MissKarrde Hozzászólás ideje: 2005. Július 19. Hozzászólás ideje: 2005. Július 19. Én is "csak" lementettem őket a gépemre, amint tudom, megnézem. Tibur, köszi szépen, hogy felrakod ezeket az anyagokat. Válasz
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2005. Július 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Július 26. Itt vannak az 5-8 számok: http://web.interware.hu/tibur55/members/Bt_03.zip Kód: "superman" Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Július 26. Hozzászólás ideje: 2005. Július 26. Köszi Tibi, töltöm ezt is. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2005. Július 26. Hozzászólás ideje: 2005. Július 26. Kösz szépen.Ez is jön lefele. Válasz
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2005. Július 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Július 27. Itt van pár kép az ep5 egyik kimaradt jelenetéből, amikor egy wampa csapat megtámadja az Echo bázist: http://web.interware.hu/tibur55/members/re...ls_vs_wampa.zip kód: spiderman (légyszi ne itt, hanem a "Star Wars Saga" dvd-s topikjában reagáljatok rá, ha van mondandótok vele kapcsolatban) Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2005. December 25. Hozzászólás ideje: 2005. December 25. Helló Tibi! Sajnos a wampás képen kívül mindegyik lentebbi link érvényét vesztette. Tudsz javasolni valamit, hogy hol tudom még elérni az exkluzív dolgokat? Vagy egyszer volt Budán kutyavásár? Donát. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2005. December 25. Hozzászólás ideje: 2005. December 25. Én úgy látom, maga a "members" tűnt el:( Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. December 25. Hozzászólás ideje: 2005. December 25. Exkluzív anyagot csak pár napig hagy fent. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2005. December 25. Hozzászólás ideje: 2005. December 25. Akkor pechem van Donát. Válasz
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2005. December 28. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. December 28. Jajj, de "dinnyék" vagytok! Fél évig ott voltak a cuccok, gondoltam kicsit frissítek pár háttérképpel meg képregénnyel, a régi anyagokat már mindenki leszedte. Donát, ha kell vmi, szólj csak nyugodtan, visszateszem. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2005. December 28. Hozzászólás ideje: 2005. December 28. Nem vagyok dinnye, csak még most jutottam el odáig, hogy előszedjem ezt a topicot . MissKarde már felajánlotta, hogy átküldi nekem az általa lementett dolgokat, előbb megvárom őt, aztán ha valami esetleg hiányzik, szólok. De köszönöm a felajánlást. (OFF: nagyon remélem, hogy a köv. klubbnapon találkozunk, olyan rég beszéltünk már egy jót ) ON Donát. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. December 29. Hozzászólás ideje: 2005. December 29. Én dinnye vagyok, vállalom. Válasz
Modi Hozzászólás ideje: 2005. December 29. Hozzászólás ideje: 2005. December 29. Tibur! Scannelt Insider-ek vannak a neten? Különösen a 84. szám kéne. Ha esetleg megvan, valamiért cserébe(feltéve ha tudok olyat adni ami neked nincs ) feltennéd a netre? Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2005. December 29. Hozzászólás ideje: 2005. December 29. Jajj, de "dinnyék" vagytok! Fél évig ott voltak a cuccok, gondoltam kicsit frissítek pár háttérképpel meg képregénnyel, a régi anyagokat már mindenki leszedte. Donát, ha kell vmi, szólj csak nyugodtan, visszateszem. A Visionaries-ből Grivi története mikor volt? Bár mindegy... a lényeg hogy lemaradtam róla:((( Válasz
Ki-Adi-Mundi Hozzászólás ideje: 2005. December 29. Hozzászólás ideje: 2005. December 29. Tibi, a Baljósból az a kivágott jelenet nincs meg neked, amikor Obi elveszti a fénykardját és Qui-Gon adja vissza neki, a Naboon? Ezt még soha, sehol nem láttam, csak mindössze egy képet róla. Nagy volna látni ezt a jelenetet! Válasz
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2006. Január 9. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Január 9. Insiderek nincsenek a neten, bár én egy időben elkezdtem őket feltölteni (a Fact Files-ek angol nyelvű változataival egyetemben), csak érdeklődés hiánya miatt abbamaradtak. Az általad kért szám viszont biztosan nincs már meg, sem semelyik az ep3 utáni időkből. Egyelőre. Krande: Grievous történetét mindjárt előkeresem, aztán felteszem! (addig ha még nem láttad ezeket, itt vannak a 79 és 80-as Republic-ok: http://web.interware.hu/tibur55/Republic/?1136819704 meg a Purge képregény: http://web.interware.hu/tibur55/Jedi%20Pur...rge/?1136819704 ) Ki-Adi: A fénykardelázós kimaradt jelenetről sajnos nincs mozgóképem, csak arról, amikor Obi-Wan kikukucskál a vízből, és nézi a Szövetségi hadsereget. Donát, kérted nemrég a Mace Windu vs Palpatine eredeti változatát - videókat meg képeket sajnos nem teszek fel egyelőre (talán februárban összejön, hogy leadjam a klubban, aztán majd utána), de itt egy elég részletes leírás róla: http://web.interware.hu/tibur55/palpivsmace.jpg Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Január 9. Hozzászólás ideje: 2006. Január 9. Tibi, nagyon szépen köszönöm, hétvégén mindenképpen elolvasom... az EpIII óta nagyon izgat ez a jelenet Donát. Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Január 10. Hozzászólás ideje: 2006. Január 10. Köszönjük Tibi. Megint elkényeztetsz minket. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 15. Hozzászólás ideje: 2006. Február 15. Tibi! Körözzük azt a videót, amin a premier után adott interjúd látható! Megoldható, hogy közzé tedd? Válasz
Knight Hozzászólás ideje: 2006. Február 18. Hozzászólás ideje: 2006. Február 18. Tibi! Körözzük azt a videót, amin a premier után adott interjúd látható! Megoldható, hogy közzé tedd? Csatlakozom. Nagyon jól kiegészítené az eddigi premieres videókat. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Február 18. Hozzászólás ideje: 2006. Február 18. Nagyon szépen köszönet!! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Február 18. Hozzászólás ideje: 2006. Február 18. Wow, köszi Tib, lesz mit csemegézni Válasz
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2006. Február 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Február 21. Tibi! Körözzük azt a videót, amin a premier után adott interjúd látható! Megoldható, hogy közzé tedd? Hát a Fókuszos interjút én is keresem, képzeljétek jól elkavartam valahova. Nyilatkoztam még a Hír TV-nek, de az borzalmas lett, inkább nem teszem fel... Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Február 21. Hozzászólás ideje: 2006. Február 21. Miért borzalmas? És attól még felrakhatod csemegének Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Február 21. Hozzászólás ideje: 2006. Február 21. Nembaj legalább majd mi is szidhatjuk.. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Február 21. Hozzászólás ideje: 2006. Február 21. az borzalmas lett, inkább nem teszem fel... Volt aki a Holiday Specialról nyilatkozott ilyet:) Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 21. Hozzászólás ideje: 2006. Február 21. Én is meglesném. Válasz
Knight Hozzászólás ideje: 2006. Március 6. Hozzászólás ideje: 2006. Március 6. Fókuszos interjú esetleg? Válasz
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2007. Január 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Január 30. A Fókuszos interjún kívül (ami sajnos még mindig nincs meg ) van valami, aminek örülnétek? Szívesen felteszem. Pl. képregények megvannak? Vagy audio-book-ok? Vagy akármi? Válasz
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2007. Január 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Január 30. Hyperspace-es anyagok? Képek? (Ody, szabad itt ilyeneket feltölteni? Csak mert régebben a starwars.hu morgott ezek miatt - mondjuk ez egy kis zártkörű oldal, de inkább rákérdezek) P*rn Wars making ofok a Fókuszokból (maga a film gondolom már rég megvan )? Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.