Ugrás a kommentre

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)
1 órával korábban, Darth Revan9 írta:

Kár. úgy gondoltam, hogy inkább A Sithek bosszújához lesz közel.

Szerintem ezt a könyvet pont azért kapjuk, mert idén 20 éves a film. Ennyi a kapocs közöttük.

Én is mást vártam. Ha tippelnem kéne, akkor a Kenobi után lévő időszakot kapjuk meg, a Rebelses feltűnése előttig. Talán ezzel már nem lesz több Vader ongoing? :clap2::D

Szerkesztve: - Bence1997
Hozzászólás ideje:
1 órával ezelőtt, Bence1997 írta:

Szerintem ezt a könyvet pont azért kapjuk, mert idén 20 éves a film. Ennyi a kapocs közöttük.

Én is mást vártam. Ha tippelnem kéne, akkor a Kenobi után lévő időszakot kapjuk meg, a Rebelses feltűnése előttig. Talán ezzel már nem lesz több Vader ongoing? :clap2::D

1 órával korábban, Nute Gunray írta:

A borító alapján szerintem is.

Hmmm.... :hmm: Ez egy érdekes aspektust adna a regénynek, márpedig azt, hogy élte meg később Vader az Obi elleni újabb kudarcot. Elég szőrözős már ez, de talán emiatt érdemes lehet megvenni. Mondjuk én így is kihagyom. Inkább gyűjtök a két Acolyte könyvre. :D 

Hozzászólás ideje:

Vadernél tényleg már csak a Kenobi-Rebels közti időszak az, amivel lehet foglalkozni, minden más korszakát egy-egy mű már lefedte. :)

Vajon Maul is feltűnik majd a könyvben antagonistaként? Ha már kell egy ellenlábas Vadernek, akkor ő működhet, így talán végre elmesélnék, hogyan került ki a Vörös Hajnalból és miért nevezték az Inkvizítorok az Árnyéknak, akit már egy ideje kerestek. :hmm:

Hozzászólás ideje:

Közben kikerült a szinopszis is. Ezek szerint a történet Charles Soule képregényének idején fog játszódni, méghozzá az első történetszál után, miután Vader elkészíti első saját fénykardját. Egy erőhasználó sámánt kell felkutatnia majd a sith sötét nagyurának, aki a pletykák szerint képes feltámasztani a holtakat.

Hááát... jobbra számítottam.

r/starwarsbooks - STAR WARS MASTER EVIL ADAM CHRISTOPHER NEW YORK TIMES BESTSELLING AUTHOR ABOUT STAR WARS: MASTER OF EVIL After Revenge of the Sith, a newly forged Darth Vader hunts for the secrets of life and death under the watchful eye of Emperor Palpatine. In the wake of Emperor Palpatine's rise to power, the true nature of his most sinister enforcer remains a mystery. Darth Vader is a dominant yet illusive figure: the shadow cast by a malignant Imperial regime, unknowable to even its top officials. But even as his humanity gives way to myth, Vader remains haunted by the promises of the dark side, seeking the ultimate power that his master has hinted at but withheld-the power to conquer death itself. On the volcanic world of Mustafar, Vader undertakes a dark ritual, bleeding a kyber crystal to forge his lightsaber. This act unleashes a power far greater than he anticipated, giving him a glimpse into the limitless potential of the Force. Vader is determined to follow this vision, even if it means defying his master's orders. Yet he finds the Emperor suspiciously supportive of his mission, even sending Vader to the Diso system to investigate rumors of a Force-wielding shaman able to raise the dead. At his side are a cadre of the Emperor's scarlet- robed Royal Guard, led by Colonel Halland Goth-a decorated soldier with a very personal interest in Vader's mission. Even as the Emperor's true motivations reveal themselves, Vader falls deeper into obsession. His journey takes him far across the galaxy, chasing rumors and phantoms. But no matter how far he travels, he cannot escape the shadows within his own soul. Haunted by the echoes of his past, Vader circles the true resolution to his quest: only once all weakness is purged can he become a master of evil.

Hozzászólás ideje:
18 órával ezelőtt, Bence1997 írta:

Egy erőhasználó sámánt kell felkutatnia majd a sith sötét nagyurának, aki a pletykák szerint képes feltámasztani a holtakat.

Nem tudom hogy sírjak-e vagy nevessek. Vaderről gyakorlatilag már minden információ megvan, gyerekkorától haláláig. Söt még azután is. Kezdik már csepegtetni az információkat(Ashoka-sorozat).

Persze érthető hogy a feltámasztás után érdeklődik, hisz ezért állt át a sötét oldalra nagyrészt. De miért nem Palpatine-nál érdeklődik? Ő imondta neki hogy a mestere életet tudott létrehozni a midichlorianok segítségével. Nem kéne odamenni a mesteréhez, hogy amit az Operában mondtál azt fejtsd már ki bővebben? Ez hogy keres egy sámánt nem illik a képbe. Az meg hab a tortán hogy már van erőhasználó sámán is. Lesz majd erőhasználó asztalos is?

Nagony nem kéne már ezt erőltetni mert ultragagyi szerintem.

Hozzászólás ideje:
2 órával ezelőtt, Frenkie írta:

Az meg hab a tortán hogy már van erőhasználó sámán is. Lesz majd erőhasználó asztalos is?

Technikailag akár Erőhasználó szakács is lehet, vagy Erőhasználó könyvtáros (technikailag volt is, hiszen a Jedik közt volt ez is, az is :D ), hiszen az Erő mindenkivel ott van, minden élőlényben jelen van, és valamilyen szinten bárki tudja használni. Van, aki csak annyira, hogy azt mondja, szerencséje volt, más meg leránt egy űrhajót az égből. Volt itt már amúgy is minden, boszrokányok, istenségek, inkvizítorok, őrzők, papok, lovagok, lordok, akolitusok, benduk stb. A sámánok csak egy újabb név arra, amire az egyik banda a Jedit, a másik banda a Sith-et, a harmadik meg megint valami mást használ.

Ettől függetlenül osztom a véleményed, ez így nagyon vérszegény, ráadásul tényleg, miért nem kéri számon Palpatine-on a dolgot? Oké, az öreg lehazudta a csillagok háborúját az égről, amikor mondta, hogy majd ha ketten összefognak, megtalálják a titok nyitját, de hát az mikor volt már? Meg most komolyan, már megint Vader? Tényleg lassan ideje lenne kiszakadni az OT bűvköréből, mondom ezt úgy, hogy alapvetően nem vagyok elégedetlen. De ez a könyv már egy vállvonásra sem volt elég részemről, annyira nem hatott meg. Egy Darth Sidious könyvet én is szívesebben olvasnék.

Hozzászólás ideje:
21 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Igazából miután lemászott Vader a műtőasztalról, kb. azonnal felkérdezte Sidioust, hogy-hogy Padmé meghalt amikor nem ezt ígérte.  

Ott inkább csak meglepődött hogy Padmé meghalt, hisz ő amikor otthagyta érezte hogy él. De nem kérte számon Sidioust. Ott igazából azt kellett volna mondania, hogy jó akkor gyerünk támasszuk fel. Hogy is volt hogy a mestered életet tudott létrehozni a midichlorianok segítségével?

Itt azért érezni hogy Anakin/Vader nem volt a legélesebb kés a fiókban. Illetve az jön át nekem(inkább ezt tartom valószinübbnek) hogy az érzelmi döntés sosem logikus. Illetve valójában mindig is erre a hatalomra vágyott és magasról tojt Padméra ekkor már.

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

Amiről beszélek az már a képregényben volt. Vader rátámadt Palpatine-ra, amikor rájött hogy becsapta, a sith pedig móresre tanította ezért.

Szerkesztve: - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje:
17 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Amiről beszélek az már a képregényben volt. Vader rátámadt Palpatine-ra, amikor rájött hogy becsapta, a sith pedig móresre tanította ezért.

Na ezt nem tudtam. Köszi az infot,.

Hozzászólás ideje:

Ezzel kezdődik a képregény (birodalmi gépezet). Palpatine elmondja Vader-nek, hogy Padme meghalt, és a sötét oldallal se tudja visszahozni. Közben Vader az Erővel próbál fogást találni új mesterén, de az megvillámozza.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.