Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Tibur55 "oldala"

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Itt van pár kép az ep5 egyik kimaradt jelenetéből, amikor egy wampa csapat megtámadja az Echo bázist:

http://web.interware.hu/tibur55/members/re...ls_vs_wampa.zip

kód: spiderman

(légyszi ne itt, hanem a "Star Wars Saga" dvd-s topikjában reagáljatok rá, ha van mondandótok vele kapcsolatban)

• 4 hónappal később...
Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Jajj, de "dinnyék" vagytok! :evil:

Fél évig ott voltak a cuccok, gondoltam kicsit frissítek pár háttérképpel meg képregénnyel, a régi anyagokat már mindenki leszedte.

Donát, ha kell vmi, szólj csak nyugodtan, visszateszem.

Hozzászólás ideje:

Nem vagyok dinnye, csak még most jutottam el odáig, hogy előszedjem ezt a topicot :D. MissKarde már felajánlotta, hogy átküldi nekem az általa lementett dolgokat, előbb megvárom őt, aztán ha valami esetleg hiányzik, szólok. De köszönöm a felajánlást. (OFF: nagyon remélem, hogy a köv. klubbnapon találkozunk, olyan rég beszéltünk már egy jót :evil: ) ON

Donát.

Hozzászólás ideje:

Tibur!

Scannelt Insider-ek vannak a neten? Különösen a 84. szám kéne. Ha esetleg megvan, valamiért cserébe(feltéve ha tudok olyat adni ami neked nincs :o ) feltennéd a netre?

Hozzászólás ideje:
Jajj, de "dinnyék" vagytok!  :o  

Fél évig ott voltak a cuccok, gondoltam kicsit frissítek pár háttérképpel meg képregénnyel, a régi anyagokat már mindenki leszedte.

Donát, ha kell vmi, szólj csak nyugodtan, visszateszem.

A Visionaries-ből Grivi története mikor volt? Bár mindegy... a lényeg hogy lemaradtam róla:(((

Hozzászólás ideje:

Tibi, a Baljósból az a kivágott jelenet nincs meg neked, amikor Obi elveszti a fénykardját és Qui-Gon adja vissza neki, a Naboon? Ezt még soha, sehol nem láttam, csak mindössze egy képet róla.

Nagy volna látni ezt a jelenetet!

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Insiderek nincsenek a neten, bár én egy időben elkezdtem őket feltölteni (a Fact Files-ek angol nyelvű változataival egyetemben), csak érdeklődés hiánya miatt abbamaradtak. Az általad kért szám viszont biztosan nincs már meg, sem semelyik az ep3 utáni időkből. Egyelőre.

Krande: Grievous történetét mindjárt előkeresem, aztán felteszem!

(addig ha még nem láttad ezeket, itt vannak a 79 és 80-as Republic-ok:

http://web.interware.hu/tibur55/Republic/?1136819704

meg a Purge képregény:

http://web.interware.hu/tibur55/Jedi%20Pur...rge/?1136819704 )

Ki-Adi: A fénykardelázós kimaradt jelenetről sajnos nincs mozgóképem, csak arról, amikor Obi-Wan kikukucskál a vízből, és nézi a Szövetségi hadsereget.

Donát, kérted nemrég a Mace Windu vs Palpatine eredeti változatát - videókat meg képeket sajnos nem teszek fel egyelőre (talán februárban összejön, hogy leadjam a klubban, aztán majd utána), de itt egy elég részletes leírás róla:

http://web.interware.hu/tibur55/palpivsmace.jpg

• 1 hónappal később...
Hozzászólás ideje:
Tibi! Körözzük azt a videót, amin a premier után adott interjúd látható! Megoldható, hogy közzé tedd? ;)

Csatlakozom. Nagyon jól kiegészítené az eddigi premieres videókat.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Tibi! Körözzük azt a videót, amin a premier után adott interjúd látható! Megoldható, hogy közzé tedd? :D

Hát a Fókuszos interjút én is keresem, képzeljétek jól elkavartam valahova.

Nyilatkoztam még a Hír TV-nek, de az borzalmas lett, inkább nem teszem fel... :D

• 2 héttel később...
  • 10 hónappal később...
Hozzászólás ideje:
  • Szerző

A Fókuszos interjún kívül (ami sajnos még mindig nincs meg :rock: ) van valami, aminek örülnétek? Szívesen felteszem.

Pl. képregények megvannak? Vagy audio-book-ok? Vagy akármi?

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Hyperspace-es anyagok? Képek?

(Ody, szabad itt ilyeneket feltölteni? Csak mert régebben a starwars.hu morgott ezek miatt - mondjuk ez egy kis zártkörű oldal, de inkább rákérdezek)

P*rn Wars making ofok a Fókuszokból (maga a film gondolom már rég megvan :rock: )?

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.