Hozzászólás ideje: 19 órával korábban19 órája Most látom, hogy már @Bence1997 betette ezt a két képet, bocsánat.
Hozzászólás ideje: 19 órával korábban19 órája Holnap már jönnek a vélemények! Éjjel ér véget a social media embargo.
Hozzászólás ideje: 19 órával korábban19 órája 1 perccel korábban, Ody Mandrell írta:Holnap már jönnek a vélemények! Éjjel ér véget a social media embargo.Hopefully csak jókat fognak mondani a sorozatról
Hozzászólás ideje: 18 órával korábban18 órája Szerző Jujj, tényleg, holnap már friss véleményekre ébredünk. Pont tegnap este néztem meg egy interjút a készítőkkel (meg persze a Sam/Gideon kettőssel), ahol az elhangzottak alapján szerintem a résztvevők az egész szezont látták. Bár az interjúztató csak az első pár epizódot látta, mert Athena rákérdezett, hogy megleste-e a 8. epizódot.
Hozzászólás ideje: 17 órával korábban17 órája 1 órával ezelőtt, RockySkywalker írta:Wow, finally láthatjuk Dio-Daki mestert csuklya nélkül. Kicsit Coleman Treborra emlékeztetCsak tehetségben ne hasonlítson rá!
Hozzászólás ideje: 17 órával korábban17 órája 12 perccel korábban, csoli1138 írta:Csak tehetségben ne hasonlítson rá!Meghalni tuti meg fog, de csak nem azért, mert annyira béna, mint Coleman
Hozzászólás ideje: 12 órával korábban12 órája Szerző Hoppá, hát mit hozott a húsvéti nyuszika. A Disney Wiki oldalán véletlenül felkerültek a (gondolom) heti epizódokhoz készülő karakterposzterek. Spoiler mögé raktam őket, persze aki szeretné, megnézheti őket:Juicey képek, pöppet spoileresek Blake és a BirodalomDevon és DakiLawson és Two-BootsRylee és Brander LawsonRook Kast, Icarus, Scorn és a droid SpybotVario, Deemis és SulMaul és DevonMarrok és a VarjúDryden VosVader Szerkesztve: 12 órával korábban12 órája - Bence1997
Hozzászólás ideje: 7 órával korábban7 órája Szerző Az első vélemények alapján piszok jó sorozat lett! Ja és csak 8 epizód volt elérhető. Ergó az utolsó két részt nem látták.
Hozzászólás ideje: 6 órával korábban6 órája Kerestem de nem találtam véleményeket. Ne legyél szégyenlős, tedd be őket ide nyugodtan.
Hozzászólás ideje: 3 órával korábban3 órája 8 órával ezelőtt, Dzséjt írta:Nem, erős leszek... Az Erő adja, hogy erős lehessek... Az utolsó kép pedig..... Szerkesztve: 3 órával korábban3 órája - Cpt. Rex
Hozzászólás ideje: 2 órával korábban2 órája Spoiler az utolsó kép kapcsán:Nekem nem okozott meglepetést Vader feltűnése, de azért jó a megerősítés. Több szempontból is adta magát, hogy ezt meglépjék. Ha Maul egy az Árnyékkollektívánál is komolyabb szervezetet egyesít, és annak élére kerül, ráadásul a jelek szerint egy újabb Erő-használó tanítvánnyal az oldalán, azzal Sidiousnak ismét számolnia kell. És ki másra bízná a feladatot, mint első számú végrehajtójára? Azon kívül, hogy egy Maul-Vader összecsapás régi rajongói vágyálom, in-universe az is több értelmet nyer, hogy a Rebelsben a zabrak miért fél annyira Sith kollégájától - korábban már összecsaptak és a szintkülönbség kiütközött.
Hozzászólás ideje: 1 órával korábban1 órája Szerző A beszámolókat majd ha hazatértem (jelenleg dugó van...) közzéteszem.Spoiler a karakterposzterekről3 képnél az all episodes now streaming látható. Ergó Vader, Dryden és Devon pálfordulása az utolsó két epizódban lesz. Szerkesztve: 1 órával korábban1 órája - Bence1997
Hozzászólás ideje: 37 perccel korábban37 perce Szerző Az éjjel volt a Lucasfilmnél egy fan event, néhány kép róla: Szerkesztve: 26 perccel korábban26 perce - Bence1997
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.