Mandrell megváltoztatta a címet erre: 2024 Legjobbjai - legjobb idei női főszereplő
Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

Omega karaktere a TBB harmadik évadában felért a csúcsra, idén nálam ő a nyerő. Mae és Osha jó bevezetést kaptak, kár hogy egyelőre nincs kilátásban, hogy megismerjük mi lesz velük később. A többiek számomra más kategória

Szerkesztve: - Yoda József
Hozzászólás ideje:

Nálam Omega, Verosha és Mea-ho a befutók. Fern és KB is erősek voltak még, de az első hármat erősebbnek tartom. Jelenleg én is inkább Omega felé hajlok, de még meditálok rajta.

Hozzászólás ideje:

KB, mert annyira szeretni való volt végig. A csapat legszűkszavúbb, de a mindig a probléma legjobb megoldására törekedő segítő, aki a háttérből mindent és mindenkit kielemez. Aztán meg kiderül, hogy négyük közül ő a legsebezhetőbb a testi problémái miatt, nem mellesleg a legönfeláldozóbb is volt. Nagyon megszerettem őt a végére.

Hozzászólás ideje:
9 perccel korábban, csoli1138 írta:

A TCW korszak emlékére ezt Barriss Offeenek adom. Érdekes végzetet kapott, de a csoda az, hogy ezt láthattuk, hálás vagyok a Tales of... sorozatokért! 

Sosem kedveltem őt, de szerencsére Filoniék nem hagyták a levegőbe lógni az ő történetét. Nekem tetszett, hogy sajátos módon megbűnhődött a vétkeiért és valahol jóvá is tette. Nagyon jó sztori volt, még ha nekem a karakter nem is volt szimpatikus sosem.

Hozzászólás ideje:
3 perccel korábban, DanCarver írta:

Sosem kedveltem őt, de szerencsére Filoniék nem hagyták a levegőbe lógni az ő történetét. Nekem tetszett, hogy sajátos módon megbűnhődött a vétkeiért és valahol jóvá is tette. Nagyon jó sztori volt, még ha nekem a karakter nem is volt szimpatikus sosem.

Maxi egyetértek! :sor:

Hozzászólás ideje:

Végül én is Omegára szavaztam. hatalmas utat járt be a lány onnantól, hogy még a por is új volt számára addig, hogy szinte egy egész klón lázadás vezére lett. A többieknek vagy még nem volt elég idejük kibontakozni, vagy csak szimplán nem voltak szimpatikusak. :) Omega egyébként a TBB harmadik évada kapcsán is simán megérdemli a szavazatom.

Hozzászólás ideje:

Nekem is KB lett a kedvencem a négy gyerek közül. Amellett hogy ötletes, okos, még hűséges barát is, akinél jobbat e tekintetben senki nem kívánhatna. Fern-nek nagy szerencséje, hogy KB ott volt mellette. A hatodik epizód, ahol KB sérülékenysége bemutatásra került, személyes kedvencem. Végtelenül szimpatikus és kedves karaktert kaptunk KB személyében.

Aztán ott van Omega, aki hatalmas utat járt be, és családcentrikussága, szeretete mindvégig fénysugár volt egy egyre inkább sötétségbe boruló korszak elején. A nagy egészt nézve is az ő karaktere a legjelentősebb. Az ő díjával szerintem a TBB is méltóképpen lenne honorálva (nyilván egy élőszereplős sorozathoz képest nem sok esélye van), mert csodálatos három évadot kaptunk. Úgyhogy Omega. Imádom.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.