MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 7. Egy, amit személy szerint kiemelnék az a mustafari párbaj. Végre csontig hatolóan érezni az atmoszférát. A hömpölygő láva életre kelt. A házimozi kiállításon nagyon jól szólt ez a rész, nem tűnt egy nagy hangzavarnak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 7. Lada, majd légyszíves arra adj választ, hogy hány hangsáv van azon a lemezen. Az itthonin ugyebár négy van. Orosz, Magyar, Angol DD5.1 EX illetve Angol DD2.0-ás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lada Hozzászólás ideje: 2007. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 7. Lada, majd légyszíves arra adj választ, hogy hány hangsáv van azon a lemezen. Az itthonin ugyebár négy van. Orosz, Magyar, Angol DD5.1 EX illetve Angol DD2.0-ás. Már most megmondom. Angol DD 5.1 EX, Olasz DD 5.1 EX, Audiokommentár DD 2.0. Tehát a váza ugyanaz, mint az ep1-2-nek. Én ezt az ep3 magyar DVD-mizéria dolgot leegyszerűsítve úgy látom, hogy: kis ország, kis foci. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 7. Akkor lehet, hogy az itthonin a három többcsatornás hang miatt van ez a dinamikahiány :S Bár mint mondtam némi hangerőnöveléssel ez kiküszöbölhető. De majd azért remélem ha kiadják a Saga-t akkor majd odafigyelnek arra, hogy egységesítsék a hangszinteket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 7. odafigyelnek arra, hogy egységesítsék a hangszinteket. Figyelnek majd. Lesz rajta orosz meg magyar 5.1 szinkron, persze a dinamikátlan angol mellett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lipi Hozzászólás ideje: 2007. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 19. Ha májusban elő akarnak állni valamivel a 30-as évfordulóra (persze a celebraiton-non kívül) akkor már nem kellene valamivel előrukkolniuk?Kb 2 hónap és még semmi.Bár ezen egy Hyperspace logo van.Nem tudom,hogy ez egy kis valami vagy egy nagy semmi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 19. (szerkesztve) Ha májusban elő akarnak állni valamivel a 30-as évfordulóra (persze a celebraiton-non kívül) akkor már nem kellene valamivel előrukkolniuk?Kb 2 hónap és még semmi.Bár ezen egy Hyperspace logo van.Nem tudom,hogy ez egy kis valami vagy egy nagy semmi. Ez egy igen régi Hyperspace elözetes, ami az ep.3 bemutató környékén jelent meg, ha jól emlékszem. Ez azon is látszik, hogy Vadernek itt még nem ugy van a karja a műtö-asztalon ahogy a végleges filmben, hanem ahogy az első teaser-en is látható volt. Szerkesztve: 2007. Március 19. - Bomarr Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 19. Szerintem ez a SAGA kiadás csak ősszel vagy télen fog kijönni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lipi Hozzászólás ideje: 2007. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 19. Szerintem ez a SAGA kiadás csak ősszel vagy télen fog kijönni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 19. Szerintem ez a SAGA kiadás csak ősszel vagy télen fog kijönni. Csak annak nem igazán látom értelmét. Igaz, karácsonyra jó dobás, de a nagy hepaj, az igazi táp nyáron, májusban van. Az év vége felé ez kezd majd leülni... bár ha ezzel akarják felkavarni a leülepedő vizet, akkor érthető. De szerintem, már csak, mint rajongói vágyakozás miatt is, jobb lenne a nyárra dobni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 19. Márpedig sztem leghamarabb szeptemberben jöhet ki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 19. Egye fene, jöhet, akkor tudnám, mit kérnék szülinapomra Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 19. Ejj, ezt a videót anno vagy 50x néztem meg. Az hogy nem májusban jön ki a dvd az engem is meglepett(páros lábbal rúgott ki az ablakon..), semmi értelme máskor megjelentetni.Vagy legalább készüljenek valamivel a 30-as évfordulóra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Május 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 10. Megszabad döbbenni. SW 4-6 SW 1-3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Május 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 10. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Május 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 10. Tehát a filmek előjegyezhetők Blu-ray formátumban????? Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Május 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 10. Még korántsem. Csupán túlzott optimizmusról van szó Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Május 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 10. Szerintem is korai lenne még, de az jelenthet valamit, hogy kirakta az Amazon. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Május 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 10. Most nincs időm utánanézni de ha jól tudom kirakta ugyanezt HD-DVD megjelenések közé is Annak idején már évekkel korábban mondjuk borítóval együtt tette ki a 2004-es DVD megjelenést is Az végülis bejött. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Május 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 10. Ezek nagyon nem akarnak lemaradni..... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Május 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 24. Megoldódni látszik a nagy kérdés. George Lucas a napokban kijelentette: a Star Wars eddig leforgatott részeit nem adják ki az újonnan megjelent adathordozókon. Vagyis a Blu-ray és HD-DVD tulajok gyűjteményét nem járja majd át az Erő. Szinte már megszokott, hogy amint kijön egy új adathordozó, a régi klasszikus filmeket újból kiadják ezeken is. Elég csak a VHS-DVD lépcsőt említeni. Persze ez senkit nem zavar, hiszen az új formátumban többnyire rengeteg extrát és jobb kép és hangminőséget is kapunk. Nos, aki Blu-ray vagy HD-DVD-n is szeretné begyűjteni kedvenceit, most komoly gondban lehet. George Lucas ugyanis kijelentette, hogy a klasszikus Star Wars-részek (vagyis az Új remény, A Birodalom visszavág, és A Jedi visszatér) nem jelennek meg egyik újgenerációs adathordozón sem. "A Lucasfilm nem tervezi kiadni a régi klasszikus Csillagok háborúja részeket újból" - erősítette meg John Singh, a cég szóvivője. "Az Amazon.com és a többi rendelős weboldal előrejelzése puszta spekuláció, semmi több." Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Május 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 24. Most még nem. Hogy soha, az kizárt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. Május 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 24. Igen, gondolom a közeljövőt zárták csak ki... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Május 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 24. Meglehet várnak a Koreai csodára (EVD vagy mifene) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Május 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 24. (szerkesztve) Hétvégén eldől lesz-e SAGA DVD kiadás. Engem inkább ez izgat. Szerkesztve: 2007. Május 24. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. Május 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 24. Tulajdonképpen a hir arra is válaszol "A Lucasfilm nem tervezi kiadni a régi klasszikus Csillagok háborúja részeket újból". Mostmár nagyon furán venné ki magát, ha mégis jönne valami még ezévben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Május 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 24. Hétvégén ledől lesz-e SAGA DVD kiadás. Engem inkább ez izgat. Szerintem ez is benne van a hírben. Elvégre a IV., V., VI. klasszikus részeknek értendők. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Május 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 24. Én is attól élek, hogy nem lesz... Bár a remény hal meg utoljára. Egyébként ha nem lesz, az hatalmas marketing hiba a LFL részéről! 1997-ben is jött az SE, a huszadik évfordulóra. Most meg semmi? Ehhez csak gratulálni lehet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. Május 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 24. Volt róla szó, hogy eredetileg az SE-t 1994-re akarták. Asszem SimonZ emlitette a talin, s végül azért lett belőle '97, mert nem tudták tartani a tervet. Nekem annyira nem hiányzik... egyedül Blu-rayen érdekelne, de mindenhonnan azt hallani, hogy még nincs kiérve a technológia, igy felesleges is kihozni egy darabig. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Május 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 24. Nem érdekelne egy SAGA DVD kiadás? Hát ez elég érdekes. Akkor várakozz a BR-re öt hat évig. Ennél előbb nem éri meg kiadni úgy. Még az se biztos mi lesz azzal az irányzattal. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.