Bence1997 Hozzászólás ideje: Április 10. Hozzászólás ideje: Április 10. 2025. november 11-én érkezik egy Vaderről szóló könyv, amely az Új Remény előtti Vader korszakba enged betekintést nyújtani. 1 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: Április 10. Hozzászólás ideje: Április 10. Kár. úgy gondoltam, hogy inkább A Sithek bosszújához lesz közel. Bár még lehet. Egy Palpatine regény A Sithek bosszúja előtti, alatti eseményekről mondjuk.... Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: Április 10. Hozzászólás ideje: Április 10. Istenem, nemár. Annyira unalmas már az ezredik Darth Vader történet. Sokkal jobb lett volna Palpatine, vagy Qimir, vagy bárki más! 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Április 10. Hozzászólás ideje: Április 10. Ezzel most én is egyetértek. Vaderről minden lényegeset (és lényegtelent) tudunk már, kerülhetne más a fókuszba. 2 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Április 10. Szerző Hozzászólás ideje: Április 10. (szerkesztve) 1 órával korábban, Darth Revan9 írta: Kár. úgy gondoltam, hogy inkább A Sithek bosszújához lesz közel. Szerintem ezt a könyvet pont azért kapjuk, mert idén 20 éves a film. Ennyi a kapocs közöttük. Én is mást vártam. Ha tippelnem kéne, akkor a Kenobi után lévő időszakot kapjuk meg, a Rebelses feltűnése előttig. Talán ezzel már nem lesz több Vader ongoing? Szerkesztve: Április 10. - Bence1997 Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: Április 10. Hozzászólás ideje: Április 10. 18 perccel korábban, Bence1997 írta: Ha tippelnem kéne, akkor a Kenobi után lévő időszakot kapjuk meg, a Rebelses feltűnése előttig. A borító alapján szerintem is. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Április 10. Hozzászólás ideje: Április 10. 1 órával ezelőtt, Bence1997 írta: Szerintem ezt a könyvet pont azért kapjuk, mert idén 20 éves a film. Ennyi a kapocs közöttük. Én is mást vártam. Ha tippelnem kéne, akkor a Kenobi után lévő időszakot kapjuk meg, a Rebelses feltűnése előttig. Talán ezzel már nem lesz több Vader ongoing? 1 órával korábban, Nute Gunray írta: A borító alapján szerintem is. Hmmm.... Ez egy érdekes aspektust adna a regénynek, márpedig azt, hogy élte meg később Vader az Obi elleni újabb kudarcot. Elég szőrözős már ez, de talán emiatt érdemes lehet megvenni. Mondjuk én így is kihagyom. Inkább gyűjtök a két Acolyte könyvre. 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Április 10. Szerző Hozzászólás ideje: Április 10. Vadernél tényleg már csak a Kenobi-Rebels közti időszak az, amivel lehet foglalkozni, minden más korszakát egy-egy mű már lefedte. Vajon Maul is feltűnik majd a könyvben antagonistaként? Ha már kell egy ellenlábas Vadernek, akkor ő működhet, így talán végre elmesélnék, hogyan került ki a Vörös Hajnalból és miért nevezték az Inkvizítorok az Árnyéknak, akit már egy ideje kerestek. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: Április 10. Hozzászólás ideje: Április 10. A vételét jelen állás szerint szerintem kihagyom. Esetleg, ha szerepel benne Maul, akkor talán.... De valószínűbb, hogy a könyvtárból fogom kikölcsönözni. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Április 10. Szerző Hozzászólás ideje: Április 10. Közben kikerült a szinopszis is. Ezek szerint a történet Charles Soule képregényének idején fog játszódni, méghozzá az első történetszál után, miután Vader elkészíti első saját fénykardját. Egy erőhasználó sámánt kell felkutatnia majd a sith sötét nagyurának, aki a pletykák szerint képes feltámasztani a holtakat. Hááát... jobbra számítottam. 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: Április 10. Hozzászólás ideje: Április 10. Ez nem lesz túl nagy eresztés. Válasz
kdani20 Hozzászólás ideje: Április 11. Hozzászólás ideje: Április 11. A borító tetszik, de a koncepció elég "meh". Palpatine regényre számítottam a cím alapján. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: Április 11. Hozzászólás ideje: Április 11. 18 órával ezelőtt, Bence1997 írta: Egy erőhasználó sámánt kell felkutatnia majd a sith sötét nagyurának, aki a pletykák szerint képes feltámasztani a holtakat. Nem tudom hogy sírjak-e vagy nevessek. Vaderről gyakorlatilag már minden információ megvan, gyerekkorától haláláig. Söt még azután is. Kezdik már csepegtetni az információkat(Ashoka-sorozat). Persze érthető hogy a feltámasztás után érdeklődik, hisz ezért állt át a sötét oldalra nagyrészt. De miért nem Palpatine-nál érdeklődik? Ő imondta neki hogy a mestere életet tudott létrehozni a midichlorianok segítségével. Nem kéne odamenni a mesteréhez, hogy amit az Operában mondtál azt fejtsd már ki bővebben? Ez hogy keres egy sámánt nem illik a képbe. Az meg hab a tortán hogy már van erőhasználó sámán is. Lesz majd erőhasználó asztalos is? Nagony nem kéne már ezt erőltetni mert ultragagyi szerintem. 1 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Április 11. Hozzászólás ideje: Április 11. 2 órával ezelőtt, Frenkie írta: Az meg hab a tortán hogy már van erőhasználó sámán is. Lesz majd erőhasználó asztalos is? Technikailag akár Erőhasználó szakács is lehet, vagy Erőhasználó könyvtáros (technikailag volt is, hiszen a Jedik közt volt ez is, az is ), hiszen az Erő mindenkivel ott van, minden élőlényben jelen van, és valamilyen szinten bárki tudja használni. Van, aki csak annyira, hogy azt mondja, szerencséje volt, más meg leránt egy űrhajót az égből. Volt itt már amúgy is minden, boszrokányok, istenségek, inkvizítorok, őrzők, papok, lovagok, lordok, akolitusok, benduk stb. A sámánok csak egy újabb név arra, amire az egyik banda a Jedit, a másik banda a Sith-et, a harmadik meg megint valami mást használ. Ettől függetlenül osztom a véleményed, ez így nagyon vérszegény, ráadásul tényleg, miért nem kéri számon Palpatine-on a dolgot? Oké, az öreg lehazudta a csillagok háborúját az égről, amikor mondta, hogy majd ha ketten összefognak, megtalálják a titok nyitját, de hát az mikor volt már? Meg most komolyan, már megint Vader? Tényleg lassan ideje lenne kiszakadni az OT bűvköréből, mondom ezt úgy, hogy alapvetően nem vagyok elégedetlen. De ez a könyv már egy vállvonásra sem volt elég részemről, annyira nem hatott meg. Egy Darth Sidious könyvet én is szívesebben olvasnék. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Április 11. Hozzászólás ideje: Április 11. Igazából miután lemászott Vader a műtőasztalról, kb. azonnal felkérdezte Sidioust, hogy-hogy Padmé meghalt amikor nem ezt ígérte. 1 Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: Április 12. Hozzászólás ideje: Április 12. 21 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Igazából miután lemászott Vader a műtőasztalról, kb. azonnal felkérdezte Sidioust, hogy-hogy Padmé meghalt amikor nem ezt ígérte. Ott inkább csak meglepődött hogy Padmé meghalt, hisz ő amikor otthagyta érezte hogy él. De nem kérte számon Sidioust. Ott igazából azt kellett volna mondania, hogy jó akkor gyerünk támasszuk fel. Hogy is volt hogy a mestered életet tudott létrehozni a midichlorianok segítségével? Itt azért érezni hogy Anakin/Vader nem volt a legélesebb kés a fiókban. Illetve az jön át nekem(inkább ezt tartom valószinübbnek) hogy az érzelmi döntés sosem logikus. Illetve valójában mindig is erre a hatalomra vágyott és magasról tojt Padméra ekkor már. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Április 12. Hozzászólás ideje: Április 12. (szerkesztve) Amiről beszélek az már a képregényben volt. Vader rátámadt Palpatine-ra, amikor rájött hogy becsapta, a sith pedig móresre tanította ezért. Szerkesztve: Április 12. - Ody Mandrell 1 Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: Április 12. Hozzászólás ideje: Április 12. 17 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Amiről beszélek az már a képregényben volt. Vader rátámadt Palpatine-ra, amikor rájött hogy becsapta, a sith pedig móresre tanította ezért. Na ezt nem tudtam. Köszi az infot,. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Április 12. Hozzászólás ideje: Április 12. Ezzel kezdődik a képregény (birodalmi gépezet). Palpatine elmondja Vader-nek, hogy Padme meghalt, és a sötét oldallal se tudja visszahozni. Közben Vader az Erővel próbál fogást találni új mesterén, de az megvillámozza. 1 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.