Ugrás a kommentre

Star Wars Saga DVD és Blu-Ray kiadás

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Millió ilyen jelenet van, amiről sokan azt sem tudják, hogy léteznek (a regényváltozatban sem szerepeltek), nemhogy képeket láttak volna belőle.

Szuper anyag lehetne az extra lemez "deleted scenes" részén.

Hozzászólás ideje:
Szuper anyag lehetne az extra lemez "deleted scenes" részén.

Remélem rajta is lesz a következő kiadáson.Lucas azt mondta,hogy erre azért nem kerültek fel,mert nem volt idő megcsinálni a kivágott részeket képileg és hangilag.Remélem most lesz :63:

Hozzászólás ideje:

Elég sok ilyen képem van még, a következő klubnapra összeállítottam egy nagyobb lélegzetű előadást a kimaradt jelenetekről, ha ott bemutattam, felteszem őket a netre.

Ejj, de messze van még az az Ultimate Edition kiadás... :shock:

Hozzászólás ideje:

Nem tudna segíteni valaki?Gondolom a ROTS dvd megjelenése után kiadják az ep1-2-3-at díszdobozban.Ezen az ep1-ben már a digitális Yoda lesz vagy az majd az UE kiadásra várható? :o:

Hozzászólás ideje:
Nem tudna segíteni valaki?Gondolom a ROTS dvd megjelenése után kiadják az ep1-2-3-at díszdobozban.Ezen az ep1-ben már a digitális Yoda lesz vagy az majd az UE kiadásra várható? :o:

Sztem csak az eddig megjelent változatokat csomagolják össze.Mint ahogy az egyik cikkben is írják.

Hozzászólás ideje:

Na ide is elértem.

Ody,lipi: A Jedi Visszatért én még úgy láttam moziban, hogy Luke felugrik, és letapossák.Sőt egy olyan jelenet is volt benne, hogy akivel leesik(A disznófejü őr), amikor megjelenik a Rancor, elkezd tüzelni rá.Két lövést sikerül leadnia, mielött a Rancor elkapja.

Ezt a két jelenetet a késöbbi verziókból kivágták.Az 1997-es SE kiadásban nincsenek benne.Még csodálkoztam is ,hogy hol vannak.Tekergettem a videót de semmi.

Úgy látszik minden kiadásban vágnak, és beraknak.

Hozzászólás ideje:

Ody,lipi: A Jedi Visszatért én még úgy láttam moziban, hogy Luke felugrik, és letapossák.Sőt egy olyan jelenet is volt benne, hogy akivel leesik(A disznófejü őr), amikor megjelenik a Rancor, elkezd tüzelni rá.Két lövést sikerül leadnia, mielött a Rancor elkapja.

Ahol én néztem nem volt ilyen jelenet a filmben. Emlékeznék rá. :oops:

Hozzászólás ideje:

Szerintem ezeket csak látni akartad, olyan régen volt, hogy összefolyik mit láttál és mit nem. Talán a könyvet olvastad, onnan rémlik. De én nem hiszem, hogy a moziban más film ment, mint a ami a legelső videószalagokon van.

Hozzászólás ideje:
Szerintem ezeket csak látni akartad, olyan régen volt,

Van ilyen jelenet. Mármint, hogy Luke lóg a rácsról. Képet találsz róla az előző oldalon. Én sajnos nem emlékszem rá, dehát ez nem is csoda, hiszen már 20 éve múlt, hogy láttam. :oops:

Hozzászólás ideje:
Szerintem ezeket csak látni akartad, olyan régen volt, hogy összefolyik mit láttál és mit nem. Talán a könyvet olvastad, onnan rémlik. De én nem hiszem, hogy a moziban más film ment, mint a ami a legelső videószalagokon van.

Már millió kópia létezik a legelső kiadásokról is a neten (van, ahol még nyitószöveg előtt sincs episode 4 felirat), de egyikben sincsenek ilyen jelenetek. Szerintem is csak a fantáziája tréfálta meg frenkie-t, többen emlékeznének ilyen kaliberű kimaradt jelenetre, főleg külföldön... :oops:

Hozzászólás ideje:

Pedig tisztán emlékszem rá.Ma remélem találkozom a haverommal, akivel láttam anno, és megkérdezem tőle is.

Jó mondjuk 21 éve volt.Az 100 %, hogy láttam egy olyan verziót ahol disznófejü kolléga rálő a Rancorra.Ezt nem olvastam, mert elöttem van maga a jelenet.Még csodálkoztam is, hogy az SE-ben nincs benne.

Igazából 4 verziót láttam.Ami moziban volt először, aztán a 95-ös verziót, a 97-es SE-t, majd a DVD-t.

Kizárásos alapon vagy moziverzióban, vagy a 95-ösben.Az ugrás is annyira elöttem van.Nem ezen a képen láttam elöszőr.

Több embert kellene megkérdezni, akik annak idején látták.Én ismerek kettőt is megkérdezem tőlük.

Vagy esetleg a Moképnél(ha még léteznek, és megvan a kópia), megkérdezni.

Tibur: A neten a sok közül, nincs meg véletlenül az a változat amit mozikban adtak itthon 1984-től?Arra gondolok, hogy talán ide más verziót hoztak.

Persze lehet, hogy tévedek, már rég volt, de akkor miért emlékszem ennyire tisztán, hogy láttam egy ilyen verziót?

Hozzászólás ideje:

Na megjött a válasz a havertól.A kérdés a két jelenetre vonatkozott amit írtam.Becopyzom a válaszát:

"Ferikém!

Nagy valószinűséggel te emlékszel rosszul, mert én ilyesmire nem emlékszem.Feco, neked agyadrament a Star Wars!! Nincsenek rémálmaid…?

Mészi"

Úgyhogy valószinü, hogy én emlékszem rosszul.De nem adom fel.

:) Még ott a másik haver.Tényleg annyira elöttem van a két lövés , hogy hihetetlen.Az ugrást el tudnám fogadni, hogy a képzeletem szüleménye, de a disznófejü két lövése nagyon itt van.Elkezdtem keresni régi változatokat, hátha megvan pár régi haveromnak az eredeti.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.