yodinhoo Hozzászólás ideje: 2011. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 15. A harmadikon lesz. Kár, inkább tettek volna a másik kettőre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2011. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 15. Nu, akkor nálam marad az USA verzió. Képtelenek leszinkronizáltatni Reviczki Gáborral a bővített uralkodós jelenetet...csórik....csak az egyik EXTRA lemezen lesz felirat...CSÓÓÓÓRIK. Marad az amcsi változat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 15. Marad az amcsi változat. Na mert azon lesz szinkron és magyar felirat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 15. Na mert azon lesz szinkron és magyar felirat. Nem lesz, viszont fele árért megkapja. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2011. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 15. (szerkesztve) Na mert azon lesz szinkron és magyar felirat. Az amcsi változaton ugyan nem lesz szinkron, de az ára sem lesz 40 ezer forint, hanem a fele. Tekintve, hogy az extra tartalom "megint" nem kap feliratot és a világ legcsóróbb megoldásával (ha 97-es a szinkron lesz rajta) szinkron helyett feliratot kapnak az új dialógok......................a gondolatot mindenki fejezze be úgy ahogy akarja. Oké, én milliárdos vagyok de a 40 ezer forint még nekem is sok pénz, amiért már jogos elvárásaim vannak. Ez a kritika most a shit magyar kiadás specifikációját illeti. Az tuti, hogy még egyszer az életben nem fognak hülyére venni a hazai forgalmazók...mint 2004-ben a szinkron és felirat (extra lemez) nélküli változat esetén. Szerkesztve: 2011. Július 15. - Zééé Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 15. Értem. Bár azt nem, hogy miért lettél hülyére véve 2004-ben, amikor elég korán tudni lehetett, hogy nem lesz rajta szinkron, az extrákon meg felirat. Baromira nem volt eltitkolva. Ha te ennek ellenére pénzt adtál ki érte, holott nem akartál, akkor az nem a kiadó sara. Gondolom nem álltak mögötted csőre töltött szívlapátos puskával, hogy márpedig így is vedd meg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Július 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 16. Örülök, hogy végre megerősítették a specifikációkat. Én természetesen itthonról rendelem meg, mivel a külföldi kiadvány valószínűleg csak az USA -ban és Zééé gépén lejátszható. A másik ok, hogy a hazai eladásokat kell növelni, hogy máskor is legyen hasonló minőségű kiadvány. Jövőhéten Comic Con, ahol hivatalos bejelentés szerint először fogunk látni részleteket a BD kiadás anyagából! Szóval még egy hét és minden kiderül. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Július 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 16. Én is a magyart veszem, meg. Nem érdemes azon keseregni hogy itt drágább. Biztos oka van. Ennyibe kerül és kész. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Július 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 16. Volt egy újabb BD bemutató, ezúttal Angliában. A lényeg: "In short, from our fleeting but much welcomed previews, Lucasfilm has done an awesome job with the Blu-ray transfer. 12 September is rapidly becoming a landmark date. Yeah Baby! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Július 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 16. Jól hangzik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lecsoka Hozzászólás ideje: 2011. Július 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 17. A szinkron kérdés engem is izgat, hogy teljes lesz-e vagy sem. A Baljós árnyak szinkronja a film még nyers, adott esetben a mozihoz képest bővített változathoz készült el. Tehát itt még lehet reménykedni. A Birodalomban viszont a néhai Kránitz-ot (egy mondat erejéig: How is the possible?) és Reviczkyt kéne elővenni. Míg a Kránitz-féle "Lehetetlen" mondat még máhonnan is pótolható lenne, de Reviczky szerintem nem állna kötélnek egy szinkronpótláshoz. Ez a kiadás magyar vonatkozásának legnagyobb félelme. Mondjuk a Halál 50 óráján, A Terminátor 2-ön is az eredeti moziszinkron van, csak kiegészítve. Úgyhogy van még ok a reményre. Szerintem amúgy a 97-es szinkron közel sem volt olyan rossz, mint sokan beállítják. Pl 93-as Jedi visszatér-eredeti szinront az SE magasan veri. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Július 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 17. A szinkron kérdés engem is izgat, hogy teljes lesz-e vagy sem. A Baljós árnyak szinkronja a film még nyers, adott esetben a mozihoz képest bővített változathoz készült el. Tehát itt még lehet reménykedni. A Birodalomban viszont a néhai Kránitz-ot (egy mondat erejéig: How is the possible?) és Reviczkyt kéne elővenni. Míg a Kránitz-féle "Lehetetlen" mondat még máhonnan is pótolható lenne, de Reviczky szerintem nem állna kötélnek egy szinkronpótláshoz. Ez a kiadás magyar vonatkozásának legnagyobb félelme. Mondjuk a Halál 50 óráján, A Terminátor 2-ön is az eredeti moziszinkron van, csak kiegészítve. Úgyhogy van még ok a reményre. Szerintem amúgy a 97-es szinkron közel sem volt olyan rossz, mint sokan beállítják. Pl 93-as Jedi visszatér-eredeti szinront az SE magasan veri. Szerintem se rosszak az SE szinkronok. Az EPV és EPVI szinkronjait magasan verik. A kiegészítésekre én is kíváncsi leszek, hogy oldják majd meg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Július 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 19. Holnap jön iPodra egy kis ízelítő az extrákból! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Július 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 19. Sajnos nincs iPod-om. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Július 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 19. Még két screenshot: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
yodinhoo Hozzászólás ideje: 2011. Július 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 20. Itt bele lehet nézni az iPodod cuccba: http://www.engadget.com/2011/07/19/hands-on-with-the-star-wars-blu-ray-early-access-ios-app/ 03:20-nál csak én szeretném belelátni a dolgokba, hogy Vader kardját javították? Legalábbis ebben a jelenetben a dvd-n rózsaszín, itt egész vöröses. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2011. Július 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 20. (szerkesztve) Szerintem ott csak te látod bele a javítást...a videón még mindig rózsaszín, csak kontrasztosabb. De ez alapján nem érdemes mély következtetést levonni. Viszont a menü nagyon jól néz ki...kár, hogy egy tableten mutatják. Tükröz össze vissza. Szerkesztve: 2011. Július 20. - Zééé Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Július 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 20. Nálam 3:20-nál Darth Maul koncepciós rajzát mutogatják. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Július 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 20. Itt egy másik bemutató: http://www.youtube.com/watch?v=zhKMhEBkIsY Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Július 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 20. Egyébként érdekes, hogy az EPVI menüjében a kardok rendes festéssel vannak... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
yodinhoo Hozzászólás ideje: 2011. Július 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 20. (szerkesztve) Nálam 3:20-nál Darth Maul koncepciós rajzát mutogatják. Nézd meg jobban. Amúgy jobban belegondolva tényleg mindegy, ha a DVD-t és Ody észrevételét nézzük. Egyébként érdekes, hogy az EPVI menüjében a kardok rendes festéssel vannak... Mondjuk ez tényleg érdekes, mintha nem a 2004-es verziót használták volna a menühöz, bár erre rácáfol a Naboo és a szemöldök nélküli Anakin az utolsó jelenetcímeknél. Szerkesztve: 2011. Július 20. - yodinhoo Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Július 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 20. Nézd meg jobban. Amúgy jobban belegondolva tényleg mindegy, ha a DVD-t és Ody észrevételét nézzük. Mondjuk ez tényleg érdekes, mintha nem a 2004-es verziót használták volna a menühöz, bár erre rácáfol a Naboo és a szemöldök nélküli Anakin az utolsó jelenetcímeknél. Pontosan. Ráadásul itt még összeakadó kard sincs. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Július 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 20. Itt egy másik bemutató: Érdekes az SW-infókat érintőképernyős kivitelben látni. Egy egészen új élmény. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Július 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 20. Jól néznek ki a menük. Nem lesz ezzel a kiadvánnyal semmi baj. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Július 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 20. Most jut a fejembe. A kiadvány szeptemberben jön, Házimozi kiállítás meg novemberben lesz Most nem fogok "végigrohanni" három-négy óra alatt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Július 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 20. Jól néznek ki a menük. Nem lesz ezzel a kiadvánnyal semmi baj. Ez csak iPodra készült, a BD-ne nem ez lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Brodie Hozzászólás ideje: 2011. Július 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 20. Azért remélem nem ennyi volt az ízelítő, ezen a héten a BD-ről... Hanem jön most már végre egy tisztességes trailer 1080-as felbontásban. Már pedig ha a Comic Con-on nem lesz, akkor ötletem sincs, hogy mikor lenne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Július 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 20. Ez csak iPodra készült, a BD-ne nem ez lesz. Pedig lehetne mert marha jól néz ki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Szisz Hozzászólás ideje: 2011. Július 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 20. Épp most rendeltem elő a 9 lemezes blu-ray kiadást ajándék birodalmi lépegetővel. Bár nekünk nincs min lejátszani, hugiéknál az új tévé még át is konvertálja 3D-be vagy mi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Július 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 20. Épp most rendeltem elő a 9 lemezes blu-ray kiadást ajándék birodalmi lépegetővel. Bár nekünk nincs min lejátszani, hugiéknál az új tévé még át is konvertálja 3D-be vagy mi. Ajándék birodalmi lépegetővel? Olyat hol árulnak? Jó rendszere van a húgodéknak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.