Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Itt viszont Gor-nak kell nyernie! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Ez igaz, de attól még nekem az AT-TE kevésbé tetszik Nálam az volt az utolsó Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Így van, hajrá Gor! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Itt viszont Gor-nak kell nyernie! Mivel nálam utolsó, ennél távolabb már nem is lehetnék a közös kedvencektől Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Ez az! A közönség tombol itt mellettem, Szujó Zoli kollégám hirtelen azt sem tudja, kihez rohanjon oda interjúért. Végül megtalálta Palik Laci barátunkat, aki előadásba kezdett neki a verseny-katona-személy-szállító-gépjárművek súlyelosztásáról. Tanulságos! Ez marha jó volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Valahogy az AT-RT nem az igazi a TCW -ben. Ráadásul nem is szerepel annyit mint AT-TE. A Windus epizódban nekem nagyon bejött Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Giskard Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Gort támogatom én is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Hát nem a legszimpibb, az biztos, de ez a szörny kategória Gor a legfélelmetesebb! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. (szerkesztve) Legjobb szörny Roggwart - Gor (1x10 Lair of Grievous) 166pont Talán az első kisebb meglepetés! A Lair of Grievous bemutatása idején sokaknak nem tetszett Grievous házi kedvence, itt azonban simán győzött. Mögötte sűrű a mezőny, de Rogwart így is 23 pontot vert rá a második helyezettre. Szerkesztve: 2009. Április 25. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Én meg a nargacsot, utána pedig a gandarkot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Nagy volt, bömbölt, győzött. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Hát nem aranyos? Nálam is ő a kedvenc, de már elejétől fogva. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Hát nem a legszimpibb, az biztos, de ez a szörny kategória Gor a legfélelmetesebb! Nem tehetek róla, de nálam ez azért a lény kategória is, és abban Gor a legszörnyűbb Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Gor az első I. helyezettünk (közösen) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Nálam Gor az utolsó lett. Az első helyen a gutkurr áll. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Gor az első I. helyezettünk (közösen) Kíváncsi leszek a kis háziversenyeteket ki nyeri meg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Nálam a neebray győzött a gundark és Gor előtt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Nálam Gor az utolsó lett. Hajrá, nem vagyok egyedül Úgy látszik, nem egyértelmű favorit Grivi szörnye Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Kíváncsi leszek a kis háziversenyeteket ki nyeri meg. Ha Panni, akkor megvonom 1 havi zsebpénzét (ez csak vicc volt ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Nálam a neebray győzött a gundark és Gor előtt. Már megint egy közös első helyezett, nálam is a neebray az első Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. (szerkesztve) Hajrá, nem vagyok egyedül Úgy látszik, nem egyértelmű favorit Grivi szörnye Az összesítés a lényeg, Gor a legjobb. Szerkesztve: 2009. Április 25. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Nálamööö.... harmadik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Szerintem az első évad legkarakteresebb szörnye, ezért is szavaztam rá. Mellettem Ewan McGregor, aki a Long Way Upot megszakítva pattant be közénk. (tolmács: Anger Zsolt) Én: Egy pillanatra, Ewan! Ewan: Hello there! (Üdv neked!) Én: Ewan, elárulná a kedves nézőknek, hogy figyelemmel követi-e a Clone wars rajzfilmet? Ewan: Surely... when i have some time... i'm loving it (persze, ha épp van időm... imádom!) Én: Elégedett Obi-wan hangjával? Ewan: Absolutely. James (Arnold Taylor) made a brilliant job. (Maximálisan. James remek munkát végzett). Én: Legborzalmasabb szörny, amivel a Star Wars során találkozott? Ewan: I don't know... the Acklay, maybe? (Nem is tudom... talán az Acklay...) Én: Köszönjük, Ewan. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Már megint egy közös első helyezett, nálam is a neebray az első Panninak a neebray volt a második - én meg csupa vérszomjasat jelöltem az elsőknek... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Következik a legjobb űrcsata Jelöltek: Az abregadoi csata (1x02 Rising Malevolence) A blokád áttörése (1x19 Storm over Ryloth) A Bothawui védelme (1x06 Downfall of a Droid) A köztársasági flotta tőrbecsalása (1x19 Storm over Ryloth) A quelli csata (1x13 Jedi Crash) Csata az orvosi állomásért (1x03 Shadow of Malevolence) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Mellettem Ewan McGregor, aki a Long Way Upot megszakítva pattant be közénk. (tolmács: Anger Zsolt) Donát, hogy Te ki mindenkit ismersz... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. A quelli csata nálam viszi a prímet Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Donát, hogy Te ki mindenkit ismersz... Várd csak ki a végét! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Szerintem az első évad legkarakteresebb szörnye, ezért is szavaztam rá. Mellettem Ewan McGregor, aki a Long Way Upot megszakítva pattant be közénk. (tolmács: Anger Zsolt) Azt hittem, már maga Gor Roggwart van melletted. Riporter: Helló, Gor! Gor: [leharapja a mikrofon tetejét] Riporter:[tátog, mert nincs mikrofon] Látom, örül, hogy ön lett az első! Gor: [leharapja a riporter fejét] Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Donát, hogy Te ki mindenkit ismersz... Illusztris társaság gyűlt össze a díjátadóra. De hova tűnt Oldi? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.