Ugrás a kommentre

Star Wars Saga DVD és Blu-Ray kiadás

Tibur55

Ajánlott hozzászólás

Egy, amit személy szerint kiemelnék az a mustafari párbaj. Végre csontig hatolóan érezni az atmoszférát. A hömpölygő láva életre kelt.

A házimozi kiállításon nagyon jól szólt ez a rész, nem tűnt egy nagy hangzavarnak :yeah:

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Lada, majd légyszíves arra adj választ, hogy hány hangsáv van azon a lemezen. Az itthonin ugyebár négy van. Orosz, Magyar, Angol DD5.1 EX illetve Angol DD2.0-ás.

Már most megmondom. :|

Angol DD 5.1 EX, Olasz DD 5.1 EX, Audiokommentár DD 2.0.

Tehát a váza ugyanaz, mint az ep1-2-nek.

Én ezt az ep3 magyar DVD-mizéria dolgot leegyszerűsítve úgy látom, hogy: kis ország, kis foci. :yeah:

A hozzászólás linkje

Akkor lehet, hogy az itthonin a három többcsatornás hang miatt van ez a dinamikahiány :S Bár mint mondtam némi hangerőnöveléssel ez kiküszöbölhető. De majd azért remélem ha kiadják a Saga-t akkor majd odafigyelnek arra, hogy egységesítsék a hangszinteket.

A hozzászólás linkje

• 2 héttel később...

Ha májusban elő akarnak állni valamivel a 30-as évfordulóra (persze a celebraiton-non kívül) akkor már nem kellene valamivel előrukkolniuk?Kb 2 hónap és még semmi.Bár ezen egy Hyperspace logo van.Nem tudom,hogy ez egy kis valami vagy egy nagy semmi.

A hozzászólás linkje

Ha májusban elő akarnak állni valamivel a 30-as évfordulóra (persze a celebraiton-non kívül) akkor már nem kellene valamivel előrukkolniuk?Kb 2 hónap és még semmi.Bár ezen egy Hyperspace logo van.Nem tudom,hogy ez egy kis valami vagy egy nagy semmi.

Ez egy igen régi Hyperspace elözetes, ami az ep.3 bemutató környékén jelent meg, ha jól emlékszem. Ez azon is látszik, hogy Vadernek itt még nem ugy van a karja a műtö-asztalon ahogy a végleges filmben, hanem ahogy az első teaser-en is látható volt.

Szerkesztve: - Bomarr
A hozzászólás linkje

Szerintem ez a SAGA kiadás csak ősszel vagy télen fog kijönni.

Csak annak nem igazán látom értelmét. Igaz, karácsonyra jó dobás, de a nagy hepaj, az igazi táp nyáron, májusban van. Az év vége felé ez kezd majd leülni... bár ha ezzel akarják felkavarni a leülepedő vizet, akkor érthető. De szerintem, már csak, mint rajongói vágyakozás miatt is, jobb lenne a nyárra dobni.

A hozzászólás linkje

Ejj, ezt a videót anno vagy 50x néztem meg. :)

Az hogy nem májusban jön ki a dvd az engem is meglepett(páros lábbal rúgott ki az ablakon..), semmi értelme máskor megjelentetni.Vagy legalább készüljenek valamivel a 30-as évfordulóra.

A hozzászólás linkje

• 1 hónappal később...
  • 2 héttel később...

Megoldódni látszik a nagy kérdés.

George Lucas a napokban kijelentette: a Star Wars eddig leforgatott részeit nem adják ki az újonnan megjelent adathordozókon. Vagyis a Blu-ray és HD-DVD tulajok gyűjteményét nem járja majd át az Erő.

Szinte már megszokott, hogy amint kijön egy új adathordozó, a régi klasszikus filmeket újból kiadják ezeken is. Elég csak a VHS-DVD lépcsőt említeni. Persze ez senkit nem zavar, hiszen az új formátumban többnyire rengeteg extrát és jobb kép és hangminőséget is kapunk.

Nos, aki Blu-ray vagy HD-DVD-n is szeretné begyűjteni kedvenceit, most komoly gondban lehet. George Lucas ugyanis kijelentette, hogy a klasszikus Star Wars-részek (vagyis az Új remény, A Birodalom visszavág, és A Jedi visszatér) nem jelennek meg egyik újgenerációs adathordozón sem.

"A Lucasfilm nem tervezi kiadni a régi klasszikus Csillagok háborúja részeket újból" - erősítette meg John Singh, a cég szóvivője. "Az Amazon.com és a többi rendelős weboldal előrejelzése puszta spekuláció, semmi több."

A hozzászólás linkje

Én is attól élek, hogy nem lesz... Bár a remény hal meg utoljára.

Egyébként ha nem lesz, az hatalmas marketing hiba a LFL részéről! 1997-ben is jött az SE, a huszadik évfordulóra. Most meg semmi? Ehhez csak gratulálni lehet.

A hozzászólás linkje

Volt róla szó, hogy eredetileg az SE-t 1994-re akarták. Asszem SimonZ emlitette a talin, s végül azért lett belőle '97, mert nem tudták tartani a tervet.

Nekem annyira nem hiányzik... egyedül Blu-rayen érdekelne, de mindenhonnan azt hallani, hogy még nincs kiérve a technológia, igy felesleges is kihozni egy darabig.

A hozzászólás linkje

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.