lokatelli Hozzászólás ideje: 2005. Július 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Július 27. Ez még azélőtt lett volna a filmben, hogy Luke és Han kimegy körül nézni? Marha jók ezek a képek, kösz Tibi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lipi Hozzászólás ideje: 2005. Július 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Július 27. Ez még azélőtt lett volna a filmben, hogy Luke és Han kimegy körül nézni? Szerintem igen.Utánna vagy a birodalmi támadás előtt nem nagyon lenne értelme Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2005. Július 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Július 27. Millió ilyen jelenet van, amiről sokan azt sem tudják, hogy léteznek (a regényváltozatban sem szerepeltek), nemhogy képeket láttak volna belőle. Szuper anyag lehetne az extra lemez "deleted scenes" részén. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lipi Hozzászólás ideje: 2005. Július 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Július 27. Szuper anyag lehetne az extra lemez "deleted scenes" részén. Remélem rajta is lesz a következő kiadáson.Lucas azt mondta,hogy erre azért nem kerültek fel,mert nem volt idő megcsinálni a kivágott részeket képileg és hangilag.Remélem most lesz :63: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. Július 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Július 27. Hihetetlen jó képek!Látom bennevan Luke kapaszkodása is a Rancornál. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2005. Július 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Július 27. Elég sok ilyen képem van még, a következő klubnapra összeállítottam egy nagyobb lélegzetű előadást a kimaradt jelenetekről, ha ott bemutattam, felteszem őket a netre. Ejj, de messze van még az az Ultimate Edition kiadás... :shock: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2005. Július 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Július 27. Off: Mikor lesz kb a következő klubnap? Nyár végén, vagy csak ősszel? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. Július 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Július 27. Off:Mikor lesz kb a következő klubnap? Nyár végén, vagy csak ősszel? Remélem még a nyáron.És remélem hogy a DPben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. Július 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Július 29. Akit érdekelnek még a kivágott jelenetek: http://galactic-voyage.com/ Televan kivágott képekkel, videókkal. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Július 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Július 29. Köszi Obi! Nagyon jó ez az oldal! :shock: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lipi Hozzászólás ideje: 2005. Július 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Július 30. Nem tudna segíteni valaki?Gondolom a ROTS dvd megjelenése után kiadják az ep1-2-3-at díszdobozban.Ezen az ep1-ben már a digitális Yoda lesz vagy az majd az UE kiadásra várható? : Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. Július 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Július 30. Nem tudna segíteni valaki?Gondolom a ROTS dvd megjelenése után kiadják az ep1-2-3-at díszdobozban.Ezen az ep1-ben már a digitális Yoda lesz vagy az majd az UE kiadásra várható? : Sztem csak az eddig megjelent változatokat csomagolják össze.Mint ahogy az egyik cikkben is írják. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Július 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Július 30. "Igen, Igen, hallgass csak Obi-Wan-ra." Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lipi Hozzászólás ideje: 2005. Július 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Július 30. Akkor csak az UE-ban Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Július 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Július 30. Akkor csak az UE-ban Ha lesz olyan egyáltalán. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lipi Hozzászólás ideje: 2005. Július 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Július 30. Akkor csak az UE-ban Ha lesz olyan egyáltalán. Belém vágod a kést és meg is forgatod a szívembe. :vfuckoff: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. Július 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Július 30. Akkor csak az UE-ban Ha lesz olyan egyáltalán. Belém vágod a kést és meg is forgatod a szívembe. :vfuckoff: Nyugalom helytartó.Megfog jelenni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lipi Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 1. Nyugalom helytartó.Megfog jelenni. Legyen neked igazad kedves barátom.Ezt 2007-re tervezi?Nagyon soká...... :mrgreen: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 2. Na ide is elértem. Ody,lipi: A Jedi Visszatért én még úgy láttam moziban, hogy Luke felugrik, és letapossák.Sőt egy olyan jelenet is volt benne, hogy akivel leesik(A disznófejü őr), amikor megjelenik a Rancor, elkezd tüzelni rá.Két lövést sikerül leadnia, mielött a Rancor elkapja. Ezt a két jelenetet a késöbbi verziókból kivágták.Az 1997-es SE kiadásban nincsenek benne.Még csodálkoztam is ,hogy hol vannak.Tekergettem a videót de semmi. Úgy látszik minden kiadásban vágnak, és beraknak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 2. Ody,lipi: A Jedi Visszatért én még úgy láttam moziban, hogy Luke felugrik, és letapossák.Sőt egy olyan jelenet is volt benne, hogy akivel leesik(A disznófejü őr), amikor megjelenik a Rancor, elkezd tüzelni rá.Két lövést sikerül leadnia, mielött a Rancor elkapja. Ahol én néztem nem volt ilyen jelenet a filmben. Emlékeznék rá. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 2. Szerintem ezeket csak látni akartad, olyan régen volt, hogy összefolyik mit láttál és mit nem. Talán a könyvet olvastad, onnan rémlik. De én nem hiszem, hogy a moziban más film ment, mint a ami a legelső videószalagokon van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 3. Szerintem ezeket csak látni akartad, olyan régen volt, Van ilyen jelenet. Mármint, hogy Luke lóg a rácsról. Képet találsz róla az előző oldalon. Én sajnos nem emlékszem rá, dehát ez nem is csoda, hiszen már 20 éve múlt, hogy láttam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 3. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 3. Szerintem ezeket csak látni akartad, olyan régen volt, hogy összefolyik mit láttál és mit nem. Talán a könyvet olvastad, onnan rémlik. De én nem hiszem, hogy a moziban más film ment, mint a ami a legelső videószalagokon van. Már millió kópia létezik a legelső kiadásokról is a neten (van, ahol még nyitószöveg előtt sincs episode 4 felirat), de egyikben sincsenek ilyen jelenetek. Szerintem is csak a fantáziája tréfálta meg frenkie-t, többen emlékeznének ilyen kaliberű kimaradt jelenetre, főleg külföldön... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 3. De ez a rácson lógás benne lehetett, mert többen is megemlítik. Az az érdekes, hogy én nem emlékszem rá... :39: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 3. Pedig tisztán emlékszem rá.Ma remélem találkozom a haverommal, akivel láttam anno, és megkérdezem tőle is. Jó mondjuk 21 éve volt.Az 100 %, hogy láttam egy olyan verziót ahol disznófejü kolléga rálő a Rancorra.Ezt nem olvastam, mert elöttem van maga a jelenet.Még csodálkoztam is, hogy az SE-ben nincs benne. Igazából 4 verziót láttam.Ami moziban volt először, aztán a 95-ös verziót, a 97-es SE-t, majd a DVD-t. Kizárásos alapon vagy moziverzióban, vagy a 95-ösben.Az ugrás is annyira elöttem van.Nem ezen a képen láttam elöszőr. Több embert kellene megkérdezni, akik annak idején látták.Én ismerek kettőt is megkérdezem tőlük. Vagy esetleg a Moképnél(ha még léteznek, és megvan a kópia), megkérdezni. Tibur: A neten a sok közül, nincs meg véletlenül az a változat amit mozikban adtak itthon 1984-től?Arra gondolok, hogy talán ide más verziót hoztak. Persze lehet, hogy tévedek, már rég volt, de akkor miért emlékszem ennyire tisztán, hogy láttam egy ilyen verziót? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 3. Na elküldtem a mailt az egyik öreg cimborámnak, ő is '84-ben látta elöszőr mint én.Remélem ma még válaszol. Apropó.Csak mi vagyunk ketten öreg rajongók Ody-val?Más nem látta anno? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 3. Pedig tisztán emlékszem rá.Ma remélem találkozom a haverommal, akivel láttam anno, és megkérdezem tőle is. Csak mp3-ban fogadjuk el a választát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 4. Apropó.Csak mi vagyunk ketten öreg rajongók Ody-val?Más nem látta anno? Sajnos nem láttam, elég apró gyerkőc voltam. Bár 84-ben már voltam 6. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 4. Na megjött a válasz a havertól.A kérdés a két jelenetre vonatkozott amit írtam.Becopyzom a válaszát: "Ferikém! Nagy valószinűséggel te emlékszel rosszul, mert én ilyesmire nem emlékszem.Feco, neked agyadrament a Star Wars!! Nincsenek rémálmaid…? Mészi" Úgyhogy valószinü, hogy én emlékszem rosszul.De nem adom fel. Még ott a másik haver.Tényleg annyira elöttem van a két lövés , hogy hihetetlen.Az ugrást el tudnám fogadni, hogy a képzeletem szüleménye, de a disznófejü két lövése nagyon itt van.Elkezdtem keresni régi változatokat, hátha megvan pár régi haveromnak az eredeti. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 4. Ez nagyon jó Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.