Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. (szerkesztve) Nálam megért egy első és egy második helyet. Jó a kérdésed, de egyszerűen annyira karizmatikus, hogy muszáj volt rá szavaznom. Még akkor is, ha csak egy epizódot kapott. A második évad nagy kérdése, hogy meg lehet-e szorítani? Ody, ez nekem írtad, nem Karrdénak, ha jól sejtem, mert Aayla nem csak egy epizódot kapott Szerkesztve: 2009. Április 25. - Pildi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Már csak a két leginkább várt kategória van hátra! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Krande, 20:00 és nem 22:00... Rádióztam..... (nem kellett volna, mi? ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Ody, ez nekem írtad, nem Karrdénak, ha jól sejtem Ezt Karrdénak írtam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Rádióztam..... (nem kellett volna, mi? ) Netrádió is van a világon. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Következik a legjobb főszereplő! Itt aztán bárki nyerhetett. Jelöltek: Ahsoka Tano Anakin Skywalker Asajj Ventress Grievous tábornok Obi-Wan Kenobi Rex százados Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Ezt Karrdénak írtam. De Aayla nem csak egy epizódot kapott, így az én hsz-emre jobban illett a válaszod. De persze Te jobban tudod, kinek válaszoltál Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Következik a legjobb főszereplő! Itt aztán bárki nyerhetett. Kivéve Anakin Skywalkert, Asajj Ventresst, Grievous tábornokot, Obi-Wan Kenobit és persze Rex századost. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Nálam Asajj volt a befutó, de nem valószinü hogy nyer (de neki már az is elismerés hogy csupán pár epizódnyi szereplés után a legjobb főszereplők közé kerül be). Nagyobb a valószinüsége egy Ahsoka győzelemnek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Itt nem fogok tudni egyenlíteni, mert az első három helyen ugyanazok állnak mindkettőnknél Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Azt hittem lekésem. Most nézem végig Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Ezt Karrdénak írtam. Igen, a kérdésemre volt válasz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Hajrá Grievous Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Itt nem fogok tudni egyenlíteni, mert az első három helyen ugyanazok állnak mindkettőnknél És kik azok? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Nálam Ahsoka a nyerő. Remekül eltalálták a karakterét. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. (szerkesztve) Nálam Ahsoka a nyerő. Remekül eltalálták a karakterét. Igen, igen, Ahsoka a nagy kedvenc. Hajrá Ragacs! Szerkesztve: 2009. Április 25. - kolmilan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. És kik azok? Triviális: Anakin, Obi-Wan, Ahsoka Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Nálam itt is maradt az a szereplő legjobbnak, aki az egész Saga alatt az, vagyis Anakin Utána jön a többi A betűs, Ahsoka majd Asajj Ventress, a többi pasi meg kullog a csajok után Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Ahsoka tuti befutó..... dobogós lesz..... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Ewan McGregor visszatért, és Obi-wannak szorít... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Nálam itt is maradt az a szereplő legjobbnak, aki az egész Saga alatt az, vagyis Anakin Utána jön a többi A betűs, Ahsoka majd Asajj Ventress, a többi pasi meg kullog a csajok után Gondolom egyszerűen betűrendbe soroltad a többit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. (szerkesztve) Legjobb főszereplő Ahsoka Tano 160pont Már a Clone Wars promóció kezdeti szakaszában szó esett egy Togruta padawanról, amit akkor elképedve fogadtak a rajongók. Azóta, hála a sorozatnak, igen kedvelt szereplővé avanzsált, szerves részévé vált az SW univerzumnak. A többi nagyágyú végig csak a hátát nézte, bár a végén nagyon kapaszkodott Obi-Wan, végül nem tudta megelőzni az ifjút. Szerkesztve: 2009. Április 25. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Giskard Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Hajrá Obi-Wan! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Gratula a kis hölgynek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Gondolom egyszerűen betűrendbe soroltad a többit. Nem Obi, Grivi, Rex, Ez már nincs betűrendben Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Szerintem megérdemelten lett az első évad kedvence! Obi a végén hatalmasat hajrázott, nem sokon múlott a győzelme. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Ugyan nálunk csak a harmadik volt, de őszintén örülünk az ifjú hölgy sikerének Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Nem meglepetés de bennem nem hagyott nagy nyomot Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Giskard Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Na nem baj, ő is megérdemelte. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.